Hvilke sko skal jeg vælge med sokker for at se smuk ud?


Overknees er en trend, der blev populær af Britney Spears i 90'erne. Med musikvideoen til hittet "Baby One More Time" fik popstjernen strømperne til at blive udsolgt som varmt brød og holdt sig på mode i mange år. Find ud af, hvilke sko du skal have med dem for at se glamourøse og stilfulde ud.

Overknees ikke kun for skolepiger

En ternet nederdel og en hvid skjorte ledsaget af ulasteligt rene knæstrømper er en typisk uniform, som mange forbinder med skolepiger fra amerikanske skoler. Heldigvis er lårhøjder ikke kun forbeholdt skolepiger.

Du kan med held bære dem ikke kun i skole, men også til andre, mere spændende lejligheder. De er perfekte til en date, en tur rundt i byen eller et møde med venner. Over-the-knee sokker er ikke kun en pigelig tilføjelse til mange styles. Det er også et godt supplement til vinteren outfitstakket være, at selv de koldeste dage ikke vil være forfærdelige for dig. 

Dette spændende stykke tøj er i stand til at appellere til ethvert outfit, forudsat at det bæres i den rigtige kombination. Vi rådgiver hvilke sko du skal vælge med sokker for at se moderigtigt ud.

Du kan vælge farve...

Inden vi kommer til sagens kerne, er det værd at sætte sig ind i, hvilke typer knæstrømper der findes. Du kan finde forskellige mønstre og farver på disse lange sokker i butikkerne. Neutrale nuancer som grå, sort, brun, beige eller marineblå er perfekte til næsten ethvert outfit.

I vinterlandskaber ser højknæstrømper med julemotiver, såsom rensdyr eller snefnug, smukke ud. Mønstrede sokker behøver ikke at se infantile ud. Slutresultatet afhænger af resten af ​​den styling, du beslutter dig for, inklusive selvfølgelig skoene. Du har mange muligheder at vælge imellem. De ser godt ud med strømper:

- gummistøvler

- ankelstøvler

- lange knæ støvler

- sneakers eller andre sportssko

- stifter i matchende farve

- loafers

Vælg komfort

Hvis du foretrækker komfortable løsninger, så sæt over knæet med sneakers eller sneakers. For at forstærke dette outfits sporty karakter kan du vælge lange, hvide sokker med farverige striber rundt om knæene. Derudover outfit både en sports sweatshirt og en ternet skjorte over en T-shirt med originalt print vil passe. For eksempel, for bunden, kan du vælge trendy ripped jeans eller komfortable leggings.

Over-knæ-sko til dårligt vejr

En tur i regnen behøver ikke at være et fjernt barndomsminde! Få behagelige gummistøvler og kom på arbejde! Over-knæ sokker harmonerer perfekt med gummistøvler. En lige så moderigtig løsning er at kombinere dem med lange støvler. I begge disse versioner ser de godt ud i selskab med en sweaterkjole.

Det vigtigste er, at de rager cirka 2-3 cm op over skoen. På denne måde vil du ikke kun give dig selv en ekstra portion varme på en kold dag, men også se meget stilfuld ud.

Advarsel! Hvis du planlægger at kombinere lårhøje støvler eller støvler, så sørg for at vælge sko, der er mindst en halv størrelse større. På den måde vil du på kolde dage uden problemer kunne tage selv de tykkeste, uldne over-knæ på, og fodtøjet vil ikke være trykkende.

Over-knæ-sko til en date

Strømperne er meget feminine og er perfekte til en middag med levende lys eller en date i biografen. Hvis du gerne vil efterlade lidt til fantasien hos din anden halvdel, så vælg en mini-nederdel i kombination med overknæstrømper. Fuldend dette outfit med hæle i en lignende nuance. 

Hvis du vil se romantisk og piget ud, så gå efter pumps med bælte. Match den med en skjortekjole og en minimalistisk håndtaske. Du vil helt sikkert se sød ud.

Kan du lide klassiske løsninger? Vælg sorte lårsko og sorte høje hæle. Vil du optisk forlænge dine ben? Gå efter lyse beige eller pudderlyserøde sokker og sæt dem sammen med sko af samme farve. Se hvor nemt det er?

Over-knæ-sko til arbejde

Skal du på arbejde eller et forretningsmøde? Over-the-knee sokker kan være en del af et pænt formelt outfit. Sæt dem blot sammen med lakerede loafers eller mokkasiner og en minimalistisk festkjole.

Glem ikke en lang, stilfuld trenchcoat og en tætsiddende håndtaske. Hvis du vil se mere elegant ud, så vælg mørke, mørke strømpebukser under knæstrømperne.

Hold din balance

Sokker har uden tvivl bestået tidens tand og er stadig på mode. Du kan med succes bære dem på kontoret, til en fest, på en date eller til at gå ud med venner. De er funktionelle, praktiske og feminine.

Det er vigtigt at holde sig til én regel – bare hold balancen. Sko udvalgt til styling med sokker skal være et perfekt supplement til resten af ​​outfittet, og samtidig ikke erstattes af sokker. Vælg heller ikke for lyse nuancer af lårhøjde. Der er skønhed i enkelhed. Vælg neutrale, diskrete farver, der subtilt vil komplementere hele stylingen.

Som du kan se, er det ikke så svært at vælge lårhøje støvler, som det kan se ud til. Husk, at farverne på begge disse elementer komplementerer hinanden og skaber en harmonisk helhed. På denne måde vil du helt sikkert se fantastisk ud!