Lang kjole til enhver lejlighed. Vi rådgiver hvilke sko du skal vælge


Kvinder elsker lange kjoler. De bærer dem gerne både til daglig og til større arrangementer. Luftig, lang kjole er en god løsning til varme dage. Det giver en uforlignelig luftstrøm samtidig med, at du ser og føler dig virkelig feminin. En lang kjole er også et godt valg til særlige lejligheder. Du vil helt sikkert se fantastisk ud i den. Vi rådgiver hvilke sko der passer til en lang kjole.

Hvad elsker vi lange kjoler til?

En lang kjole fortjener bestemt en plads i enhver kvindes garderobe. Perfekt til hverdagsbrug såvel som til større arrangementer. Alt sammen takket være dens ekstraordinære universalitet. Du kan bære den til en gåtur, en udsøgt middag, en vens bryllup eller endda til stranden. Vælg det rigtige tilbehør og gå! 

Derudover vil maxi-kjoler lavet af naturlige materialer fungere selv på de varmeste dage. De er løse og luftige, og vil også give dig den nødvendige beskyttelse mod solen. Det bedste af det hele er, at lange kjoler ser godt ud på enhver figur. De vil hjælpe dig med at maskere en udstående mave eller understrege hvepsens talje.

Det eneste problem med disse kjoler er det rigtige valg af sko. Vi foreslår, hvilke sko der passer til en lang, luftig kjole hver dag, og hvilke der passer til større arrangementer.

Hvilke sko passer godt til en lang, luftig kjole hver dag?

Hvis din hverdagslivsstil er et spørgsmål om komfort, og du ønsker et afslappet, uformelt look, har du et næsten uendeligt udvalg af fodtøj.

De vil være stilfulde på varme dage sandalerder vil perfekt komplementere din sommerstyling. Vælg brune lædermodeller og sæt dem sammen med en lang boho-kjole. Glem ikke den farvematchede hat, løse bølger og solbriller! Du kan også erstatte sandaler klapper. Dette se det er et bull's eye, hvis du skal til stranden.

Foretrækker du en afslappet stil og ønsker, at din styling skal bestå eksamen selv i dårligt vejr? Sats på sportssko i læder med gyldent ornamentsom er sat med en sporty lang kjole og ankelarmbånd. På denne måde vil du vise, at du helt sikkert er bekendt med de nyeste trends! Også funktionel espadriller lavet af økologisk læder.

Kan du lide høje støvler, men går du op i komfort? Sats på et alternativ til mindre behagelige høje hæle - kile sandaler. På denne måde vil du tilføje lidt højde og subtilt berige dit outfit, samtidig med at du bevarer den funktionalitet, du ønsker. Vælg en model med kilefletninger og moderigtige dekorationer i en farve, der vil understrege din solbrunhed.

Hvilke sko skal jeg vælge til en lang kjole til større begivenheder?

Kombinationen af ​​en lang kjole og kiler er en perfekt duo også til lejligheder, der kræver mere formel påklædning, fx bryllupper. God fornøjelse med farver! I kombination med en kjole i neutrale nuancer vil de se fænomenalt høje ud, sennepssko. I disse sko vil du helt sikkert danse natten lang! 

Kjolen til jorden går helt sikkert hånd i hånd med hælene! Denne stilfulde kombination vil være perfekt til aftenudflugter og formelle begivenheder. Høje støvler forlænger ikke kun dine ben optisk, men skaber også en fænomenal effekt i stilen glamour. Vi anbefaler det især sorte stiletter med åben hæl og moderigtige slips. De er også gode valg højhælede ruskindssandaler eller sød stifter med en pompon.

Hvilke sko skal man have på til arbejde i kombination med en maxi kjole?

En lang kjole er det perfekte outfit til kontoret. Hvis du vil se professionel ud, skal du vælge klassisk pumps med lave hæle i beige farve.

Foretrækker du sko med flad sål? De vil fungere særligt godt på kontoret læder loafers med frynser, ruskind loafers med et effektivt spænde eller lakerede ballerinaer.

Hvilke sko skal man have på med en lang kjole i koldt vejr?

Lange kjoler er ikke kun forbeholdt varme dage. Du kan med succes bære dem i de koldere måneder og udnytte deres ubegrænsede potentiale fuldt ud. Er du i tvivl om, hvilke sko du skal have på med en lang, luftig kjole om efteråret? Lær vores forslag at kende! 

Kombiner en piget blomstret blomstret kjole med gennemsigtige strømpebukser i din hudtone og ankelstøvler i beige ruskind. Match tilbehør som et bælte eller en hat. Glem ikke om en katana eller en ramones jakke, der vil hjælpe dig med at skabe en sammenhængende en se til efterårsdage. 

Vil du tilføje et strejf af delikat styling? Kombiner den flydende kjole til jorden med tunge sko, f.eks. læderstøvler med en original tegning. Dette er en af ​​de løsninger, der vil være perfekt til folk, der værdsætter rock-accenter i styling.

Du kan vælge farve...

Du kan se for dig selv, at vælge sko til en lang kjole er en børneleg uanset lejligheden. Vælg sko efter omstændighederne og skab en moderigtig en på et øjeblik sesom vil afspejle din personlighed. Det er nemt med vores råd!

Selvom vi elsker at lege med farver i mode, så husk ikke at overdrive det. Til lange, mønstrede kjoler i intense farver anbefaler vi at vælge sobre sko i en subtil farve. På denne måde vil du helt sikkert få et fænomenalt slutresultat.