Mukluki - hvad er disse sjove sko til vinteren?

Mukluki er en tradition, der er ukendt for os polakker, men er kendt for andre nationer. Mukluki blev traditionelt fremstillet af dyrehud - ren eller sæl, men i dag i det 21. århundrede sælges lignende produkter ikke. Det ændrer ikke, at navnet stadig fungerer. Betyr vinterstøvler, syet af forskellige materialer. De er ikke typiske sne støvler og støvler. Mukluki har noget i dem! Det er værd at bruge og fortryllende de sidste dage i 2018!

Hvad præcis er disse vintersko?

Disse sko er meget komfortable, nyligt fashionable og simpelthen ønskeligt af kvinder, der kan lide at føle sig virkelig vinter. De mest almindelige sko er pelsbeklædt indeni. De er ikke for hårde, de har ikke en tungsål. Takket være det føler vi bogstaveligt talt ligesom hjemmesko i dem. Dette er en god følelse, især siden i et par dage helligdage. Og hvad hvis vi føler en sand, festlig atmosfære i dem? Bare skub dem på dine fødder, og du kan fortsætte med at erobre dine familier i løbet af juleaften aftenen. I slutningen af denne dag vil vi bare føle sig afslappet. Vi forbeholder dog straks, at de ikke er rent elegante sko. Mere alsidig, men det hele afhænger af hele stiliseringen, og det er værd at holde fast ved.

Hvor kom mukluki fra os?

Fra et fremmedsprog betyder de hårede sko. Og dette er deres største mærke! De kommer fra kostumer fra folk fra nord. Hvert par årstider holder designerne opmærksom på dem igen. De passer til forskellige stilarter, ikke nødvendigvis moderne i denne sæson - det vil sige etnisk og boho stil. Det er imidlertid kendt, at det undertiden er godt at gå med stiliseringer og vælge sko, der er tilgængelige i vores butik i forskellige farver, såsom pink eller grå. I vores ButyModne.pl butik tilbyder vi fodtøj med tilsætning af pels længere eller kortere, så hver dame kunne vælge noget for sig selv.