Djævelen er ikke så skræmmende, altså herresandaler i en stilfuld udgave


Meteorologerne er enige - den kommende sommer bliver rigtig varm! Uanset om du planlægger at bruge dem på stranden eller i byen, vil du helt sikkert gerne føle dig godt tilpas, mens du stadig ser godt ud. Det er lige så vigtigt, at dine fødder ikke sveder for meget. Af disse grunde beslutter mange mænd at købe sandaler. Find ud af, om det er en god idé, og hvordan du bærer dem for at se godt ud.

Ikke kun for Janusz ...

Når man tænker på herresandaler, har mange mennesker noget mareridtsagtigt for øjnene – en kombination af sandaler med tykke, lange sokker, fiskere og en uundværlig egenskab i form af en taske fra en af ​​de populære discountbutikker.

Heldigvis er herresandaler ikke kun forbeholdt den typiske Janusz, og du kan se rigtig stilfuld ud i dem. Du skal bare følge nogle få regler, som vi har diskuteret i denne artikel.

Regel 1: Pas på dine fødder

Uplejede fødder parret med åbne sko ser aldrig godt ud, uanset om det er en kvinde eller en mand. Selvom kvinder relativt sjældent har problemer med dette og ivrigt benytter sig af en kosmetolog, er mange mænd ikke så opmærksomme på deres fødders udseende. Dette er en stor fejltagelse, især hvis du planlægger at bære sandaler.

Herresandaler kræver simpelthen velplejede fødder. Forkort negle forsigtigt og slip for tør hud på hælene. Hvis det ikke virker, så læg dine fødder i hænderne på en professionel. Næsten hver by har et fodplejekontor, hvor du kan håndtere dette problem på ingen tid.

Regel 2: Pas på sokker

Hvis du mener, at en kombination af herresokker og sandaler er acceptabel, tager du meget fejl. Der findes ingen værre duo, og værre - den misser fuldstændig pointen. Denne kombination er blevet betragtet som den bedste i årevis faux-pas på mode. 

Er du meget fristet til at kombinere sokker med herresandaler, har du kun én rigtig mulighed. Bare lad være med at gøre det! I denne situation, afhængigt af omstændighederne, vil opbyggede sko - mokkasiner, lave sko, sneakers eller sneakers - være meget bedre.

Regel 3: Match herresandaler efter omstændighederne

Herresandaler egner sig ikke til alle lejligheder. Brug dem ikke til dit kontor, forretningsmøde eller bryllup eller fest. På denne måde vil du se sjusket og uprofessionel ud.

Dog er de perfekte til stranden, en tur rundt i byen eller et afslappet grillmøde.

Sandaler lavet i en speciel teknologi er perfekte til bjergvandring. Denne type sko er kendetegnet ved korrekt sålgreb, ordentlig svangstøtte og mange andre aspekter, der gør herresandaler til det rigtige fodtøj til stien.

Hvilke sandaler til mænd skal du vælge?

Nu hvor du ved, hvad du skal undgå, er det tid til at vælge det rigtige par sandaler. For en stilfuld mand er sandaler lavet af højkvalitets læder med en minimalistisk rem om hælen de bedste. Hvis du vil se rigtig godt ud, så undgå farverige, brogede modeller. På denne måde kan du introducere for meget kontrast, hvilket gør din styling uoverensstemmende. Husk, at skønhed er i enkelhed.

Vælg et par afdæmpede lædersandaler i en neutral nuance. Sort, brun, marineblå eller grafit fungerer bedst. 

Sportssandaler til mænd er det perfekte valg til lange gåture. Holder du ferie i bjergene? Eller måske planlægger du et par timers sightseeing i en charmerende by på en varm dag? Sportssandaler er din allierede! De vil ikke kun hjælpe dig med at undgå ubehagelige fødder, der sveder, men også give dig den nødvendige komfort.

Hvad skal man have herresandaler på?

Fodtøjets afslappede karakter får herresandaler til at se godt ud sammen med shorts og poloshirts. Vælg bukser lavet af bomuld eller denim. Du kan med succes matche sportsshorts og en behagelig T-shirt med sportssko. 

Du kan endda bære herresandaler i neutrale nuancer med chinos og hørskjorter. Husk at gemme buksebenene lidt for at vise dine ankler og få dig til at se mere stilfuld ud. Glem ikke den trendy hat og solbriller! 

Hvis du vil understrege feriestemningen i dit outfit, så vælg en skjorte i cubansk stil, hørshorts og minimalistiske stofsandaler. På denne måde får du et ubestrideligt sommerligt look. 

Undgå at kombinere sandaler med jeans og en elegant skjorte. At matche dem med et jakkesæt burde være absolut forbudt!

Ikke så skræmmende en djævel

Som du kan se, er djævelen ikke så skræmmende, som han er malet. Sandaler vil nemt give dig komfort og luftighed på varme dage og understreger feriestemningen i dit outfit. Vær dog opmærksom på, at det eneste, der skal til, er et uheldigt træk, og du kan ligne en fortabt tysk turist på ferie.

Heldigvis kan herresandaler helt sikkert se helt upåklagelige ud, hvis du følger et par grundregler, som vi har gennemgået i denne artikel. Glem heller ikke den korrekte pleje af dine sko.