Befado børnesko 170X104 blå

23,33 EUR

Moderne, behageligt og sikkert fodtøj til børn er et nøgleelement, der påvirker den rette udvikling af små fødder og sikrer komfort under daglig leg. Det er Befado sandalerne til børn i blå, model 170X104, som takket være deres egenskaber er et ideelt valg for forældre, der bekymrer sig om deres børns sundhed og komfort.

Det unikke ved denne model begynder med foret: lavet af økologisk læder, som ikke kun er blødt og fleksibelt, men også hygiejnisk med anti-allergiske egenskaber. Sådant læder sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og forhindrer fødderne i at svede selv under den mest kraftige leg. Takket være disse funktioner kan de små nyde komforten hele dagen uden risiko for irritation eller allergi.

Overdelen af ​​Befado sko lavet af højkvalitets imiteret læder imponerer med sin fleksibilitet og lette pleje. Dette materiale garanterer, at sandalerne passer perfekt til enhver fod, uden at begrænse barnets naturlige bevægelser. Dette er ekstremt vigtigt, fordi børns fødder stadig er i en intensiv udviklingsfase.

Velcrolukning er en anden uvurderlig funktionalitet ved disse sandaler. Det giver dig mulighed for hurtigt og præcist at tilpasse skoene til barnets fod, hvilket især er vigtigt for børn, der vokser meget hurtigt. Desuden giver denne løsning barnet mulighed for at selvregulere sig og understøtter dermed hans/hendes stræben efter selvstændighed.

Bærekomforten øges også af skoens bløde indre, som forhindrer ubehagelige slid og dermed sikrer gang uden smerter eller ubehag. En let stivnet og hævet hælskranke garanterer en korrekt stabilisering af barnets fod og hele kroppen, hvilket er ekstremt vigtigt med hensyn til dets sunde udvikling.

Disse sandaler er desuden udstyret med en lukket front, som effektivt beskytter de små fingre mod skader – en vigtig egenskab, især under intens udendørs leg. Den stødabsorberende sål er et ekstra element, der øger bærekomforten ved at sikre bløde trin.

For at opsummere, er Befado 170X104 børnesandaler ikke kun et attraktivt design og en moderne blå farve. Det er primært et gennemtænkt design, materialer af høj kvalitet og talrige funktionaliteter, der sikrer barnets komfort, sikkerhed og rette udvikling i hverdagens aktivitet. For forældre, der leder efter sandaler til deres børn, der kombinerer praktisk med et moderigtigt look, vil tilbuddet fra Befado være et hit.

  • Karakter: mangel
  • Producent kode: 170x104
  • Farve: blå
  • Pletfarve: hvid
  • Materiale: kunstlæder
  • køn: drenge
  • Låstype: velcro
  • Emballage tilstand: Original

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|