Hvordan skal man have støvler på? Tre forslag til moderigtige stiliseringer


Støvler har været et modehit i mange år. Det er svært at forestille sig en kvindes garderobe uden denne type fodtøj. De ser elegante ud, er behagelige og passer godt til næsten enhver styling. Damer tog dem på med kjoler, nederdele, jeans, elegante bukser og endda træningsdragter. Vi præsenterer tre forslag til moderigtige stiliseringer ved hjælp af støvler!

Støvler - hvorfor er de så populære?

Efteråret og vintersæsonen kræver, at vi ændrer vores garderobe til en lidt varmere. Det samme gælder sko. Et af de modeforslag, der er mest værdsat af kvinder, er damestøvler. Disse antager forskellige former - fra klassiske Chelsea -støvler til cowboystøvler, vandrestøvler, varme sneakers til højhælede støvler. Der er mange varianter, så det er ikke underligt, at damer elsker denne type sko - alle finder noget for sig selv. Hvad mere er, du kan bære næsten enhver styling med sådanne sko. De ser godt ud i kombination med elegante kombinationer, såvel som afslappet eller sport. Fordelen ved støvlerne er også deres relativt lave pris - du kan købe fashionable eksemplarer på KeeShoes for omkring 70 zloty. Gad vide, hvilken model du skal vælge? Lær vores forslag til at bruge støvler at kende - måske vil det gøre din købsbeslutning lettere!

Sådan bærer du støvler - lær tre modeforslag at kende

  • Støvler i en elegant stil - hvis du har en vigtig udflugt, som du vil se elegant ud på, eller hvis du er forpligtet til at have en forretningsdragtkode, anbefaler vi at vælge klassiske Chelsea -støvler - flade eller høje hæle. Måske vil du kunne lide dem sorte ankelstøvler på F156-2 stolpen eller støvler med nitter Caprice 25433 sort. Du kan bære denne type sko med en kjole, nederdel, elegante bukser eller en kvindedragt. Støvler ser godt ud i kombination med en elegant frakke, men du kan også bære dem med en jakke. Jo mere klassisk model du vælger, jo mere tøj vil den passe perfekt til. Men hvis du vælger en mere ekstravagant model, f.eks. røde isolerede støvler på G-7656 stolpen - Vær forsigtig, når du vælger farver og mønstre.
  • Casual støvler - afslappede kombinationer med støvler har været et hit de seneste år. Du kan næsten altid bruge denne type sko - til arbejde, i biografen, til en tur, til shopping eller endda til en fest. Når sæsonen for ballerinaer, espadriller og sandaler er forbi, er det værd at have klassiske støvler i ærmet. Hvis du vælger støvler med nitter og spænder, som er meget moderigtige i denne sæson, som f.eks Bestelle sorte rockstøvler, kan du kombinere dem med sorte rør eller kærester og tage en frakke eller din yndlingsjakke på. Når du vælger en farvekopi, f.eks. Goodin stilfulde røde ankelstøvler, kan du tage en fashionabel nederdel på eller din yndlingskjole. Det er bedst at vælge en sort eller marineblå frakke til toppen. Til gengæld sko som disse Flade støvler til kvinder grøn 99-110 Olive vellykket kombineret med dine yndlingsjeans og en varm jakke!
  • Sportsstøvler - indtil for nylig var støvler kun forbundet med deres elegante version. I dag er de imidlertid som reaktion på kundernes behov også tilgængelige i mere sporty versioner, så du med held kan bære dem med leggings eller joggingbukser. For eksempel sko Ugg Mini Bailey Bow Ii W 1016501-BLK er en type støvler, som selv influencers bærer med træningsdragter. Match denne type sko med dine foretrukne, komfortable bukser og en varm jakke, og dit mode -look vil være stilfuldt og frem for alt behageligt! Du kan også lide dem isolerede lyserøde sneakers TL135-3som du kan bære med leggings og skynde dig i dem til træning. Ikke desto mindre vil de også se godt ud med jeans eller joggingbukser.

Hvad skal du overveje, når du køber støvler?

Vi viste dig, hvor mange typer støvler du kan finde på tilbud. Du kan dog være i tvivl om, hvorvidt de alle er egnede til dig. Hvis du har en slank figur og lange ben, vil støvler med en løs overdel være det bedste valg - de vil understrege dine fordele. Når du og din ven har korte ben, anbefaler vi matchende højhælede ankelstøvler, der optisk forlænger dem. I tilfælde af slanke kalve har damer råd til et strejf af vanvid - vælg støvler med dekorationer (f.eks. Frynser, lynlåse) og i farverige versioner. På den anden side, hvis du har lidt mere massive kalve, skal du vælge klassikerne - en monteret overdel og bukser i samme farve vil gøre din læg slankere. Det samme vil ske, når du vælger en ankelstøvler med en lodret stribe.

Som du kan se, er støvler en meget alsidig type fodtøj. Du kan tage dem på til stort set enhver lejlighed og til forskellige stilarter. Vi opfordrer dig til at sætte dig ind i tilbuddet fra KeeShoes onlinebutik, hvor du finder en hel række fashionable modeller af støvler, og du nemt kan matche dem til din stil. Vellykket shopping!