Det bedste valg til sommeren. Espadriller til ham og hende


Hvert år bliver espadriller mere og mere populære både blandt kvinder og mænd. Mange mennesker sætter pris på disse sko for den unikke stil og komfort, de tilbyder. Lette og luftige espadriller er den perfekte sommerløsning til dem, der ikke kun vil stole på sandaler. Vi rådgiver dig om, hvad du skal bære dem med for altid at se stilfulde ud.

Hvad er espadriller helt præcist?

Espadriller er unikke sko, der længe har sat trends inden for mode. Selvom de første modeller i denne stil dukkede op så tidligt som i 1300, er fodtøjet stadig forgudet af mange mennesker. Alt sammen takket være den ekstraordinære komfort og ægte alsidighed.

Disse enkle, stilfulde sko er for det meste lavet af naturlige materialer, der giver dine fødder den luft, de har brug for i højsommeren. Typisk for dem er en jutesål og en overdel af hør på en karakteristisk måde. Mange modeller har også en opbygget næse. Find ud af, hvilke stilarter du skal bære disse sko med for at imponere med deres fænomenale look.

Til bukser og kjoler

Espadriller ser strålende ud med både bukser og kjoler. Om sommeren kan vi alle godt lide at eksperimentere og lege med mode. Skab originale kombinationer og nyd disse komfortable skos alsidighed.

Et sæt luftige, lange kjoler med blomstermønster med matchende espadriller med bindebånd om anklen. Åben hæl og ruskindslæder giver luft til dine fødder og forhindrer dem i at svede.

Du kan med succes erstatte en maxi kjole med en kortere nederdel. Lyse farvede sko forlænge dine ben optisk, hvilket gør din figur mere proportional. Hvis du vil se endnu højere ud, så gå efter model på en juteplatform. Æstetiske dekorationer i form af cubic zirconia og et bælte fastgjort om anklen vil berige selv den enkleste styling.

De er også stilfulde til den optiske forlængelse af benene kile espadriller. Deres utvivlsomme fordel er den praktiske fastgørelse omkring anklen i form af en justerbar rem, som vil give dig yderligere stabilisering, mens du går. 

En perfekt kombination vil også være denimshorts, en hvid T-shirt med print og espadriller med et moderigtigt slangeskindsmotiv. På koldere dage kan du erstatte de korte shorts med hvide bukser, der slutter over ankelhøjden, og fuldende hele looket med en tynd sort cardigan, der når midt på læggene.

Forskellige sommerstiliseringer

Elsker du at lege med mode? Sommeren er det perfekte tidspunkt at prøve noget nyt og originalt. Hvad med blomstrede espadriller på kilen med bundne bånd? Kombiner dem med cigarillos i en fed nuance af fuchsia og en sort skjorte gemt i bukser eller en hvid kjole og stråhat. Effekt WOW garanteret!

Hvis du kan lide mindre iøjnefaldende løsninger, men alligevel ikke vil se almindelig ud, så sats på beige espadriller på kilen med mønstret bælte. Denne model vil diversificere enhver styling og passer praktisk talt til alt. De vil vise sig at være et lige så stilfuldt valg damesandaler med gennembrudt finish.

Sømandsstriber er et perfekt mønster, der vil komplementere sommerens strandstiliseringer. Kombiner dem med hvide højtaljede shorts, en marineblå badedragtstop og en opknappet hvid skjorte eller lang kappe. Suppler din styling med en stråtaske, tynd brun læderrem og retro solbriller. På denne måde vil du se fantastisk ud selv på stranden!

Espadriller til køligere dage

Espadriller, selvom de er forbundet med sommerfodtøj, vil også fungere i foråret og det varme efterår. Udskift traditionelle sokker med disse snit eller strømpebukser. På den måde får du et behageligt stilrent slutresultat, og du bliver samtidig ikke kold.

Hvad med uhørt espadriller på høj sål lavet af økologisk læder? En moderigtig kæde sammenvævet med et bånd er en ekstra fordel ved disse sko, som helt sikkert vil adskille dem fra andre modeller. Husk dog at undgå syntetiske materialer på varme dage. Sådant fodtøj vil være perfekt til koldere vejr. Brug dem i kombination med brune læderleggings, en hvid oversized skjorte og en trendy trenchcoat i lyse farver. 

For mindre klare dage, vælg sorte eco læder espadriller med justerbar rem. Du kan parre dem med revnede højtaljede bukser, en almindelig T-shirt og en sort bikerjakke. Glem ikke stilfulde solbriller!

Ikke kun for kvinder

En række forskellige farver og stilarter er en funktion, der gør espadriller til et meget alsidigt fodtøj. I modsætning til udseendet er espadriller ikke kun forbeholdt kvinder. Mænd kan bære dem med succes. 

Blå espadriller de passer fantastisk sammen med stofshorts og en hørblå skjorte. Eller du kan bære dem med chinos med let oprullede ben og en glat V-hals T-shirt.

Herreespadriller vil være perfekte til en gåtur rundt i byen, en date eller en grillfest med kommende svigerforældre. Husk dog ikke at have synlige sokker på med dem. Med sko lavet af naturlige materialer kan du med succes vælge ikke at tage dem på overhovedet. Men hvis du ikke kan lide at gå barfodet, så vælg stramt skåret sokker, der ikke forstyrrer harmonien i dette outfit. 

Som du kan se, kan espadriller komplementere stort set alle outfits. De ser godt ud med shorts, kjoler, nederdele og bukser. Espadriller er simpelthen indbegrebet af sommer, som vil give dig enestående komfort, uanset dine ferieplaner!