Hvornår skal man begynde at kigge efter faldstøvler?


Vi stiller dette spørgsmål - JA! - lige nu. Selvom det kun er midten af ​​august, er det værd at kigge ind i din garderobe på dette tidspunkt. Måske er feriesæsonen forbi, men vi har lidt tid til at gøre oprydningen før efteråret.

Vi stiller dette spørgsmål - JA! - lige nu. Selvom det kun er midten af ​​august, er det værd at kigge ind i din garderobe på dette tidspunkt. Måske er feriesæsonen forbi, men vi har lidt tid til at gøre oprydningen før efteråret. Vi opfordrer dig til at gøre det! Takket være dette ved du, hvilke sko du og din familie har, og hvilke efterårsko der er værd at købe.

 

Vi mener i øjeblikket, at jo flere sko, jo bedre. Men det er vigtigt, at mængden går med kvaliteten. Derfor finder du herunder tips til, hvilke sko du skal være opmærksom på, når det kommer til den næste smukke polske sæson - gyldent efterår.

Efterår - vådt, køligt, overskyet

Slutningen af ​​sommeren er allerede en smeltedigel af vejr. De, der besluttede at tilbringe slutningen af ​​augustferien i bjergene eller ved Østersøen, ved det. Vejret er lunefuldt, det sender ofte kraftige regnskyl på os og gør bjergstier til mudderstrømme. For at undgå dem er det værd at udstyre dig selv med gode sko - også efterårssko! Vi mener vandrestøvler og opbyggede sportssko, der vil være nyttige selv indtil begyndelsen af ​​december under aktive familieture. Sådant fodtøj kan findes på vores websted, både til kvinder, mænd og de yngste.

 

Efteråret er en tid med uventede regnskyl, der også forstyrrer byerne. Det er værd at finde ud af nu, om der er en kampagne for galoshes eller andre vandtætte sko. De vil være nyttige ikke kun for børn, men også for kvinder. Vi mener, at en tør fod er en glad fod, især i perioden med forkølelse.

Hvilke sko skal man købe?

Dette er et meget individuelt spørgsmål. Men lad os starte med en anden - ved du, hvilke efterårsko du har i din garderobe? Ikke? Det er her, du starter din shopping. Find alle de par sko, du kan finde, startende med dine egne, selvfølgelig. Beslut, hvilke sko der er egnede til den næste sæson, og hvilke du skal dele med. Overvej hvilke sko du vil købe. Her foreslår vi, at det er godt at købe sko fra et gennemprøvet firma, især hvis du vil være 100% sikker på, at de ikke bliver våde.

 

Gå derefter til vores butik og beslut dig for, hvilke sko du har mest brug for efter kategorier. Bliver det wellington støvler? Eller måske vandrestøvler eller sportssko, for fra september starter du med forskellige sportsaktiviteter? Uanset hvilket par sko det er - det er værd at bestille det nu, i august, for at nyde lavere priser og være sikker på, at drømmemodellen i dit nummer ikke er blevet udsolgt.