Festsko til ham og hende. Blive inspireret!


Rund fødselsdag, storslået forfremmelse, nytårsbal, karneval eller måske en aften i klubben? Uanset hvor du går hen, er det rigtige fodtøj afgørende for at blive ved med at danse natten væk. Vi rådgiver hvilke sko der vil fungere til en fest både for hende og for ham.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger sko til en fest?

Anledningen til fejringen nærmer sig med hastige skridt, og du spekulerer stadig på, hvilke sko du skal vælge? Heldigvis behøver du ikke bøvle med dette problem! Vi har udarbejdet nogle gode tips til at hjælpe dig med at vælge de perfekte sko til festen.

Først skal du være opmærksom på dress code. Hvis der er specifikke dresscodes til din fest, kan du med fordel følge dem. Skal du til polterabend, og vidnet bad alle deltagere i arrangementet – bortset fra den kommende brud – om at være klædt i sort? I dette tilfælde skal du vælge sorte sko. Vælge klassiske barersom også vil tjene dig på daglig basis eller mere ekstravagant, en festmodel med moderigtige jetfly

For det andet er det lige så vigtigt anledning til at fejre. Skal du til en fancy dress-fest til Halloween? Blå høje hæle med søde pomponer-pynt vil bestemt ikke fungere sammen med en hekse-outfit. Vælg i stedet for høje hæle blodrød. Denne skomodel er så alsidig, at den endda vil fungere til en vens bryllup.

For det tredje skal du være opmærksom på dine fødders tilstand. Selvom mænd bør have overdækkede sko på ved de fleste lejligheder, bliver sagen en smule mere kompliceret for kvinder, der ivrigt vælger sandaler til fester om sommeren. Åbne tæer og hæle kræver ordentlig pleje. Mal forsigtigt dine negle og fugt dine fødder. Hvis du ikke er i stand til at klare denne opgave på egen hånd, skal du kontakte en fodterapeut eller kosmetolog. Husk at tørre hæle og forsømte negle vil overskygge charmen ved selv de smukkeste højhælede sandaler.

Lad ikke smerter i dine fødder forhindre dig i at have det godt

Når man skal til fest, skal man først og fremmest sørge for bekvemmeligheden. Dette er ekstremt vigtigt, hvis du ikke vil have ømme fødder for at forhindre dig i at have det godt.

Det er vigtigt, at festsko ikke er med dig for første gang i dit liv. Fodtøj, der er taget ud af æsken, ser bedst ud, men kan give dig mange problemer. Ligtorne, vabler og ligtorne kan ødelægge din sjov på ingen tid. For at forhindre dette i at ske, prøv at sprede dem i god tid. Brug dem flere gange derhjemme, når du går på det bløde tæppe. På denne måde sikrer du dig, at intet ødelægger din feststemning.

Er du bekymret for lange timer brugt i høje hæle? Invester i gel-indlæg under hæle og tæer, der vil give dine fødder ægte komfort. Når du beslutter dig for dine kugler, skal du også sørge for, at du bevæger dig yndefuldt i dem. En ublu høj hæl, mens den vil se fængslende ud, kan gøre din gangart unaturlig, endda karikeret. I stedet for at overdrive det med højden, er det bedre at vælge de modeller, hvor du føler dig mest komfortabel.

Går du ikke med høje sko til dagligt, så vælg modeller med stolpe eller kilehæl. Sko med flade hæle vil være en lige så god idé. Hvad med udsmykkede ruskindsballerinaer i farven energigivende fuchsia? Hvis du foretrækker mere dæmpede nuancer, så vælg pulverrosa. Det vil fungere for fans af en tidløs stil klassisk sort med originale dekorationer formet som blomster.

En perfekt løsning til kvinder, der ønsker at gøre et ujordisk indtryk i begyndelsen af ​​arrangementet, og derefter sikre en uforlignelig komfort og frihed, er kombinationen af ​​høje og flade sko. Sæt førstnævnte på indgangen, og når de begynder at drille dig, tag nogle ekstra fladhælede sko fra tasken. Stofballerinaer med blød sål, som kan rulles sammen og gemmes i en pung, er perfekte til klubben.

Blive inspireret! De mest interessante festsko til ham og hende

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge sko til din fest, er det tid til at vælge det perfekte par.

Klassiske høje hæle i en farve, der matcher bogstaveligt talt alt, vil være en god løsning til kvinder. Sorte hæle behøver ikke at være kedelige og forbundet med kontorarbejde! Hvad med bundne pumper på et indlæg med åben hæl? Denne model ser virkelig fængslende ud i kombination med en mini- eller midikjole. Hvis du vil opdage flere fødder, så gå højt sandaler med lakeret finish.

Husk at du ikke behøver at begrænse dig til sort. God fornøjelse med farver! Gå videre og vælg mellem iøjnefaldende nuancer af fuchsia og indigo og mere afdæmpede farver, f.eks. pudder pink. Denne farve i kombination med udsatte ben vil optisk forlænge dem, hvilket vil gavne hele din figur. 

Hvis du foretrækker total komfort, så gå efter flade sko. Originalt design, sofistikerede dekorationer og forskellige farver vil på ingen tid hjælpe dig med at fuldføre enhver feststyling. 

Til mænd anbefaler vi mokkasiner og sko. Vi anbefaler korte mænd sko med skjult hæl. På denne måde kan du få op til 6,5 cm ekstra højde uden at blive bemærket. Selv sneakers vil fungere for klubben. Med fokus på komfort, opgiv dog din yndlingsmodel, som, selvom den har tjent dig i årevis, allerede har meget synlige tegn på brug.

Vi er overbeviste om, at ved at følge vores tips, vil det ikke være svært for dig at vælge sko til festen. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse indtil daggry!