Hvordan håndteres ubehageligt fodtøj?

Tips - hvordan man distribuerer nye sko ...

  1. Tag dine sko ud

Nye pins til en vens bryllup? Eller måske sko på forhånd? Hvis du har købt sko til en særlig lejlighed, skal du sørge for at få dem før denne begivenhed. Skriv ikke dem på én gang. Et par gange anbefaler vi at placere dem rundt i huset eller gå en tur. Takket være dette kan du justere dem til formen på din fod, nedbryde dem og mindske risikoen for, at de skraber dig næste gang. Du kan altid vælge plan B og lægge krympemodellen på tykke sokker eller bede en person med en lidt større fod om at komme lidt ind. Derefter går skoen i stykker og bliver mere behagelig.

  1. Brug indlægssåler

Dette er en af ​​de mest populære løsninger. Hvis fodtøjsmodellen ikke passer godt til dine fødder, er den for løs eller forkert profileret - sættes på de rigtige indlægssåler. Vælg dem, der passer perfekt sammen med fodtøjet - de kan ikke bøjes, bølges eller skiller sig ud. Materiale er også vigtigt. I varmere dage anbefaler vi lammeskind eller gelindsatser, mens tykkere varianter - f.eks. Filt, uld eller aluminiumsvamp - fungerer bedre om efteråret og vinteren. En perfekt monteret indersål er nøglen til succes, når du ønsker at få komfort for dine fødder.

  1. Halvindsatser og hæle kan også være en løsning

Alle har deres egne præferencer for fodtøj, og andre modeller garanterer komfort. Hvis indlægssålerne ikke garanterer dig komfort, har du muligvis brug for en løsning, der understøtter henholdsvis din midtfod eller hæl. Vi anbefaler, at du kontrollerer halvsålerne og hæle med dette formål. Disse er især populære blandt damer, der elsker at gå i høje hæle. Desværre forårsager denne fods position ofte metatarsal smerte, hvilket er resultatet af en mangel på tilstrækkelig støtte. Halv indersålen er også værd at nå især til fodtøj med tynde såler, der vil dæmpe foden godt, når man går. Og hvordan håndterer du ubehageligt fodtøj, når du har skarpe kanter? Når skoene er lavet af for eksempel hårdt læder, kan de ælte akillessenen og forårsage ubehag, derfor vil hæle hjælpe. Disse hæver en del af foden, så kanten af ​​fodtøjet er på et mindre følsomt sted.

  1. Skomager, der bryder sko

Denne metode er meget populær, når du køber lidt for små sko, eller hvis du har en uforholdsmæssig længde på indersålen i begge ben. I et sådant tilfælde skal du bare bestille skomageren til at bryde skoene og få dem til at passe til de ønskede størrelser - op til maks. Halvdelen af ​​størrelsen. Betingelsen er dog, at de skal være lædersko. Derefter er det muligt at pålægge dem den såkaldte sidste vil lade dem skille sig. Andre materialer er muligvis ikke følsomme over for sådanne behandlinger og kan endda blive beskadiget. Omkostningerne ved projektet er små - fra nogle få til flere zlotys, og effekten kan tilfredsstille dig.

  1. Stræk spray til sko

En specialiseret spray er en anden måde at håndtere ubehageligt fodtøj på. Den kemiske blanding skal trænge ind i materialets strukturer, udvide dem og gøre skoen behagelig at have på. Sprayforlængeren inkluderer alkohol, vand, en speciel blødgører og et konditioneringsmiddel. Her understreger vi imidlertid igen, at denne metode vil bestå eksamen i tilfælde af naturligt læder. Sprays er egnede til alle typer ru og glat læder, men bør ikke bruges på patentlæder. Brugsmetoden er enkel - du sprøjter dine sko, tager dine ben og bærer i mindst 30 minutter. Materialerne, der er fugtet med præparatet, er udsat for strækning, og de matcher fodtøjet perfekt til benet.

Vi håber, at vores tip viser sig at være nyttige, og at du nemt kan tackle problemet med ubehageligt fodtøj. Husk at måle de sokker, du normalt bærer, og måle størrelsen i henhold til tabellen. Men hvis du allerede har ubehageligt fodtøj i dit lager - følg vores råd, og måske kan du løse problemet. Held og lykke!