Medvirkende: Støvler og en nederdel. Blive inspireret!


Praktisk, komfortabel, universel og uforlignelig stilfuld. Det er støvlerne! Disse sko passer til næsten alt. I modsætning til udseende, når du vælger et outfit, behøver du ikke begrænse dig til jeans eller leggings. Støvlerne matcher også perfekt til nederdelen. Vi rådgiver om, hvad der er værd at være opmærksom på for at se guddommeligt ud uanset lejligheden.

Passer støvlerne til nederdelen?

Mange kvinder spekulerer på, om ankelstøvler passer til nederdelen. Svaret er: Helt sikkert ja! Nederdelen er ikke kun forbeholdt høje hæle eller elegante fladsålede sko. 

Når temperaturen udenfor er for høj til at tage støvler på, men allerede for lav til at gå i ballerinaer, viser støvler sig at være et godt valg. Vi rådgiver om, hvordan du bruger dem hver dag og på helligdage, og hvilke fejl der skal undgås.

Casual ankelstøvler og nederdel

Støvler ser guddommelige ud i kombination med en nederdel, praktisk taget uanset længden. Om efteråret kan du bære en læder, plisseret mini-nederdel, en oversized sweater i jordfarver og nøgen ruskinds-ankelstøvler. Husk et stilfuldt bælte til at vise din hvepsetalje frem. 

Hvis du elsker at bryde formen, så gå efter en luftig midi-nederdel med et blomsteragtigt pigemønster. Match den med en sort blondetop og tunge ankelstøvler i sort læder. Glem ikke ramones-jakken! 

Casual ruskindsstøvler i neutrale farver er også et godt valg. Vælg dem med en lav hæl og en afrundet tå. Støvler med bindinger vil også fungere godt. Beige eller brun vil få dit outfit til at se mindre festligt ud.

Støvler og en nederdel til ferien

Skal du på en romantisk date, et vigtigt forretningsmøde eller en spændende middag med dine venner? Hvis du værdsætter komfort og ikke kan lide at fryse, så udskift de klassiske høje hæle med ekstravagante støvler med en spids tå. Sådan styling vil give dig stil og samtidig gøre det behageligt for dig.

Hvis du vil skabe et stilfuldt outfit til en større lejlighed, så vælg læderankelstøvler. Ekspressive farver, såsom sort, vil fungere særligt godt. Brug dem i kombination med en smart plisseret nederdel eller nederdel lavet af læder. Husk dog at vælge materialet på dine støvler i denne kombination. For en mørk, skinnende lædernederdel er en god løsning at have matte eller ruskindsstøvler på. På den anden side vil lette nederdele se godt ud med mere skinnende sko. 

Støvler på stolpen med blottede fingre er også perfekte til større lejligheder. Hvis du vil tilføje lidt farve til din styling, så vælg farverige sko, der vil skille sig ud på baggrund af en afdæmpet nederdel.

De mest almindelige fejl

En nederdel i kombination med dårligt valgte ankelstøvler kan optisk forkorte figuren. Hvis du ikke er ejeren af ​​benene til himlen, er det værd at holde sig til et par regler.

Først, undgå for meget kontrast mellem farver. En hvid midi-nederdel parret med sorte ankelstøvler får benene til at blive skåret brat af, hvilket får dig til at se mindre proportional ud. For at forhindre dette i at ske, skal du bære almindelige, tonede nederdele og farvematchede ankelstøvler. Bær sko i matchende farver med en sort lang nederdel og nyd et ensartet slutresultat. Synes du, at denne styling er for afbalanceret, hvilket gør den kedelig? Bryd det med tilbehør! Vælg et stilfuldt bælte, smykker og hat, der afspejler din personlighed.

For det andet sørg for at du ikke fokuserer på den bredeste del af dine lægge. Hvis du vil have dem til at se slanke ud, så gå efter ankelstøvler, der ender omkring dine ankler eller den tyndeste del af dine ben. Du vil selv se, at den rigtige længde af støvler kan gøre underværker i denne henseende!

For det tredje, undgå misforhold. Hvis en del af et ben er synligt mellem nederdel og ankelstøvler, vil beige ankelstøvler fungere særligt godt. Undgå dem dog, mens du har sorte strømpebukser på. I denne situation anbefaler vi at vælge en mørk skygge af sko. Hvis du vil skabe indtrykket af en højere person, skal du vælge spidse ankelstøvler. Dette trick er fantastisk til små kvinder.

Sørg også for, at støvlerne ikke er lettere end nederdelen. En sådan farvekombination kan få dig til at se kortere ud og desuden forvrænge dine kropsproportioner. Af denne grund skal du vælge støvler, der matcher farven på nederdelen eller en smule mørkere.

Kombinationen af ​​en sort, stram nederdel over knæet med sorte støvler vil se lige så ugunstig ud. For at balancere stylingen skal du vælge en nederdel med en anden struktur, fx plisseret, og erstatte sorte sko med støvler i en farve, der ligner din hudtone.

Hold proportionerne og tag på vejen

Som du kan se, fortjener kombinationen af ​​ankelstøvler og en nederdel bestemt opmærksomhed. Nøglen til succes er at holde de rigtige proportioner og undgå led, der optisk forkorter benene. 

Vælg den model, der passer bedst til lejligheden, og sørg for, at ankelstøvlerne sidder ordentligt omkring anklen. For stramt kan skabe grimme hudfolder på benet, og for løs kan være ubehageligt at bruge. Du kan kontrollere pasformen ved at glide din tå mellem anklen og indersiden af ​​skoen.