Efterår sko pleje


Du skal passe på dine sko året rundt. Uanset årstid og vejr, fordi de er vores udstillingsvindue.

Du skal passe på dine sko året rundt. Uanset årstid og vejr, fordi de er vores udstillingsvindue. Ødelagt, snavset og ujævnt fodtøj ser ikke bare grimt ud, men fortæller også meget om sin ejer. Efterår-vintersæsonen er den tid, hvor du skal passe særlig godt på dine sko, så de ser godt ud trods regn, mudder og efterårsregn.

Korrekt pleje

<a href="https://keeshoes.dk/vinterstovler-til-kvinder-sergio-leone-67569-sort-i15767.html"><img src="https://keeshoes.dk/media/ale/auction_image/image1_15767.s2000.jpeg?_=1602352366.359716" alt="Sergio Leone 67569 vinterstøvler til kvinder" title="Vinterstøvler fra Sergio Leone"></a>

Den type materiale, fodtøjet er lavet af, påvirker typen af ​​pleje og vedligeholdelse. Læder-, ruskind- og stofsko bør vedligeholdes på en anden måde. Derfor vil forskellige kosmetik være nødvendige til pleje af ruskind og nubucklæder og anderledes til glat læder og andre materialer. Det er værd at læse informationspiktogrammerne på skoene. Kun korrekt pleje og vedligeholdelse af fodtøj vil gøre det muligt at bruge skoene i mange år.

Kornlæder

<a href="https://keeshoes.dk/brune-kvinders-sko-hengst-214702-brun-i13205.html"><img src="https://keeshoes.dk/media/ale/auction_image/image1_13205.s2000.jpeg?_=1602359018.4636846" alt="Brune damestøvler fra Hengst 214702" title="Hengst efterårs-/forårsstøvler"></a>

Når det drejer sig om sko fremstillet af kernelæder, rengøres og påføres en traditionel pasta eller creme, og derefter poleres skoene. I tilfælde af lyse hudfarver er det værd at overveje at beskytte farven, før du tager skoene på for første gang. Imprægneringen hjælper med at beskytte farven mod snavs, der er uundgåeligt om efteråret.

Lakeret læder

I tilfælde af laklæder skal du huske, at hvis vi ikke polerer det regelmæssigt, vil dets smukke og skinnende udseende ikke vare evigt. Derfor skal du i efteråret få en rengørings- og poleringsspray. Vand og vandpytter har ikke en positiv effekt på fodtøjets udseende. I sådan vejr fungerer kun gummistøvler, hvis vi vil garantere, at vores fødder er tørre.

Til ruskind eller nubuck sko har du brug for en ruskind eller nubuck børste og en nærende spray. Takket være det beskytter vi farven og beskytter skoene mod støv og vand. Fodtøj fremstillet af kunstlæder kan behandles med en klud og flydende læderpræparater.

Det er umuligt at beskytte skoene fuldstændigt mod gennemblødning og snavs. På den anden side kan korrekt udvalgte imprægneringspræparater, grundig rengøring og polering hjælpe i skoomsorg i efterårssæsonen.