Hvordan vælger man høje hæle til at danse hele bal og mange bryllupper i dem?


For mange gymnasieelever er en prom en mulighed for at vælge de første høje hæle i deres liv. Pumper på en tynd stolpe fortryller med deres charme. Disse tidløse sko ser ekstremt stilfulde ud i kombination med en elegant kjole, de er også en måde at tilføje kvindelighed til hver teenager. Vi rådgiver dig om, hvad du skal kigge efter, når du vælger høje hæle, så de ikke viser sig at være et køb for kun et arrangement.

Hælens højde og dens placering

Ortopæder advarer patienten mod at bære høje hæle ofte. Men under hensyntagen til, at vi kun har det sjovt på vores bal en gang i livet, foreslår vi at finde et kompromis mellem sundhed og at få drømmer om fodtøj til virkelighed. Når du vælger dine sko, lad os tage et kig på, hvor hælen er placeret. Den skal placeres i midten af ​​hælen - dette sikrer dens stabilitet, mens du går. Lad os også være opmærksomme på længden af ​​vores fod og vælge en proportional højde på skoene - jo højere hælen er, jo tungere fordeles kropsvægten på tæerne, og dermed er det sværere at holde balancen. Lad os tage en enkel regel: lille fod - lav hæl, større fod - højere. Så hvad er den bedste hælhøjde? Ifølge læger er 4 centimeter sikre, fordi en sådan hæl garanterer stabilitet, mens du går - kropsvægten fordeles korrekt, og senernes gode arbejde opretholdes også. Men hvis vi drømmer om rigtige høje sko, kan hæle være 6 til 9 centimeter. Lad os ikke følge de modeller, der under de underskrevne kontrakter skal vise sig i ublu høje sko! Vi skal også huske, at små piger vil se bedre ud i lavere sko, farvetilpassede med strømpebukser.

Stabilisering takket være platformen

Når vi leder efter de perfekte høje hæle, lad os tage et kig på tilbuddet sko på platformen. Det er en stilfuld platform, der hjælper med at bevare balancen og øger komforten. Platformpumper er også et godt valg for os med lidt bredere kalve. Lad os fokusere på enkle hæle med en afrundet tå uden striber og store dekorationer, der ser godt ud med en lille sort kjole. Størrelsen på skoene er også vigtig - de må ikke være for store, de skal sidde godt på foden. Vi måler omhyggeligt længden af ​​dit yndlingspar indersål, før du bestiller. Vi kan vælge moderigtige gallasko uden at forlade hjemmet på KeeShoes -webstedet uden at spilde tid, der kan bruges på at studere til matura -eksamen.

At lære at gå i høje hæle

Smukke nye høje hæle er pakket i kassen og venter på den store dag? Hvis dette er vores første par, vil et par lektioner i korrekt bevægelse komme godt med. At gå på høje og tynde hæle er en stor udfordring, så lad os forberede os ordentligt til den store aften. Videoer på Internettet og tilstedeværelsen af ​​en nær kvinde - mor, bedstemor eller ven, der beherskede kunsten at smukke gå i hæle til perfektion og gerne vil lære os et par lektioner - kan være nyttige. I første omgang kan vi have svært ved at balancere og rette vores knæ, men videnskab gør mester - med regelmæssig hjemmetræning kommer vi helt sikkert hurtigt i praksis!

Balden er en særlig aften for studerende. Drenge tager deres første dragter på og lærer at binde slips, mens piger lærer at gå i hæle. Muligheden for at vælge et elegant formelt outfit er en værdifuld kunst, så det er værd at gøre sig klar til lektionen og bestå balsalstesten med glans.