Hvilke ankelstøvler til børn?

Reglerne for valg af de rigtige sko til børn

Vi skal passe på vores børns fødder fra de første trin. Det vil hjælpe med at vælge korrekt valgt fodtøj, der tillader korrekt udvikling og korrekt funktion af foden. Det skal huskes, at selv den mindste uregelmæssighed i fodens konstruktion kan resultere i morbide ændringer i hofte-, knæ- og rygmarven. Derfor er valg af fodtøj af høj kvalitet så vigtigt.

Når man beslutter sig for børnesko, er det værd at huske et par vigtige regler:

  • Materialet - sko skal være lavet af naturlige materialer eller luftige materialer. De skal være modstandsdygtige over for skader og for at beskytte mod slid. Det er bedst, at polstret er lavet af huden.
  • Polstret hæl - sikrer stabilitet og holder hælen i den rigtige position, hvilket sikrer korrekt placering af hele foden. Forstærkede hæle er et meget vigtigt element i børnesko, fordi de beskytter mod deformitet eller valgus i fremtiden.
  • Den øverste rækker over ankelen - takket være dette vil barnets fødder være stabile, og på samme tid vil deres bevægelser ikke være begrænset.
  • Den høje og brede spids - barnet har det rette sted til den rigtige placering af fingrene og vil være i stand til at bevæge dem frit.
  • Fleksibel sål - det er bedst ikke at være for blød, men heller ikke for stiv. Det bør heller ikke glide, fordi det kan forårsage, at et barn falder. En god sål skal være fleksibel og skridsikker.
  • Bred hæl - sko skal ikke være højere end 1,5 cm, men skal have en bred hæl, hvilket vil være en god støtte for hælen.
  • Velpasset størrelse - babysko skal tilpasses hans fødder. De kan ikke være for korte, da dette kan medføre forvrængning af fødderne. De fungerer heller ikke til store sko, fordi de ikke giver tilstrækkelig stabilitet, og sålen bøjes på det forkerte sted.

Baby sko og sko

Sko og støvletter Børnesko er en type fodtøj, der fungerer godt uanset deres alder. Hvis vi vælger den størrelse og det materiale, de er lavet fra, vil de være meget behagelige og behagelige at have på.

Når du vælger sko og sko, er det værd at huske, at fodtøjet skal være længere end foden med ca. 8 til 10 mm på grund af det faktum, at barnets fod vokser meget hurtigt og øges i længden. Benet bevæger sig også fremad, mens man går, så en sådan reserve vil være den perfekte løsning. Børnesko og sko skal også have en lille hæl. For små børn skal dens højde være ca. 5 mm og i 3-4 år ca. 10 mm. 5 og 6 år skal have en høj hæl på 20 mm og børn under 10 år på 25 mm.

Blandt børnesko og støvler kan vi finde dem, der er fastgjort med velcro, for eksempel en dejlig og behagelig model drengesko Ren Boot 1423 grå eller skinnende Støvler til velcro Butt 3229 lys lilla til piger. Denne løsning er meget praktisk, og sparer samtidig meget tid, fordi sko kan sættes på barnets fødder meget hurtigere. I vores tilbud har vi også en masse forslag til fans af traditionelle limede sko, f.eks. Adi sportssko American Club sneakers til piger eller bundet Rhinen Men sko 1501 grønt til drenge.

Støvler til børn

Støvler til børn det er et godt valg i efteråret og vintermånederne. Alle modeller er passende kontureret og monteret på barnets fod. De blev også beriget med antibakterielle og svampedæmpende indsatser, der beskytter småbarns fødder, selv under lange timers spil. Bemærkelsesværdig er også ydersålen i støvler, der er passende fleksibel og modstandsdygtig over for slid. Takket være dette er støvlerne meget komfortable og glider ikke på glatte overflader. Alle støvler har også en stiv hæl, der sikrer korrekt stabilitet og forhindrer personskader og slid. I øjeblikket inkluderer vores tilbud behageligt og stilfuldt American Club børnesko og støvler til Ren Butdet vil helt sikkert appellere til de yngste og deres forældre.

Wellington støvler til børn

Alle børn elsker at lege i regnen og hoppe i vandpytterne. Derfor også gummistøvler for børn er vigtigt fodtøj til regnfulde dage. Vi har i øjeblikket et enormt udvalg af forskellige typer farver og designs på markedet. Det vigtigste er, at de er meget funktionelle. De beskytter mod forskellige vejrforhold, giver fødderne stabilitet og er fleksible nok. Vores butiks tilbud inkluderer farverige modeller med eventyrfigurer, f.eks. blå regnstøvler, men også funktionelle og på samme tid dejlige American Club Wellies strømpe + indsæt amerikanske hesteder fungerer perfekt om efteråret og vinteren. 

Afslutningsvis er det vigtigt at vælge et godt fodtøj til et barn. Barnets ankelstøvler giver ham den nødvendige stabilitet og sikkerhed. Hvis du vil have dit barn til at nyde sunde fødder, føle sig godt og behageligt, selv i mange timers sjov og vandreture, opfordrer vi dig til at sætte dig ind i vores tilbud. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige sko til dit barn.