Lette sko til at gå på arbejde


Efterår og vinter er den tid på året, hvor vi er tvunget til at bære tunge, varme og vandtætte sko. Takket være dette vil vi sikre korrekt termisk komfort og reducere risikoen for at blive forkølet. Det er imidlertid svært at forestille sig at bruge hele arbejdsdagen på at have sådanne sko på. Så vi rådgiver dig om, hvilke lette gåsko der vil være de bedste. Vi præsenterer modeller, der passer til kvinder og mænd.

Hvad skal du overveje, når du vælger sko til arbejde?

Når du leder efter arbejdssko, skal du huske, at du vil bruge flere timer på at bære dem - siddende, gående, stående - afhængigt af din position. Så skoene skal først og fremmest være lette. Vælg modeller, der ikke har en tyk, tung sål. Hvis din virksomhed ikke har en dresscode, og du ikke har kontakt med kunderne, kan du vælge ekstremt behagelige sportssko, her kan du være sikker på, at du vil være komfortabel. Et andet vigtigt spørgsmål er åndbarhed. Gør skoene åndbare - lavet af læder eller naturlige tekstiler, forskellige typer af ventilationsåbninger er også ønskelige, f.eks. Huller eller mesh. Takket være dette vil dine ben ikke svede. Hvis du skal have elegante sko, og selv ønskede hæle ønskes, sats på stabilitet. Gå ikke efter en meget høj, tynd hæl, men gå efter en blok eller en 7 cm hæl. Du kan også altid have sko til forklædning, såsom ballerinaer, mocassiner eller espadriller.

Letvandresko til kvinder til arbejde

I begyndelsen er det vigtigt at beslutte, om skoene skal være elegante eller afslappede. Hvis du kan bære noget fodtøj, og du ikke er bundet af virksomhedens dresscode, har du råd til mere frihed. Så nedenfor præsenterer vi en hel række lette arbejdssko med eksempler, måske er en af ​​dem perfekt til dig!

  • Ballerinas - denne type fodtøj er absolut en af ​​de letteste løsninger. Ballerinas ser også elegante ud, de er behagelige og kan bruges med kjoler, nederdele, cigarillos eller andre bukser. Du kan vælge f.eks. Klassisk sort (f.eks. mandel ballerinas sorte næsepuder CD52P) eller mere klædt (f.eks. lyserøde ballerinaer med perler Pels).
  • Pumper - når du skal bære høje hæle eller høje hæle, er det værd at kigge efter en stabil variant. Vælg en stolpe, kile eller lav hæl, og du vil opdage, at skoene stadig vil være behagelige. Vi anbefaler f.eks. Seastar ternede shuttles.
  • Espadrilles - selvom de hovedsageligt er forbundet med stranden og sommersko, kan de være perfekte til arbejde. De er lette, behagelige og åndbare, og derfor er de en ideel løsning at have på på arbejdet. De kan også have en elegant karakter, som eksemplificeret af dem brune VICES -espadriller med glitter.
  • Mokasiner - i øjeblikket er de nok de mest populære damesko til arbejde. Lavt, behageligt og moderigtigt. De ser godt ud med kjoler, men også jeans eller elegante bukser. Fås i klassiske versioner (f. Loafers i ruskind til kvinder fra Sergio Leone) eller mere klædt (f.eks. sølvmokasiner med grå VICES -frynser).
  • Sneakers - en løsning til damer, der ikke har en dresscode eller kan lide at bryde den formelle stil med sportstilbehør. Utvivlsomt er sneakers behagelige, moderigtige og passer godt til forskelligt tøj - især når du vælger klassiske, hvide ankelstøvler, f.eks. sko Converse Chuck Taylor All Star Hi.

Mænds lette gåsko til arbejde

Mænd bør også bestemme, hvilken type fodtøj de forventer. Hvis du arbejder i en virksomhed, hvor kunderne ikke betjenes, og dresscode ikke er stiv, har du råd til mere frihed. Så vi præsenterer forskellige former for lette gåsko til mænd - måske vil du kunne lide en af ​​de tilgængelige muligheder.

  • Loafers - bestemt denne type sko er nummer et blandt mænd, der værdsætter komfort og stil. I flere år har mokasiner været på toppen, og det er ikke overraskende - de går med alt. Vi anbefaler f.eks. Burgundy loafers fra Nikopol 1688.
  • Lave sko - sådanne sko behøver ikke at være tunge og ubehagelige. Vores tilbud omfatter også lette, fashionable varianter, der er perfekte som arbejdsfodtøj, f.eks. sorte bysko Casual 1631 sort enten ventileret Riko herresko med huller 848.
  • Sport - i virksomheder uden gældende dresscode kan mænd også vælge sneakers. Hvis de ikke skal være iøjnefaldende, kan de for eksempel være ensfarvede, sorte Nike Court Vision Low M CD5463-002men hvis du leder efter trendy, farverige muligheder, har KeeShoes dem også.
  • Sneakers - de er lette, behagelige og frem for alt matcher de alt - jeans, elegante bukser og endda jakkesæt. Et eksempel kan være klassisk sko Converse Chuck Taylor All Star Pro M.

Så som du kan se, er der mange muligheder. Hos KeeShoes kan du nemt finde den perfekte lette gåsko til arbejde, der lever op til dine forventninger. Husk at sætte bekvemmeligheden først. Takket være dette vil du på arbejdet fokusere på dine pligter og ikke på, at du har tunge, ubehagelige sko.