Efterårsstøvler - hvad skal man vælge?


Ferien sluttede umærkeligt. Dagene bliver kortere, køligere og dystre. Så det er tid til at ændre din garderobe til en, der matcher efterårets vejr. Sko af god kvalitet spiller en vigtig rolle her - disse skal være behagelige, varme og helst vandtætte. Det kan ikke nægtes, at efterårsvejret kan tage sin vej. Vi rådgiver hvilke støvler du skal vælge til efteråret, og hvilke modeller der i øjeblikket er på toppen!

Hvilke funktioner skal gode ankelstøvler have til efteråret?

Vi ved, at du ikke kun bekymrer dig om komfort, mens du bærer, men også om funktionalitet, æstetik og alsidighed. Når du vælger sko, er det værd at blive guidet af, at fodtøjet er godt slidt, har varet flere sæsoner, men samtidig går det godt med vores stiliseringer. Så vi præsenterer et par spørgsmål, der er værd at være særlig opmærksom på, når du køber!

  • Udførelsesmateriale - når du leder efter støvler til efteråret, kan du ikke ignorere et så vigtigt spørgsmål som materialet. Det regner ofte om efteråret, så det er bedst at bruge et godt imprægneret læder. Kunstige materialer fungerer også - f.eks. Gummi eller andre vandtætte materialer med en høj membran. Det er dog bedre at opgive stoffer, der hurtigt bliver våde - vent til foråret med dine sneakers.
  • Skræddersyet hæl - efterårsstøvler kan have mange former. De flade eller dem på en sart, 3 centimeter hæl vil være perfekte til daglig brug. Hvis du derimod vil bære dem til mere elegante stiliseringer, så kan du vælge en højere hæl, stiletto eller kile. Det vigtigste er, at skoen skal være stabil og garantere bevægelsesfrihed.
  • Den rigtige størrelse - selvom dette er en triviel sag, er det værd at huske på, at vi om efteråret ofte vælger tykkere sokker. Så kan en sko, der er for stram, vise sig at være stram og få os til at tro. Vi anbefaler, at du vælger en model, der efterlader dig lidt løs med en tynd strømpe, så det er bedst at tjekke størrelsestabellen og vælge den efter længden af ​​indersålen.
  • Æstetik, der passer til ejeren - efterårsstøvler er mange muligheder at vælge imellem. Du kan gå efter klassikerne og vælge almindelige Chelsea -støvler i en dæmpet farve, eller du kan gå lidt amok og vælge en ekstravagant model, der er skræddersyet til din stil. Der er fuld frihed her - du kan hygge dig med mode!
  • Komfort - sko skal frem for alt være behagelige. Så hvis du står over for valget af, hvilke ankelstøvler du skal vælge til efteråret, skal du styres af det praktiske. Høje hæle vil ikke fungere dagligt, men de er gode til en fest, forudsat at du ved, hvordan du skal bære dem, og det ikke er et problem for dig.

De mest fashionable støvler til efteråret i denne sæson

Som vi nævnte, findes støvler i forskellige former. De er flade, høje hæle, stiletter eller kiler; lavet af læder, ruskind og andre materialer og i en lang række farver. Når du bestiller en model til dig selv, skal du først og fremmest følge dine præferencer. Men hvis du vil vide, hvad der er på trend, præsenterer vi de mest fashionable støvler til efteråret i denne sæson!

Chelsea støvler - sko med lave hæle, hvor en overdel normalt når over anklen. De kan være lavet af læder, ruskind, øko -læder og andre materialer. Deres sål er normalt gummi, hvilket sikrer stabilitet og komfort. Et karakteristisk træk ved disse sko er syning af gummi på siderne af overdelen - nogle gange i en kontrastfarve. Er du interesseret i Chelsea støvler? Måske kan du lide følgende modeller: Klassiske sorte Jodhpur støvler eller

Cowgirls - de fremkalder countrystil, men modsat udseende er de i øjeblikket sæsonens hit. Sådanne støvler til efteråret bæres ivrigt af stjerner og modebloggere. De kendetegnes ved en skarp tå, lav hæl og bred overdel. Eksempler på denne type sko er Små svanebrune højhælede cowboystøvler og Anabelle brun cowboystøvler i ruskind.

Arbejdere - disse typer sko giver karakter til enhver styling. Rigt dekoreret med spænder, nitter og rhinestones krøller de selv det roligste look. De er yderst behagelige og praktiske. Selvom de ser massive ud, fungerer de også godt i kombination med kjoler, hvilket skaber en mere rovdyr, rockstemning. Vi anbefaler at kontrollere modellerne Seastar moderigtigt arbejdskraft og Daszyński brune arbejdere.

Klip støvler - hvis der stadig er et gunstigt vejr uden for vinduet, bør du overveje at købe støvler, der har nogle åbne rum. Dette er sæsonens hit elsket af kvinder over hele verden. Sørg for at tjekke vores forslag - f.eks. Corina brune velour støvler eller Kvinders sorte støvler på A-407 stolpen.

Kile støvler i en sporty udgave - hvis du kan lide en løs, afslappet stil, vil du kunne lide denne type sko. Kilen er behagelig at have på, og tilføjer samtidig et par centimeter og slanker benet. Interessante mønstre og usædvanlige forslag til rådighed, f.eks. Sergio Leone sorte kile støvler eller Grå Kvinders grå sneakers BZ8386-KB Grå.

Som du kan se, har du mange valgmuligheder. Du behøver ikke beslutte dig med det samme. Besøg KeeShoes -butikken, tjek tilbuddet om støvler og find en variant, der er skræddersyet til dine præferencer og behov. Gør din vej igennem denne sæson i fashionable og komfortable ankelstøvler til efteråret. Vellykket shopping!