Moderigtig mand om vinteren - stilfuldt herresko


I årets sidste kvartal, hvor det er nødvendigt at implementere salgs- og indkøbsplaner, bevæger vi os rundt i byen hver dag og forsøger at se professionelle og præsentable ud på møder med kunder. I ugunstige vejrforhold, lad os tage os af et af de vigtigste elementer i outfittet, der hjælper os med at få et godt førstehåndsindtryk - sko. Passende fodtøj skal være varmt, modstandsdygtigt over for regn, behageligt og frem for alt stilfuldt. Vi rådgiver om, hvilke sko der vil være bedst til vinteren for en fashionabel mand.

Altid opdateret - moderigtigt i en afslappet stil

I de senere år er mænds modestandarder løsnet. Under mange møder kan vi bære fritidstøj. Vi bærer en ternet skjorte, almindelig trøje eller vest, sportsjakke og mørke jeans til møder med kunder og på dage, hvor vi arbejder på kontoret. Herretøfler med et sporty snit i marineblå vil være en god tilføjelse - lad os tage dem på, hvis vi vil se fashionable og ungdommelige ud. Dette er et godt forslag til mænd i livets bedste alder, der bekymrer sig om deres individuelle stil! Mænds vinterfodtøj, der perfekt harmonerer med den afslappede stil, er støvler i ruskind eller bundne ankelstøvler i nuancer af klassisk sort eller moderigtigt grå - lad os vælge et solidt par i flere sæsoner fra onlinebutikken Butymodne.pl. Lad os tage matchende fløjlsbukser, marineblå eller sorte slim-jeans på. Andre faglige aktiviteter - såsom møder med overordnede, præsentationer eller deltagelse i møder - kræver formel påklædning.

Tidløs maskulin elegance

Til særlige lejligheder, lad os nå til kanon for herremode - til stilfulde jakkesæt, der hænger i garderoben, lavet af materialer af høj kvalitet, for eksempel uld. Et obligatorisk element i outfittet vil også være en almindelig skjorte med krave og Elegante sko. Læder-snøresko i naturlæder i sort eller dybbrun er perfekte til dette sæt. På koldere dage, når vi har brug for sko med en tykkere sål, skal du vælge snørestøvler eller mænds Chelsea-støvler. Denne type fodtøj vil se godt ud båret over bukser med koniske ben. Klassisk vinterfodtøj til mænd kan findes i butikken Butymodne.pl. Lad os også forberede vores garderobe til usædvanlige begivenheder i vores professionelle liv.

Stilfuldt, sporty spil

Nogle professionelle opgaver - f.eks. Integrationsrejser eller felttræning, kræver præsentation af dit mere hverdagslige ansigt. Hvad skal jeg tage på? Lad os vælge en tidløs sportsstil, der er forbundet med at være løs og passer til de fleste former for mandlig figur og skønhed. Sportsjeans (lidt løsere) jeans eller cargo bukser vil være passende. Vælg en langærmet t-shirt, en pullover, en sweatshirt med hætte eller en vest. For vandreture eller opgaver, der venter på, at vi skal udføres som en del af f.eks. Teamintegration, lad os tage mænds læderstøvler på med fåreskind af naturligt eller økologisk læder, eller trekkingsko snøret. Hvis du forventer en tur eller aktivitet i vinterterræn, er vandrestøvler foret med tæt fodtøjspels, med massiv termogummibund et bull's eye!

At vælge det rigtige fodtøj er nøglen til at bygge ethvert outfit. Uanset omstændighederne skal du bære omhyggeligt fremstillede, fashionable sko for at have det godt under forskellige omstændigheder.