Hvilke sneakers til et lille barn vil være de bedste?


Sneakers er permanent gået ind i modekanonen for børn og voksne. Dette komfortable sportsfodtøj passer til mange stilarter. Forældre køber gerne sneakers til deres børn, fordi de er lette at tage på, de er lette og ser flotte ud på foden. Hvad skal man kigge efter, når man leder efter de perfekte sko, og hvilke sneakers til et lille barn vil være de bedste?

Ergonomi i brug

Et barn, der begynder at gå, har brug for sko med afrundede tæer. De første trin er en reel udfordring for et lille barn, og korrekt profileret fodtøj reducerer risikoen for at snuble. Det er vigtigt, at sneakersne også har en bred tå, så placeres småbarnsfoden korrekt - alle tæerne spredes ud - og der opnås bedre stabilisering, mens du går. Hvis vi leder efter sko til et yngre barn, vil det mest behagelige være modeller med en fleksibel sål fastgjort med velcro, som barnet vil tage af og på. Større børn vil helt sikkert nyde snøresko, som er en mindre version af sneakers til voksne.

Størrelse og pasform

At vælge de rigtige sko til et barn er en ganske udfordring. En børns fod kan vokse op til 1 centimeter på et år. Det er bedst at tjekke dine sko hver anden måned for at sikre, at de stadig er gode. Husk, at iført for små sko er meget usundt for et barn. De sko, vi køber til et lille barn, skal altid have den rigtige størrelse. Barnets fingre kan være cirka 5 mm fra spidsen. Lad os prøve ikke at købe sko på forhånd, selvom vores børns fod vokser meget hurtigt. Et barn, der bevæger sig for meget i par, kan have svært ved at placere sine fødder korrekt, når det går og kan snuble mere. Et vigtigt spørgsmål er også matchningen af ​​skoene til foden. Sneakers skal ligge godt og holde foden. Hvis barnet kan lide den højere model - over anklen, skal du sørge for, at den ikke lægger pres på denne del af benet.

Materiale og design

Sneakers kan være lavet af naturligt læder, økologisk læder og syntetiske materialer eller stoffer. Lad os vælge åndbare sko, hvor småbørns fødder sveder mindst. Nogle modeller af sneakers - for eksempel den originale Converse - kan vaskes i vaskemaskinen og dermed sikre et tilstrækkeligt hygiejneniveau. En god måde at opfriske dine sko på er at sprøjte indersiden af ​​dine sko med en skoopfrisker. Husk at lære dit ældre barn at skifte sko og strømper inden PE -lektionen. Dette er primært nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager, men også af hygiejniske formål. Sneakers er meget moderigtigt fodtøj, og derfor er der mange modeller på markedet i forskellige designs. Lad dit barn vælge de sko, han bedst kan lide. Takket være dette vil han være mere villig til at bære dem, vi vil også undgå protester, når vi skifter sko i børnehave eller skole. Lad os tage højde for, at det er meget vigtigt for vores børn at gøre indtryk foran deres jævnaldrende. Pæne sko vil helt sikkert give dit barn tillid. Vi kan finde moderigtige sneakers til et lille barn i KeeShoes onlinebutik.

Sneakers er en meget populær type fodtøj, som selv de mindste børn kan have på. Husk, at den model, der er valgt til vores barn, skal være ergonomisk, behagelig og velegnet til foden. Vi bør også være opmærksom på, om det bestilte par er lavet af åndbart materiale, og om dets mønster og farve appellerer til barnet. Hvis modellen er godkendt af et lille barn, vil den helt sikkert blive taget på og båret hele dagen uden protester.