Essentielle efterårssko


Efterårstid har sine egne regler. Solrige dage veksler med kraftig regn, og regnstøvler og regnfrakker erstatter sommertøj. Gør dig klar til det kommende efterår, start med det rigtige udvalg af fodtøj. De rigtige sko er trods alt et af de vigtigste stykker tøj, der komfortabelt og stilfuldt vil føre dig til din destination, uanset vejret.

Et must-have til dårligt vejr - gummistøvler

Store vandpytter og mudder afskrækker effektivt at bruge tid udenfor. Hvis du ikke vil opgive dine efterårsvandringer, skal du sørge for at udstyre dig selv med gummistøvler, takket være dem vil dine fødder forblive tørre selv i det kraftigste regnvejr. For det meste lavet af gummi, er disse vandtætte støvler hurtige at tage på takket være manglen på fastgørelsesanordninger og snørebånd.

Mange mennesker forbinder ikke wellington-støvler med et særligt moderigtigt udseende. Intet kunne være mere galt! Flere og flere fodtøjsproducenter er opmærksomme på, at disse sko ikke kun er funktionelle, men også stilfulde.

Hvis du kan lide at eksperimentere, skal du vælge levende nuancer eller mønstrede modeller. I stedet for at bryde den neutrale styling med tilbehør, skal du vælge glasurpuder. Sæt dem i form af en kontrast med monokromt tøj eller leg med mode fuldt ud, baseret på hovedfarven, som du vil bygge resten af ​​det originale look omkring. Til fans af klassiske løsninger anbefaler vi det gummistøvler i universelle farver, for eksempel sort, brun eller beige.

Uanset hvilken model og farve på gummistøvler du vælger, kan du nemt matche disse sko til mange stilarter. Hvis du vil følge trendene, så sæt dem sammen med lange trenchcoats og løse trøjer. Du behøver ikke begrænse dig til stramme bukser eller leggings, selvom gummistøvler i deres selskab ser guddommelige ud. Hvis du vil, kan du også bruge dem med lige kjoler eller nederdele, der ender lige over knæhøjden. Sorte, tynde strømpebukser og grå knæstrømper vil være perfekte til sådanne stiliseringer.

Gå frem med stil

Hvis du leder efter efterårssko, hvor du vil se meget feminin og stilfuld ud, så vælg højhælede støvler. Vælg en lys beige åben-tå-versionhvor du vil se fantastisk ud. Et behageligt indlæg vil give dig komfort, mens du går, og et delikat dyremotiv vil diversificere selv de mest minimalistiske stiliseringer.

Højhælede støvler kan med succes bruges sammen med både kjoler og bukser. Beige modeller ved at kombinere ruskind og læder forlænger du dine ben optisk, hvilket slanker hele figuren. Hvis du vil gøre dette helt umærkeligt, så vælg ankelstøvler med skjult kilehæl

Dette efterår vil kombinationen af ​​høje støvler med klokker være ekstremt moderigtigt. Til sådan styling skal du vælge en tætsiddende cardigan eller overstørrelse uld- eller kashmirtrøje. Glem ikke smykker og en pung på en kæde for at tilføje variation til denne afslappede se.

Vælg for mere elegante stilarter opbyggede højhælede sko. Lædermateriale, et spændende snit, et dyremotiv og en eksklusiv dekoration vil få dig til at se fænomenal ud uanset lejligheden.

Flade sko til alle

Efteråret er det perfekte tidspunkt at bære komfortable, flade sko, som både kvinder og mænd sætter pris på. Når du beslutter dig for sådant fodtøj, har du et stort set ubegrænset valg. Hvad med moderigtigt slyngplanter på platformen? Eller måske Mokkasiner med et effektivt spændesom vil fungere på varmere dage?

Retro inspirerede sneakers er et godt valg til stort set enhver styling. Du behøver ikke kun at parre dem med jeans. De passer perfekt til nederdele og kjoler, samt opknappede skjorter. Hvis du bekymrer dig om høj brugskomfort, så gå efter model lavet af læder. Sådanne sneakers ser ikke kun moderigtige ud, men er også nemme at vedligeholde. Det eneste du skal gøre er at tørre dem af med en våd klud, når du kommer tilbage fra en gåtur, og den er klar.

Et tilsvarende universelt valg for begge køn vil være støvlersom vil tilføje et twist til enhver styling. Kvinder kan bære dem selv med nederdele med pigemønstre og søde puddertrøjer. Mænd kan derimod bære dem med elegante skjorter med opsmøgede ærmer og et læderbælte med stort spænde. 

Lad os ikke glemme det sneakers. Ifølge de seneste trends kan sportssko ikke kun bæres i gymnastiksalen! De bryder perfekt forskellige stilarter, lige fra læderleggings, gennem jeans og skjorter, til endda kjoler.

Komfortable støvler til forskellige lejligheder

Hvis du leder efter komfortable sko, der vil fungere til forskellige lejligheder, og samtidig vil tjene dig til næste sæson af året, så vælg højhælede ruskindsstøvler. Et stabilt indlæg og en feminin finish vil give dig selvtillid uanset omstændighederne. Lange støvler du kan bruge den til både leggings og kjoler. Begræns dig ikke til mini-længden. Sådanne sko ser godt ud med plisserede midi- og maxi-nederdele.

Hvis du går mere op i komfort, så vælg støvler med flad sål. Gennembrudte udskæringer perfekt til varmere dage, og ekstra isolering inde i skoen vil forhindre fødderne i at fryse, når auraen ikke er god.

Stil og funktionalitet

Som du kan se, behøver efterårssko ikke at være kedelige. Både kvinder og mænd kan nyde efterårsskoens funktionalitet og samtidig se stilfulde ud. Når du vælger sko til denne tid af året, skal du sørge for, at dine sko er vandtætte. Dette gælder især, hvis du vil have dem på på regnfulde dage. I de mere muntre kan du med succes sætte på endda ruskindsmodeller.

Glem heller ikke at imprægnere dine sko før første brug og regelmæssigt at bruge specielle plejeprodukter. På den måde forhindrer du skader og folder, og dine efterårssko vil tjene dig i mange år.