Inblu IR-34 flip-flops gul brun sort

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

### Inblu IR-34 flip-flops - hverdagskomfort i moderigtige farver

Leder du efter behageligt sommerfodtøj, der passer til mange stilarter? Oplev Inblu IR-34 flip-flops, der kombinerer komfort med et attraktivt udseende. Disse alsidige flip-flops er perfekte til enhver lejlighed - fra at gå rundt i byen til at slappe af derhjemme.

#### Komfort kommer først

Inblu-mærket er berømt for sin opmærksomhed på brugerkomfort, og IR-34-modellen er uden tvivl et bevis på dette engagement. Flip-flopsene er designet til at passe perfekt til fodens form, hvilket sikrer en følelse af lethed og komfort ved hvert skridt. Den syntetiske indersål er blød og fodvenlig, hvilket gør flip-flops perfekt til brug hele dagen.

#### Universelle farver til enhver kvinde

IR-34 modellen byder på et bredt udvalg af farver - fra frisk gul, gennem elegante brune nuancer til klassisk sort. Takket være dette kan enhver kvinde finde noget for sig selv og matche flip-flopsene til hendes yndlingssommerstyles. Guldaccenter giver flip-flops en lidt luksuriøs karakter, hvilket får fodtøjet til at se elegant ud på trods af dets afslappede karakter.

#### Enkelt design til mange lejligheder

Inblu IR-34 flip-flops har et enkelt, men elegant design. Manglen på yderligere mønstre understreger modellens universalitet og giver dig mulighed for at kombinere den med en række forskellige tøj - fra sommerkjoler og shorts til hverdags jeans og komfortable leggings. Overdelen med en interessant tekstur tilføjer karakter til flip-flopsene uden at overskride grænserne for god smag.

#### Subtil elegance uden høje hæle

Komfortable 2-centimeter hæle/platforme garanterer stabilitet uden at ofre elegance. Inblu IR-34 flip-flops giver et skånsomt løft, der er både behageligt og æstetisk raffineret, samtidig med at du ikke trætter dine fødder selv efter længere tids slid.

#### Miljøvenlige materialer

Med økologi i tankerne besluttede producenten at bruge økologisk læder, som er et alternativ til traditionelle materialer af animalsk oprindelse. At passe på miljøet betyder ikke at ofre kvalitet - Inblu IR-34 flip flops er holdbare og nemme at pleje.

### Resumé

Inblu IR-34 flip-flops er et tilbud til kvinder, der værdsætter komfort og stil. En overkommelig pris kombineret med høj kvalitet af håndværk og sans for detaljer gør denne model til et fremragende valg til sommersæsonen. De er perfekte til både hverdagsløb og weekendafslapning.

  • Ydre materiale: kunstlæder
  • Indersålsmateriale: Andet
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Hæl / platformhøjde (cm): 2.0
  • Farve: gul, guld brun, beige sort
  • Yderligere funktioner: mangel
  • Hæl / platform højde: 2.0

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Transaktionen lykkedes. Jeg anbefaler.
|
Transaktionen lykkedes. Jeg anbefaler.
|
Transaktionen lykkedes. Jeg anbefaler.