Hvordan distribuerer man hurtigt og smertefrit nye sko?


Har dine nye sko endnu ikke formået at tilpasse sig formen på din fod? Føler du, at de er for stive, og at gå i dem giver smerter og gnav? Vær ikke urolig! Selvom det normalt kræver tålmodighed at gøre din nye ankomst behagelig, kender vi effektive og smertefrie måder at slippe dine sko løs hurtigt. Lad os komme igang!

Nye sko uden vabler? Det er muligt!

At købe nye sko er en af ​​de mest behagelige muligheder for at bruge penge. Du vælger helt sikkert omhyggeligt deres kvalitet og udseende, og matcher dem til din unikke stil. Vi er overbeviste om, at du også er særlig opmærksom på at gøre dem så behagelige som muligt. Du nyder dit nye køb indtil...

Når du tager dem på til din første gåtur, viser det sig, at det nok ikke var meningen, at du skulle være det. De første hudafskrabninger og vabler giver dig lyst til at slippe af med dem hurtigst muligt. Heldigvis er det ikke så slemt, som det kan se ud! Vi kender gennemprøvede måder at tage dine nye sko af og på hurtigt og smertefrit.

Find de ømme steder og fugt dem ordentligt

Tag nye sko på og gå rundt i huset med dem, så længe du kan. Efter cirka en time vil du se, hvilke punkter på dine fødder der er mest udsat for ubehagelige gnidninger. Det er det, der kan forårsage blærer. Når du har fundet disse steder, er korrekt hydrering afgørende. Du skal bruge en fodcreme eller vaseline. Fugt dine fødder flere gange om dagen, og vær opmærksom på de tidligere identificerede punkter. Tørre fødder er mere tilbøjelige til at udvikle smertefulde blærer.

Husk også at pille dine fødder regelmæssigt. På den måde slipper du for de døde hudceller, og de præparater du bruger bliver optaget mere effektivt. På denne måde vil du være på vej til dine fødder uden vabler!

Bonus: Fugtede og korrekt plejede fødder vil belønne dig med et smukt udseende!

Brug en antiperspirant for at forhindre dine fødder i at svede

Svedende fødder er det perfekte miljø for blærer. For at forhindre dette, glem ikke at bruge en fod antiperspirant. Antiperspirantcremer og talkum er også tilgængelige i apoteker og apoteker. Vælg den form, der er mest bekvem for dig, og eliminer problemet med fødder hyperhidrose. Takket være dette vil du være et skridt tættere på den smertefri distribution af nye sko.

På kolde dage skal du tage et ekstra par sokker på

Selvom denne metode ikke vil fungere særlig godt om foråret eller sommeren, giver den strålende resultater på kolde dage. Alt du skal gøre er at bære et ekstra par tykke sokker for at gøre dine fødder mindre tilbøjelige til at gnave takket være det ekstra lag.

Bonus: Et ekstra par sokker hjælper dig med at strække dine nye sko endnu hurtigere.

Er det midt i en varm sommer, kan sokker også være til stor hjælp! Brug dem altid, når du prøver at distribuere nye sko rundt i dit hjem. Brug dem så længe du føler dig godt tilpas.

Undgå at løsne snørebåndene

Er du fristet af at løsne snørebåndene i dine nye sneakers? Tror du, at dette vil give dine fødder mere plads? Intet kunne være mere galt! 

Sko, der er snøret for løst, kan forårsage gnav, som du vil forhindre. Husk, at jo strammere snørebåndene er bundet, jo hurtigere er processen med at adskille skoene.

Giv ikke op med at have nye sko på

Hvis du vil sælge dine nye sko effektivt ud, skal du huske på, at dette er en gradvis proces, der kræver tålmodighed. Vi ved, hvor meget du ønsker at vise dit nye erhvervelse frem for verden. Heldigvis behøver du ikke opgive at have et par nykøbte sko på. Sæt dem på steder, hvor du ikke bliver tvunget til at stå eller gå i lange perioder. Perfekt til at stå i kø for at se lægen. Under påvirkning af den varme, der genereres af dine fødder, vil de strække sig, så de passer til deres form.

Det er dog værd at have et ekstra par behagelige sko med, som vil være nyttige i en nødsituation.

Hvordan slippe af med vabler?

Hvis du trods alt har smertefulde vabler på dine fødder, så prøv ikke at presse dem ud. Hvis de er meget generende, så brug en desinficeret nål til at gennembore boblen. På denne måde slipper du for væsken i den. Du må under ingen omstændigheder pille resterende hud af. Det er hende, der beskytter dine fødder, mens du heler. Du kan også bruge specielle plastre, der vil beskytte blæren og give den den nødvendige beskyttelse mod eventuel infektion.

Nye sko behøver ikke at holde dig vågen om natten. Hvis deres køb ledsages af en særlig lejlighed, er det værd at starte processen med at strække dem tidligt nok for at undgå en ubehagelig overraskelse på en vigtig dag for dig. Sørg for at tjekke andre måder at få stramme sko på, som vi har beskrevet i en anden artikel.