Oplev gennemprøvede måder at lave sko, der er for stramme


Det rigtige valg af fodtøj er vigtigt ikke kun for lejligheden, men også for dit helbred. For stramme sko, uanset hvor smarte de ser ud, kan gøre mere skade end gavn. Dårligt tilpasset fodtøj kan forårsage mange ubehagelige og generende sygdomme. Find ud af, hvordan du forebygger dem, og hvad du skal gøre for at gøre sko, der er for stramme og sidder bedre.

Mere skade end gavn

For stramme sko, selv de mest stilfulde og unikke, kan gøre mere skade end gavn. Find ud af om de mest almindelige problemer forbundet med stramme sko, og hvordan du forebygger dem. 

Et af de mest besværlige problemer forårsaget af stramme sko er vabler. De opstår som følge af, at foden gnider mod indersiden af ​​skoen. Vabler opstår ofte, når du bruger et par nye sko. Glem derfor ikke at skille dine sko ad, før du viser dem til verden for første gang. Brug et par dage på at bære besværligt fodtøj under dine daglige huslige gøremål. Det er bedst, hvis du er tålmodig og har dem på i cirka en time hver dag. Når du føler, at dine sko klemmer dig hårdt, så tag tykke uldsokker på. Takket være dette vil skoene adskilles endnu hurtigere. Undgå også at have nye sko på for dagen. Bær dem i stedet gradvist, og sørg for, at de passer ordentligt til din fod. På denne måde vil du helt sikkert forhindre, at der dannes vabler.

Et andet problem med stramme sko er indgroede tånegle. I sådanne sko har neglen for lidt plads og begynder at vokse ind i huden omkring sengen omkring den. Som følge heraf kæmper du med neglebetændelse og ømhed. For at forhindre dette i at ske, skal du sørge for at holde dine negle korte og følge vores gennemprøvede måder at lave sko, der er for stramme.

Mange kvinder, der vælger at gå med for stramme hæle med en smal tå, har problemer med knyster. Denne grimme deformitet af foden vises i området ved den første tå og kan være virkelig smertefuld og behandles med kirurgi. Heldigvis kender vi effektive metoder til stramme sko, der hjælper dig med at undgå denne sygdom.

Få op til én størrelse

For stramme sko, som du ikke længere kan vende tilbage til butikken, kan de gøre dig søvnløs. Heldigvis behøver du ikke sætte dem på auktion eller give dem til din ven. Vi kender effektive metoder, der giver dig mulighed for at strække dine sko op til en størrelse. At arbejde!

Tør dit hår i stedet for ... sko!

Det samme værktøj, som du bruger til at tørre dit hår, kan gøre underværker med lædersko, der er for stramme. Tag så mange par sokker på, som du kan, og start tørretumbleren. Bøj dine fødder, og vrikke med tæerne, og led en strøm af varm luft til de trange steder. Husk at tørretumbleren skal holdes i gang for ikke at brænde din hud. Tag ikke dine sko af, før de er kølet af og nyder virkelig komfort! Vi anbefaler brug af et skoplejemiddel, der forhindrer mulige revner på skoens overflade. Advarsel! Denne metode anbefales ikke til limede sko - klæbebindinger kan svækkes.

Frys vandballonen

På overfladen ser det ud til at være en latterlig idé at fryse ballonen. Ifølge Murphys lov giver det imidlertid fantastiske resultater. Hæld vand i ballonen, bind den op og sæt den i nærheden af ​​den strammeste del af skoen. Sæt skoen i fryseren og vent på, at det frysende vand udvider sig og udvider din sko på samme tid. I stedet for en ballon kan du bruge en almindelig pose fyldt med vand. Sørg dog for, at den ikke er utæt. Ellers kan fodtøjet blive beskadiget. Efter at have taget støvlerne ud af fryseren, lad dem stå ved stuetemperatur i cirka 20 - 30 minutter. Efter den tid skal du slippe af med ballonerne og prøve skoene. Gentag om nødvendigt processen.

Brug våde aviser

Fugtede aviser er også nyttige til at strække skoene. Bare knus dem og put så meget i dine sko som du kan. Pas dog på ikke at overdrive det, så fodtøjet ikke bliver deformeret. Lad aviserne tørre og prøv skoene på igen. På denne måde bliver de mere fleksible og strækbare. Du kan med held erstatte aviser med fugtige sokker rullet til bolde.

Brug alkohol

Hvis du har et problem med stramme sko, skal du bruge lidt alkohol og ikke at drukne dine sorger ;-) Bland alkoholen med vand i forholdet 1:1 og gnid det direkte ind i de dele af skoen, der presser dig. Sæt dem hurtigt på fødderne og brug dem, indtil alkoholen er tør. Hvis du ikke kun bliver klemt af individuelle stykker fodtøj, men som helhed er det for stramt, kan du fugte et par bomuldsstrømper i den forberedte opløsning. Husk at klemme dem godt sammen inden du tager dem på. Brug strømper med stramme sko, indtil alkoholen er helt tør.

Uanset om skoene er for stramme i længden eller bredden, tror vi på, at vores metoder effektivt vil hjælpe dig med at håndtere dette problem. Ved at bruge de beskrevne metoder vil dine tæer og hæle få ekstra plads, og dine fødder vil betale dig tilbage med fremragende stand. Du har intet at tabe!