Blive inspireret! De mest interessante stilarter med støvler og jeans


Skal du på date, på kontoret, til en musikfestival eller mødes med venner? Uanset dine planer, kan du bruge din tid på at have det sjovt uden at bekymre dig om, hvad du skal have på. En af de klassiske kombinationer, der vil være perfekt til næsten enhver lejlighed, er støvler og jeans. Blive inspireret!

En universel base til forskellige lejligheder

Støvler og jeans er en kombination, der hvert år stjæler mange kvinders hjerter. Med god grund! Det er en så universel base, at den med succes kan bæres ved mange mere og mindre spændende lejligheder.

Kedeligt kontorarbejde? En romantisk date for to? Eller måske en skør festival på varme dage? Uanset omstændighederne kan du style dine støvler og jeans på en række forskellige måder for at skabe en perfekt en sesom vil afspejle din unikke karakter. 

Støvler og jeans ser guddommelige ud i kombination med en skjorte og elegant blazer samt en badedragtstop og en kappe i boho-stil. Lær vores ideer til pålidelige stiliseringer at kende!

Støvler og jeans til en date

Når du går på date, vil du helt sikkert gerne se og føle dig bedst muligt. På denne måde udstråler du selvtillid, og stjæler effektivt hjertet af din udvalgte.

Kombiner højtaljede jeans med en sexet sort top, der vil fremhæve din charme. Match dette sæt ekstremt feminint type ankelstøvler åben tå med en fleksibel overdel. Glem ikke detaljerne. En lædertaske med en guldkæde og røde læber og negle vil perfekt komplementere dette outfit og tilføje endnu mere feminin karakter til det.

Et andet outfit, der vil være perfekt til en date, er en kombination af lette, stramme jeans med en blomstret bluse i en nuance af pudderrosa. Bryd den pigeagtige sammenstilling med en læderjakke og stilfuld øko læderstøvler med stendyser og store spænder. På denne måde vil du på ingen tid forvandle dig fra en høflig lille engel til en rigtig djævel.

Støvler og jeans i festivaludgaven

Støvler og jeans er en perfekt kombination til sommerens festivaler. Brune ankelstøvler i cowboy-stil ruskind De ser fænomenale ud både i kombination med hippieklokker og moderigtige jeans med løse snit. Fuldend dette look med en hvid badedragt og en lang boho-kappe.

På varme dage skal du udskifte lange bukser med denimshorts og nyde et behageligt og stilfuldt look. Husk tilbehør. Gyldne armbånd og vedhæng, runde solbriller og en stilfuld hat er prikken over i'et, som ikke må mangle på nogen festival!

Rockkoncerter kræver tilpas tunge sko, dvs. klassiske støvler. Takket være den ekstra lynlås på siden af ​​overdelen, kommer du bestemt ikke for sent til dit yndlingsbands optræden! Sæt disse tunge støvler med jeans og en overdimensioneret T-shirt med logoet fra dit yndlingsband gemt afslappet ind i bukserne. Smøg ærmerne op, og du er færdig. Du kan blive solbrun!

Støvler og jeans til kontoret

Et af de gennemprøvede outfits til dystre efterårsdage tilbragt på kontoret er en kombination af støvler og jeans. Vælg bukser i en afdæmpet farve og brug dem med en hvid, pænt presset skjorte og brune høje hæle lavet af økologisk læder. Tag dine tykke briller på og flet dit hår til en stilfuld knold for en ultraprofessionel finish. 

De er også perfekte til kontoret klassiske Chelsea-støvler i en usædvanlig udgave. Dekorativ hæl og perfekt imiteret læder vil se godt ud i kombination med sorte jeans, en skjorte og en dobbeltradet jakke.

Casual støvler og jeans

Du kan også med succes gå med støvler og jeans til dagligt, uanset om du skal på indkøb, møde venner eller gå rundt i byen. Når du planlægger aktivt tidsforbrug, skal du beslutte dig for behagelige fladsålede ankelstøvler. Beige farve og ruskindsfinish gør det nemt at matche dem til næsten enhver styling. Et godt valg til hverdagens stress og jag vil være en behagelig bluse med et løst snit. Alt efter vejret kan du bruge den alene eller kombinere den med en lang cardigan. 

Du kan bære casual jeans med moderigtige slid i kombination med beige højhælede ankelstøvler. De let spidse tæer vil få dine ben til at se længere ud, og din silhuet bliver optisk slank. Takket være den praktiske lynlås kommer du ikke for sent nogen steder, og den ekstra pelsforing på indersiden af ​​støvlerne holder dig varm selv i dårligt vejr. Kombiner dem med en hvid top og en let trenchcoat for et harmonisk slutresultat.

Hvis du vil vise, at du er bekendt med de nyeste trends, så vælg slip-ons, beige støvler med en stilfuld sok i en sporty stil. Sæt dem sammen med hvide skinny jeans og en beige kashmir hættetrøje. Brug mørkebrune eller kontrasterende sorte accenter til at komplementere dit lyse outfit. Match en pung og bælte for at fuldende dette trendy look.

Støvler og jeans er simpelthen en fantastisk og uforlignelig behagelig kombination, der vil fungere ved mange forskellige lejligheder. Du kan med succes bære dem på daglig basis og ved mere store lejligheder, fx festivaler.