Kan du lide at løbe? Se en række forskellige løbesko


Løb er en fantastisk måde at forbedre din figur, trivsel eller bruge din fritid. For at aktiviteten skal være tilfredsstillende, effektiv og frem for alt sikker for dig, skal du dog sørge for at få de rigtige løbesko. Vi har udarbejdet et par tips til, hvordan du vælger den rigtige, og en liste over komfortable modeller, som du måske kan lide!

Løbesko - hvordan vælger man den rigtige?

Hvis du er en nybegynder og endnu ikke har købt løbesko, vil følgende guide helt sikkert være yderst nyttig for dig. Vi opfordrer også folk, der allerede har erfaring med løb, men ikke lagde særlig vægt på fodtøj. Vi forsikrer dig om, at løb vil blive meget sjovere og mere sikkert med en model af god kvalitet. Hvorfor? Velvalgte sko sikrer maksimal træningskomfort, reducerer risikoen for skader og hjælper med at reducere smerter, der f.eks. Kan skyldes forkert løbstil eller helbredsproblemer (f.eks. Hallucinationer).

Når du vælger dine løbesko, skal du være opmærksom på:

  • Den type jord, du vil løbe på - hvis det oftest er et løbebånd i fitnesscentret, bør fitnesssko, hvor du træner hver dag, være nok. Men hvis du løber udendørs, så overvej den dominerende grund. Til løb på asfalt, brosten eller beton vil sko med større stødabsorbering og stabilisering af foden være de bedste. På den anden side, når man leder efter sko til løb på ikke -asfalterede skov- og bjergstier og i sumpet terræn, er det bedre at vælge stærkt formede løbesko med passende dæmpning.
  • Vægt - denne parameter er meget vigtig, især med hensyn til afskrivninger. Mennesker, der vejer mere, bør kigge efter sko med meget god dæmpning, så den let kan bære kroppens vægt og lindre led og ryg.
  • Type rebound mens du løber - når du leder efter fodtøj, der forbedrer dit løb fra midterfoden, er det bedst at vælge en model med en mindre forskydning, dvs. med en lille forskel i højden mellem hæl og tæer. På den anden side, når du løber med din hæl, skal du vælge løbesko med mere dæmpning på ryggen og en højere forskydning.
  • Størrelse - bestil din sko størrelse. Det er en myte, at disse formodes at være lidt større - hælen skal altid være på plads, så foden ikke bevæger sig under løb. Ellers mister du din stabilisering og risikerer en skade.
  • Sæson - i modsætning til udseende er det værd at vælge en model, der passer til en given sæson af året. Tykke sko kan være ubehagelige og ubehagelige ved højere temperaturer, så vælg sko, der kan ånde (f.eks. Med mesh). På den anden side, når du leder efter sko til efterårs- eller vinterløb, vil tykke varianter være bedre, derudover beskyttet mod vejrforhold.

Komfortable løbesko - populære modeller

  • Løbesko til kvinder - tilbuddet omfatter modeller fra forskellige kendte mærker - inkl. Asics, Under Armour, Nike, Adidas, New Balance, Puma, Salomon, Reebok og mange flere. Du kan vælge med hensyn til ovenstående parametre, men også farveskemaet. For eksempel, sko Under Armour W Speedform Europa W 1285482-401 blå, sko Asics FuzeX Rush Adapt W T885N-1401 blå hvis løbesko Asics Gel-Pulse 11 W 1012A467-701 brun. Vi opfordrer dig til at gøre en given model ikke kun behagelig (hvilket selvfølgelig er det vigtigste!), Men du kan også lide den. Takket være dette vil det være sjovere at sætte dem på benene igen og gå på et langrendsspor!
  • Herre løbesko - udbuddet af fodtøj til mænd er også ekstremt bredt. Tilbuddene omfatter unikke modeller fra virksomheder som Nike, New Balance, Adidas, Puma, Under Armour, Asics, Samolon eller Reebok. De adskiller sig med hensyn til dæmpning, teknologi, der passer til din løbestil eller udseende. Blandt de tilgængelige varianter er følgende meget populære, bl.a. designer sko Puma Hybrid Speed ​​Orbiter M 192571-02, sort Asics Gel-Pulse 11 Ls M 1011A645-001 løbesko eller også Nike Acalme M AQ2224-402. Så lad os følge de tilgængelige modeller for at finde en variant, der garanterer tilstrækkelig komfort under løb og får dig til at føle dig godt tilpas under træning eller konkurrence i den.

Vi håber, at du finder de rigtige løbesko til dig nu. Følg vores tips, og tjek KeeShoes forslagsliste. Opnå succes og forbedre dit helbred ved at løbe i unikke løbesko!