Et must-have til varmere dage. Vi foreslår, hvordan man style ballerinaer


Ballerinaer er en af ​​de mest populære damesko i forårs- og sommersæsonen. En flad sål, let struktur, perfekt pasform og unik alsidighed er blot nogle af de funktioner, der gør balletsko til et must-have i garderoben for enhver kvinde, der værdsætter stil og komfort. Vi rådgiver dig om, hvad du skal bære disse sko med for at se smukke ud uanset anledningen.

Ikke kun til dans

Trods det karakteristiske navn kommer denne type fodtøj ikke direkte fra ballettens verden. Typiske sko til denne dans er kendetegnet ved bånd viklet rundt om foden og anklen, og et helt andet materiale, der bruges til at lave dem. Hvad mere er, er det umuligt at finde nogen afstivning i dem, selv i form af en sål.

Ballerinaer har, selvom de ligner lidt balletsko, et helt andet design. På trods af den hårdere sål er de lette og fleksible, hvilket gør dem velegnede selv til ejere af de mest krævende fødder. Ud over den unikke komfort passer ballerinaer til stort set alle stilarter og ... omstændigheder. Du kan med succes bære dem til både mindre og mere formelle lejligheder.

Få den perfekte balance

Ballerinaer vil fungere til næsten alle lejligheder. Når du vil se feminin ud, men du ikke ønsker at tage høje hæle på, supplerer balletsko på et øjeblik enhver styling og tilføjer en original accent.

Deres velformede design med en flad sål vil give dig den perfekte balance mellem elegance og komfort. Når du har balletsko på, behøver du ikke begrænse dig til formelle møder eller kontormøder dress code'på. Du kan med succes bære dem til fester, møder med venner og endda datoer. Disse sko vil simpelthen bevise sig selv på daglig basis og på helligdage.

Hver dag ballerinaer

Ballerinaer er det perfekte supplement til hverdagens stiliseringer. De ser godt ud med nederdele, kjoler og bukser. Brug dem hver dag i kombination med moderigtige jeans med slid og - alt efter vejret - en oversize sweater eller en almindelig T-shirt.

På varmere dage skal du vælge stof, blåstribede ballerinaer med en sød sløjfe. De vil se smukke ud med denimshorts og en hvid hørskjorte. Til dette look skal du sørge for at matche en vævet skuldertaske og retro solbriller.

En anden idé til sommerstyling er en sammenstilling ballerinaer med åben hæl og moderigtigt slangemønster med sorte hørbukser, der ender over anklen og en hvid, luftig T-shirt.

Ballerinaer til kontoret

Hvis du vil præsentere dig selv professionelt på arbejdet, så beslut dig for ballerinaer i læderat parre med et damesæt eller chinos med 7/8 ben og en skjorte. Du kan med succes erstatte bukserne med en nederdel, der ender nær knæene. For et endnu mere elegant look, glem ikke en jakke.

De subtile modeller med en spids næse er også perfekte til kontoret. Beige eller sort skyggen vil perfekt komplementere enhver styling.

Hvis du skal til en jobsamtale, skal du sørge for at vælge en enkel, minimalistisk ballerina skåret med afrundede tæer. Sæt dem op med et blyantskørt, der ender lige under knælinjen og en stilfuld hvid skjorte.

Ballerinaer til store lejligheder

Balletsko vil også fungere til større arrangementer. Når du skal til bryllup, behøver du ikke altid have høje støvler på. Ballerinaer er et perfekt supplement til bryllupsgæstens outfit. Vælg pastel nuancer, f.eks. pulverrosa eller lyseblå.

Når du bærer ballerinaer, behøver du ikke begrænse dig til pudderagtige, diskrete farver. De vil være et glimrende valg til begivenheder med venner metallisk nuancer af balletsko. Vi garanterer, at du vil danse hele natten i dem!

Lær om vores tricks

Som du kan se, er disse sko så alsidige, at der stort set ikke er plads til en bommert, når du styler dem. Vi har dog nogle tips til at hjælpe dig med at se endnu bedre ud.

For det første skal du undgå sokker. Sørg dog for, at de ballerinaer, du sætter på dine bare fødder, har en naturlig finish. Syntetiske materialer kan øge fodsveden, hvilket du bestemt gerne vil undgå. Hvis du ikke vil opgive sokker, så vælg de afskårne, som under ingen omstændigheder må stikke ud under skoen. En god løsning vil også være at bære strømpebukser eller knæstrømper. Sørg dog for at strække dem godt nok. På denne måde vil du forhindre grimme rynker omkring anklen.

For det andet skal du huske, at korrekt udvalgte ballerinaer kan hjælpe dig med optisk at forlænge dine ben. Undrer du dig over, hvordan det overhovedet er muligt med disse sko på en flad sål? Alt sammen takket være den optiske illusion skabt af kødfulde balletsko og blottede ankel. Ejere af kortere ben bør også undgå ballerinaer bundet rundt om anklen. Ved at bære sådanne sko kan du få din figur til at miste sine proportioner.

For det tredje, vær ikke bange for at vise lidt af din krop frem. Balletsko ser bedst ud i selskab med bare ben. Rul bare buksebenene op for at blotte deres smalleste del, anklen. I tilfælde af nederdele er sagen endnu enklere - undgå dem med et gulvlangt snit for at nyde et moderigtigt og harmonisk look.