Glany - et ungdommeligt look i en kvindelig udgave?


Glans er primært forbundet med ungdomsbevægelser, ikke helt kvinders - tværtimod. Støvler, som efterårsstøvler, kan dog være en perfekt erstatning for Chelsea -støvler eller støvler, der stadig er for varme til dem. I øjeblikket kan vi se mange interessante par af disse sko, der vil tiltrække enhver kvindes opmærksomhed. Hvorfor?

Glans er primært forbundet med ungdomsbevægelser, ikke helt kvinders - tværtimod. Støvler, som efterårsstøvler, kan dog være en perfekt erstatning for Chelsea -støvler eller støvler, der stadig er for varme til dem. Vi kan se meget lige nu interessante par af disse skoder vil tiltrække enhver kvindes opmærksomhed. Hvorfor?

Når vi tænker "støvler", står vi over for en vision om sorte, ganske store sko, der ender bag anklen og endnu højere lige under knæet. I mellemtiden kan disse feminine versioner, der blev lanceret i efterårssæsonen 2018, vinde hjertet med ... farve, tryk og endda et plaster.

 

Støvler - ikke kun sorte, ikke kun hvide

Den kvindelige version af støvler, dvs. lukkede snøresko, ligner mere bjergvandrestøvler end tunge militærstøvler. I mellemtiden er det støvlerne, der vil vise sig bedre under en gåtur på Krupówki end under marchen til toppen af ​​de polske bjerge. Farverige sko er et hit i sæsonen. Du kan vælge ikke kun sorte, hvide eller røde sko, men også pink eller med tryk forskellige, interessante billeder. Derudover er disse sko ikke kun farverige. De har ofte forskellige applikationer, der får en kvinde til at skille sig ud fra mængden. Disse applikationer er virkelig forskellige. Disse kan være pletter med hjerter, kranier, skibe samt specielt krøllet ekstra hud, der tiltrækker alles øjne.

Hvad skal man have støvler på?

Vi begynder langsomt at bære frakker og jakker. I denne kvindeudgave passer støvlerne ikke kun til forskellige typer dunjakker, men også til længere, ensfarvede frakker. Messing fodtøj understreger kvindelighed, hvilket giver det lidt af et nødvendigt twist. For at gøre denne klo mere synlig kan du investere i et varmt bomuldsskørt - med støvler vil det blive et godt symbol på kvindelig selvtillid. Det er et godt valg for kvinder, der sætter pris på feminine beklædningsgenstande, og samtidig ikke kun vil klæde sig i romantiske stilarter. Det er også værd at gå amok med outfittet, især når man skal i byen - et elegant outfit med støvler i en interessant farve vil fungere bedre end sofistikerede højhælede støvler.