Hvordan vælger jeg gymsko?


Du ser bestemt ikke det mest attraktive ud under intens træning. Ikke desto mindre er det værd at overveje ikke kun komfort, men også dit udseende, når du tager et sportstøj på. Vi rådgiver om, hvordan du vælger sko til gymnastiksalen, så de er så behagelige og æstetiske som muligt!

Gymsko - hvilke vil fungere bedst?

Valget af sportssko skal altid være gennemtænkt. Det rigtige par har en reel indflydelse på komforten under træning. Når noget presser, gnider eller gnider, bliver det sværere at fokusere på træning. Godt valgt gym sko De øger også vores sikkerhed, når du bruger maskiner eller udfører meget anstrengende øvelser. Udvalgte modeller kan beskytte leddene mod overbelastning, forhindre glidning og reducere ubehaget ved højt jordtryk.

Det vigtigste kriterium er naturligvis størrelse. For lille gym sko det er en rigtig pine. For store kan til gengæld bevæge sig på benet eller endda falde af, hvilket ikke kun er meget distraherende, men også potentielt farligt. For at være sikker på, at et par passer, er det fornuftigt at kende ikke kun din størrelse, men de præcise dimensioner af dine fødder i centimeter.

Det materiale, de er fremstillet af, er også ekstremt vigtigt gym sko. Det skal garantere optimal ventilation, for så er der ingen ubehagelig overophedning af foden, dannelse af liktorn og slid. Syning har også en enorm indflydelse på komforten ved at bære. I årevis har de bedste mærker forbedret deres designs, så de har de mest ergonomiske stilarter.

Faktisk har sålen den største indvirkning på komforten ved at have på. Gym sko skal have en fast, men modstandsdygtig foring. Så vil fodtøjet garantere den største komfort og effektive beskyttelse, selv under intens træning, hvilket kræver en stærk belastning af benene.

De bedste sko til gymnastiksalen - hvad skal du følge for at finde dem?

Faktisk er der ikke noget universelt fodtøj, der fungerer i enhver situation. Det bedste gym sko skal vælges specifikt til de øvelser, vi skal udføre. Et andet par vil blive startet af en person med fokus på typisk styrketræning og andre af en fitness- eller kardio -elsker.

Hvis gymnastiksalen hovedsageligt fokuserer på generel bevægelse og oftest bruger et løbebånd, elliptisk cross trainer, cykel eller andre typiske maskiner, vil modeller tilpasset løbeturen fungere godt, f.eks. adidas Archivo M EF0416 sko sort for herrer eller adidas Swift Run JW EG3204 lyserøde sko For damerne. De er ordentligt luftige og har en behagelig foring. De har fleksible såler, der tilpasser sig jorden og aflaster leddene.

Personer, der er mere fokuseret på dynamiske cardio -øvelser, fitness eller anden træning, der kræver høj smidighed, bør være opmærksomme på modeller med en regummeret sål. I en sådan situation er modeller som f.eks. sko Saucony Guide Iso 2 W S10464-42 pink eller buty Under Armour Charged Bandit 4 M 3020 319-007 sort. Takket være dem er det garanteret, at det ikke glider under hurtige bevægelser. Forholdsvis lav vægt gør det lettere at træne. Stærke bindinger garanterer dog beskyttelse mod, at skoen glider af benet.

Mennesker, der hovedsageligt træner på maskiner eller bruger udstyr (håndvægte, måtter, trin osv.), Bør bære sko, der kombinerer alle de bedste træk ved sportsfodtøj. Sådan en universel model er f.eks. sko Asics Patriot 11 M 1011A609-200 brun. De er lavet af mesh, der ventilerer godt og dræner sved. Snittet har et begrænset antal sømme, så det passer perfekt til føddernes naturlige form. Den indvendige hæltæller stivner hælområdet fast og holder det på det rigtige sted, hvilket især er vigtigt, når du løfter vægte.

Fine sko til gymnastiksalen - hvordan matcher du dem med dit outfit?

Selvfølgelig gym sko de skal også være æstetiske. Et pænt, attraktivt udseende tilskynder dig til at dyrke motion, forbedrer dit velbefindende og tilføjer selvtillid. Alt dette har også en betydelig indvirkning på motivationen og holdningen til træning, hvilket omsættes til dens effekter.

Elskere af klassikerne vil helt sikkert lide de universelle, dæmpede modeller i sort og grå. De matcher ethvert outfit, de er neutrale, men smagfulde. Et eksempel på sådant fodtøj er f.eks. sko Asics Gel-Exalt 5 M 1011A162-001 sort.

Nogle foretrækker dog lidt mere farverigt tilbehør. Ifølge forskning giver synet af mere interessante, levende farver dig energi og motiverer dig til at handle. Mange damer vil helt sikkert lide f.eks. sko Asics Gel-Quantum 90 2 Gs W 1024A038-700, der graciøst kombinerer en smuk skygge af lilje med guld. Herrer, der kan lide mere udtryksfulde farver, kan til gengæld selv vælge, f.eks. Nike Air Zoom Pegasus 36 M AQ2203-602 røde sko. Sådan en intens farve får dig straks til at genvinde al din styrke!

Gymsko skal være så behagelige, sikre og behagelige at have på som muligt. Du finder et kæmpe udvalg af sportssko i god kvalitet på KeeShoes. Tjek tilbuddet for at finde sko til dig selv, hvor du vil træne med glæde!