American Club Amerikanske softshell støvler vinterstøvler med membran sort grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Når temperaturen falder, og vinterlandskabet bades i hvid sne, bliver tilstrækkelig beskyttelse af børns fødder en prioritet. Med børns behov og forældrenes forventninger i tankerne, introducerer American Club-firmaet en model af vintersko kaldet "American Softshell-støvler, vintersko med membran, sort og grå" med katalogkoden WT76/20.

Disse moderne snestøvler er en rigtig fæstning for børns fødder, der garanterer varme og tørhed selv under de mest krævende vinterlege. Takket være brugen af ​​den innovative "TRIPLETEX"-membran kombinerer disse sko tre nøglefunktioner: de er vandtætte, beskytter mod stærk vind og tilbyder høj luftgennemtrængelighed, hvilket sikrer effektiv fjernelse af fugt til ydersiden. Dette er et skridt hen imod at gøre udendørsaktiviteter til en fornøjelse, ikke en udfordring for små fødder.

En af de interessante egenskaber ved American Club WT76/20 støvlerne er brugen af ​​Softshell materiale i den øvre konstruktion. Dette tre-lags materiale er berømt for sin lethed og fleksibilitet, og samtidig er det ekstremt holdbart, hvilket er vigtigt til hverdagsbrug af energiske børn. Kombinationen af ​​Softshell og økologisk læder tilføjer ikke kun elegance til skoene, men påvirker også deres holdbarhed.

Komforten ved at bruge disse støvler øges af den integrerede bælgtunge, som effektivt forhindrer sne i at komme ind, og beskytter det lille barn mod den ubehagelige følelse af våde fødder. Fodtøjets indre er foret med hudvenlig fodtøjsfleece, som giver varme selv i det koldeste vejr.

Designerne af mærket American Club tog sig også af sikkerheden. Reflekselementer af høj kvalitet placeret på skoenes velcrolukninger forbedrer barnets synlighed i mørket betydeligt, hvilket er et vigtigt aspekt af trafiksikkerheden.

Desuden sørgede producenten for den korrekte udvikling af børns fødder ved at tilbyde en stiv hæltæller, der hjælper med at opretholde korrekt kropsholdning under gang.

Disse sko fås i universelle sorte og grå farver, hvilket gør dem nemme at matche til det meste vintertøj, og deres køn er dedikeret til drenge. Takket være det praktiske velcrolukningssystem vil selv de mindste børn selv kunne tage skoene på og af, hvilket fremmer deres uafhængighed.

For at opsummere er amerikanske Softshell-støvler, vinterstøvler med membran, sortgrå WT76/20 et glimrende valg for forældre, der bekymrer sig om deres børns komfort og sikkerhed i vintermånederne. Materialer af høj kvalitet, gennemtænkte teknologiske løsninger og praktiske detaljer gør, at disse snestøvler ikke vil skuffe under alle forhold.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: sort Grå
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Producent kode: BM93182

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|
|