Ferien nærmer sig med hastige skridt. Vi rådgiver hvilke sko der skal pakkes


Når du pakker en kuffert til ferie, bør du følge et par enkle regler for at føle dig godt tilpas, uanset hvor du er. De rigtige sko er lige så vigtige som solbriller og solcreme. Når alt kommer til alt, vil du ikke bruge hele din ferie på at klage over gnav eller vabler. Vi foreslår, hvilket fodtøj der skal være i din kuffert.

Reglen om de magiske tre

Tre – lige så mange par sko burde være nok til din ferie. Det virker umuligt for dig? Lad os føre dig ud af fejlen! Ved at følge reglen om de magiske tre, vil der helt sikkert ikke forblive et par sko i bunden af ​​din kuffert, hvilket skaber unødvendig ballast. Når du planlægger dit valg af feriesko, skal du sørge for, at alle tre par er alsidige nok til at passe til din garderobe. Det er endnu vigtigere, at mindst to af dem er virkelig behagelige.

Funktionalitet> mod

Når du vælger sko til en ferie, er det meget vigtigt at tilpasse dem til den planlagte aktivitet. Planlægger du et par timers rundtur i den historiske by eller bjergbestigning? Nye høje hæle vil næppe være din allierede. Planlægger du at solbade på stranden? Lukkede støvler er det sidste du skal bruge.

Bare vær meget opmærksom på funktionaliteten. Når man skal på ferie, er det meget vigtigere end mode. Når alt kommer til alt, er det sidste, du har brug for, hudafskrabninger og vabler, der forhindrer dig i at gennemføre dine planer. Vælg sko, der er behagelige, lette og alsidige. Lær vores forslag at kende!

Strand ferie

Skal du til havet? Sats på frihed. Pak sko, som du med succes kan bære til stranden, til en gåtur og til middag i restauranten. Vi rådgiver, hvilket fodtøj der fungerer bedst.

  1. Komfortable sandaler

For hende: Sort damesandaler lavet af økologisk læder dette må have til hver ferie ved havet. Den skridsikre sål vil sikre din sikkerhed, og den bløde indersål vil sikre ægte komfort. Denne type sko vil perfekt matche både kjoler og shorts samt luftige hørbukser. 

For ham: Vandtætte sandaler til mænd med lås De er meget praktiske, takket være hvilke de vil være perfekte til enhver mand, der bekymrer sig om sin komfort og stilfulde udseende. Indersålen lavet af fleksibelt skum vil give dig ægte komfort. 

  1. Et par universelle, flade sko

For hende: Komfortabel, beige ruskind sneakers Det er et bull's eye for gåture på molen og meget mere. En høj sål kombineret med en neutral nuance vil optisk forlænge dine ben.

For ham: Klassisk, sort Vansy er et glimrende valg til længere gåture. Overdelens åndbare materiale forhindrer dine fødder i at svede, og det universelle design giver dig mulighed for at kombinere dem med jeans og en opknappet ternet skjorte, så du ser smuk ud selv på en date.

  1. Sko til aften

For hende: Pumper på stolpen de vil vise sig nyttige ikke kun om aftenen. Den gennemsnitlige højde på hælen og ankelstroppen vil give dig stabilitet og komfort, og skoen i en universel nuance af marineblå passer til praktisk talt enhver aftenstyling.

For ham: Formelle lædersko vil fungere, hvis du vil overraske din kæreste og tage dem med til en eksklusiv restaurant til en udsøgt middag. Naturmateriale forhindrer effektivt dine fødder i at svede og garanterer dig en uforlignelig komfort.

Ferie i bjergene

Vandring i bjergene kræver korrekt tilpasset fodtøj. Vælg vandtætte trekkingsko med en stiv sål, der giver dig stabilitet og støtte på ujævnt bjergterræn. Husk dog, at du udover at gå langs stierne kommer til at lave andre aktiviteter. Af denne grund har du brug for komfortable sandaler og sneakers. Lær vores typer at kende.

  1. Trekking sko

For hende: Beige trekking sneakers på høj trapper sål vil give dig komfort selv under de længste bjergvandringer, samtidig med at du understreger din oprindelige sans for æstetik.

For ham: Sports trekking sko lavet af vandtæt læder er en garanti for vellykket bjergvandring uanset vejret.

  1. Komfortable sandaler

For hende: Komfortabel sportssandaler i læder dette må havehvis du planlægger en tur til bjergene. Skoene har en behagelig velcro-lukning, og den neutrale, beige farve vil gøre det nemt at matche dem til enhver styling. 

For ham: Blød og behagelig, mærkesandaler de vil få dig til at se og føle dig fantastisk i enhver situation.

  1. Casual sneakers

For hende: Sød højsålede sneakers er en garanti for et originalt udseende. Takket være dem vil du optisk forlænge dine ben. Den lysegrå farve vil passe til stort set alt.

For ham: Klassisk ankelhøje sneakers det er et udsøgt supplement til enhver styling. De vil give dig komfort uanset dine planer.

Som du kan se, er det en barneleg at vælge det rigtige fodtøj til ferier. Ved at holde dig til nogle få grundlæggende regler sikrer du komfort og stil, uanset hvor du går.