Hvordan vælger bukser sko?


Jeg kender ikke en kvinde, der ikke har mindst et par bukser i sin garderobe, og det har du bestemt. Med livets intensitet er de meget mere praktiske end kjoler og nederdele. Du har sikkert spekuleret over, hvilke sko du skal vælge til en bestemt model for at se bedst ud, og det vil denne artikel hjælpe dig med.

Jeg kender ikke en kvinde, der ikke har mindst et par bukser i sin garderobe, og det har du bestemt. Med livets intensitet er de meget mere praktiske end kjoler og nederdele. Du spekulerede sikkert engang over hvilke sko vælg en bestemt model for at se bedst ud, og denne artikel hjælper dig med det. 

Sexede rør

Rør blev et symbol på tresserne, og selv i dag mister de ikke deres popularitet. De understreger tdine styrker, så du kan føle dig attraktiv og feminin. Et sikkert valg er støvler i top, ankelhøje sneakers eller ballerinaer. Hvis du ikke har noget problem med at gå i høje hæle, husk så, at høje hæle vil understrege balder og optisk forlænge dine ben. 

De mest behagelige jeans

Antal modEli jeans er fantastiske, så det er let at matche dem med sko. NajoSko med flade hæle eller en bred stolpe er mere velegnede til dem. Det kan overvejes, at alt passer til dem. En interessant løsning er dog sneakers med farverige såler, der vil give din styling lidt slaphed. 

Elegant i folden

Jakkesætbukser er stadig hovedsageligt forbundet med mænd, selvom dette ændrer sig mere og mere. For mænd bør der vælges elegante hjemmesko til dem. Hvis en kvinde tager dem på, er det oftest med flade sko. Du kan også vælge loafers eller feminine passende tøfler. I en sådan udgave vil du helt sikkert se elegant ud på arbejde eller under teatret. 

Ekstravagante klokker

Selvom klokkerne er mest forbundet med hippier, er de vendt tilbage til siden foråret Kædebutikker. Når du vil skille dig ud fra mængden, vil de helt sikkert interessere dig. Bedste farvelkiler, brede stolper eller platforme er fastgjort til dem. Hvis du foretrækker flade damesko, skal du være opmærksom på sneakers. 

Behagelige leggings

Strømpebukser tæt på kroppen er stadig på mode takket være deres alsidighed. Det er bedst, hvis du beslutter dig for ankelstøvler eller støvler med en rund tå. Efter min mening ser de bedst ud med de ballerinaer, du sikkert allerede har. Hvis du vil optisk slanke dine ben, vil støvler i alle længder hjælpe dig. Leggings er de perfekte bukser til musketeerstøvler. 

 

Det er værd at huske, at alle disse regler kun er retningslinjer. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i det, du har på.