Hvor mange par sko skal vi have i vores garderobe?


Dagens emne for vores næste tekst er spørgsmålet om antallet af sko. Kvinder har det bedste svar på det - jeg har stadig ikke nok. Herrer har ikke brug for så mange sko, men nogle gange er det værd at gå amok og spekulere på, om vi ikke har brug for et par sko? Og det er det bestemt! Vi bør have sko, ikke kun til daglig gåtur, mindst to par, men også sko til særlige begivenheder eller fester. I kvinders garderober er høje hæle eller lavhælede sko obligatoriske med vægt på kjolen. Og for mænd er lakerede, elegante sko grundlaget, uden hvilket du ikke kan bevæge dig!

Dagens emne for vores næste tekst er spørgsmålet om antallet af sko. Kvinder har det bedste svar på det - jeg har stadig ikke nok. Herrer har ikke brug for så mange sko, men nogle gange er det værd at gå amok og spekulere på, om vi ikke har brug for et par sko? Og det er det bestemt!

 

Vi bør have sko, ikke kun til daglig gåtur, mindst to par, men også sko til særlige begivenheder eller fester. I kvinders garderober er høje hæle eller lavhælede sko obligatoriske med vægt på kjolen. Og for mænd er lakerede, elegante sko grundlaget, uden hvilket du ikke kan bevæge dig!

 

Sko til hverdag

Dette er noget, der er et must-see. Vi har brug for sko afhængigt af sæsonen. Til foråret har vi brug for lidt lettere, men vandtætte støvler. Om foråret dukker der som bekendt uventede regnskyl op. Om sommeren har vi mest brug for sandaler og sko, der er lette at tage på fødderne. Et par er bestemt ikke nok! Og det er ikke kun, at vi har brug for sko til forskellige udgange. Sommertid er perfekt til sjove aktiviteter! Dette er også det perfekte tidspunkt at købe dine drømmehæl. Det er i juni, juli og august, at du kan finde smukke modeller, der er alle pengene værd! I efteråret er vi allerede nødt til at beskytte os selv bedre - og vælge farverige, holdbare wellies hvert år. Vinter, ved du. Snestøvler vil være den bedste mulighed, samt vinterfangere med særlig pels.

 

Fodtøj til ceremonielle arrangementer

Det er her tingene bliver komplicerede. Kvinder bør have ovennævnte høje hæle eller andre sko i deres garderobe, der vil fungere godt i styling, for eksempel med en kjole. Du skal også bruge flotte sko med flad hæl, der matcher løs styling. Herrer bør fylde op med mokasiner, gerne i to farver. Universal - sort - og også i mørkebrun, for eksempel til en efterårsfrakke. Sneakers og uerstattelige sneakers vil også være nyttige, selv når du går ud i byen eller træner.

 

Som du kan se, kan antallet af sko være ret stort, afhængigt af dine præferencer. Ikke desto mindre er der ikke noget galt med det - det er værd at have flere par sko, så du to dage før din vens bryllup ikke leder efter det rigtige par til dit outfit. Hvorfor være nervøs for dette emne, hvis vores garderobe vil have en passende løsning?