Hvilke ankelstøvler til børn?


Det er ikke så let at vælge de rigtige sko til et barn. Bekymret for vores børns sikkerhed, ønsker vi at vælge fodtøj, der giver den højeste komfort, fodens stabilitet og ikke vil gnide eller skade barnet. Et vigtigt aspekt er også det passende materiale, som de er fremstillet af. High-top sko vil være et godt valg, der giver tilstrækkelig stabilitet til børns fødder. I den følgende artikel vil vi rådgive dig om, hvilke støvletter til børn der er bedst at vælge.

Regler for valg af de rigtige sko til børn

Vi bør passe på vores børns fødder fra det øjeblik, de tager deres første skridt. Dette vil blive hjulpet af korrekt valgt fodtøj, der muliggør korrekt udvikling og korrekt funktion af foden. Det skal huskes, at selv den mindste abnormitet i fodens struktur kan resultere i morbide ændringer i hofte-, knæ- og rygsøjlen. Derfor er det så vigtigt at vælge fodtøj af høj kvalitet.

Når du beslutter dig for børnesko, er det værd at huske et par vigtige regler:

  • Udførelsesmateriale - sko skal være lavet af naturlige materialer eller luftige materialer. De skal være modstandsdygtige over for skader og beskytte mod slid. Ideelt set skal foringen være lavet af læder.
  • Stivet hæl - giver stabilitet og holder hælen i den rigtige position, hvilket sikrer den korrekte positionering af hele foden. Stivede hæle er et meget vigtigt element i børnesko, fordi de beskytter mod varus eller valgus fødder i fremtiden.
  • Overdelen når over anklen - takket være dette vil barnets fødder være stabile, og samtidig vil deres bevægelser ikke være begrænset.
  • Høj og bred spids - barnet får derefter plads til korrekt placering af fingrene og vil kunne bevæge dem frit.
  • Fleksibel sål - helst ikke for blød, men heller ikke for stiv. Det skal heller ikke glide, da det kan få barnet til at falde. En god sål skal være fleksibel og skridsikker.
  • Bred hæl - sko må ikke være højere end 1,5 cm, men skal have en bred hæl, der giver tilstrækkelig støtte til hælen.
  • Velegnet størrelse - børnesko skal passe til længden af ​​deres fødder. De må ikke være for korte, da det kan forårsage deformation af fødderne. For store sko vil heller ikke fungere, fordi de ikke giver tilstrækkelig stabilitet, og sålen vil bøje det forkerte sted.

Støvler og sko til børn

Støvler og støvler Børnesko er en type fodtøj, der fungerer godt, uanset alder. Hvis vi vælger den størrelse og det materiale, de blev fremstillet af, vil de være meget behagelige og behagelige at have på.

Når du vælger støvler og sko, er det værd at huske på, at fodtøjet skal være længere end foden med cirka 8 til 10 mm på grund af, at barnets fod vokser meget hurtigt og øger dens længde. Benet bevæger sig ofte fremad, når man går, så en sådan bestand vil være en ideel løsning. Børnesko og støvler bør også have en lille hæl. For små børn bør dens højde være ca. 5 mm, og for 3-4-årige bør den være ca. 10 mm. 5 og 6-årige skal have en 20 mm høj hæl og børn under 10 x 25 mm.

Blandt børnesko og støvler kan vi finde dem, der er fastgjort med velcro, fx en flot og behagelig model drengesko Ren But 1423 grå eller skinnende Velcrosko Ren But 3229 lys lilla for piger. Denne løsning er meget praktisk, og sparer samtidig meget tid, fordi skoene kan sættes på barnets fødder meget hurtigere. Vores tilbud indeholder også en masse forslag til fans af traditionelle snøresko, f.eks. Adi American Club sko for piger eller bundet Ren Men børnesko 1501 grøn til drenge.

Børnesko

Børnesko er et godt valg i efteråret og vintermånederne. Alle modeller er korrekt udformet og monteret på barnets fod. De er også beriget med antibakterielle og antifungale indlægssåler, der beskytter småbørns fødder, selv under mange timers leg. Bemærkelsesværdigt er støvlernes sål, som er tilstrækkeligt fleksibel og modstandsdygtig over for slid. Takket være dette er støvlerne meget behagelige og glider ikke på glatte overflader. Alle støvler har også en stiv hæltæller, der sikrer korrekt stabilitet og forhindrer skader og slid. I øjeblikket inkluderer vores tilbud behageligt og stilfuldt American Club børnesko og støvler til børn Ren Butdet vil helt sikkert appellere til de yngste og deres forældre.

Regnstøvler til børn

Alle børn elsker at lege i regnen og hoppe i vandpytter. Derfor gummistøvler for børn er de uundværlige fodtøj til regnfulde dage. I øjeblikket har vi et stort udvalg af forskellige farver og mønstre af wellington støvler på markedet. Vigtigst af alt er de meget funktionelle. De beskytter mod forskellige vejrforhold, giver fødderne stabilitet og er passende fleksible. I vores butiks tilbud finder du farverige modeller med eventyrlige karakterer, f.eks. blå Frosne støvler, men også funktionelle og flotte på samme tid American Club Galoshes strømpe + amerikanske hesteindsatssom er perfekte til efterår og vinter. 

Afslutningsvis er det meget vigtigt at vælge en god sko til dit barn. Børnes ankelstøvler giver dem tilstrækkelig stabilitet og sikkerhed. Hvis du vil have dit lille barn til at nyde sunde fødder, føle sig godt tilpas, selv under mange timers leg og gåture, opfordrer vi dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud. Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige sko til dit barn.