Hvilke sko er bedst til børnehave?


Den dag, hvor vores barn går i børnehave for første gang, er en stor begivenhed. Vi har forberedt barnet i flere måneder nu - vi holder samtaler om spil, venner og frokoster. Vi udfylder også en førskolelayette med passende sko, som vores barn vil have på fødderne hver dag i flere timer. Vi foreslår, hvilke modeller der vil være de bedste til børnehaven.

Børnesko - sikkerhed kommer først!

Under førskolespil med deres jævnaldrende slukker børn ofte de hæmninger, de føler, når de sludrer med deres forældre. Fordi tøflersom dit lille barn vil bære bør være sikkert. Hvad betyder det? Lad os lede efter en model med en solid sål - barnet glider ikke engang på et poleret dansegulv. Det er også vigtigt, at tæerne på børnesko er bygget op - under børns boltrin kan barnet uforvarende ramme en hård genstand med foden. Der sker meget i en førskolebørns hverdag, så lad os sikre os, at vores barn ikke skiller sig ud fra deres jævnaldrende og hurtigt kan tage af og tage skoene på. Et stort udvalg af sådanne modeller findes i onlinebutikken KeeShoes.pl.

Perfekte hjemmesko - let at tage på!

Børnehaven skal være uafhængig - tage sko af og på, mens de leger og skifte sko, inden de går udenfor. Vi kan gøre det lettere for ham at gøre disse ting ved at vælge tøfler praktisk at tage på. Velcro sko har været nummer 1 blandt forældrene i flere år. For at tage dem korrekt på, skal du bare glide din fod ind og stramme låsen. Husk, at et lille barn hurtigt kan forbedre velcroen, hvis skoene glider af under legen eller er for stramme, løsnes og tages af på få sekunder tøflerfor eksempel når hans fod klør eller krummer af kiks falder ned i hans sko. Tøflernes sundhedsegenskaber er lige så vigtige som bekvemmeligheden ved at tage dem på, og vi bør være opmærksomme på dem, når vi vælger de perfekte babysko til børnehave.

De bedste hjemmesko er sunde hjemmesko

En lille førskolefod vokser og udvikler sig konstant. Takket være den højere overdel holder skoene benet i den korrekte position. Hæl og profileret indersål hæmmer dannelsen af ​​flade fødder, og en indbygget hæl og en stiv hæl forhindrer hældeformation. Lad os se efter hjemmesko til børnehave, hvor vores barns fødder vil være godt placeret. Det er også vigtigt, at skoene er luftige. Vi kan tage os af det ved at vælge modeller med en indersål i naturligt læder, der absorberer sved og et halvcirkelformet snit, der garanterer bedre ventilation. Vi kan finde sko til vores børn på butikkens hjemmeside KeeShoes.pl. Sørg for, at dit lille barn tager friske strømper på hver dag og ændrer dem, så snart de kommer hjem.

Hvad med mode?

Hjemmesko børnesko er sko, som vi ofte udskifter - barnet vokser ud af dem, materialet bliver snavset, eller skoene bliver beskadiget som følge af leg. Når vi vælger et nyt par, lad os tage hensyn til barnets forventninger og smag. Lad os kigge efter moderigtige tøfler, som et lille barn vil have med glæde hver dag. Mange børn reagerer dårligt på at gå i børnehave - et miljøskifte, en stor gruppe jævnaldrende, en ukendt "tante" - disse faktorer kan få et lille barn til at føle sig værre. Lad os sikre os, at barnet har sin yndlingsmasot, tøj og med Hjemmeskodet vil give ham mod på at bryde isen i forhold til børn og få første venskaber