Over-the-knee støvler på forskellige måder. Blive inspireret!


Over-the-knee støvler er et must-have i enhver stilfuld kvindes garderobe, hvilket ikke burde komme som en overraskelse for nogen. De er velegnede til både en date og et møde med venner, og kan endda være et element i kontorstyling. Men mange damer er bange for disse sko, de ønsker ikke at se for forførende eller endda vulgær ud. Lær vores gennemprøvede idéer til styling med musketerer i hovedrollen at kende og bliv inspireret.

Hvad skal man bære musketerer med?

Er du i tvivl om, hvad du skal have på med musketerer? Leder du efter gennemprøvede sæt til at matche over knæstøvlerne? Vil du se feminin ud i dine nye sko? Du er på det rigtige sted!

Over-the-knee støvler adskiller sig fra standard støvler med en længere overdel. Dens længde kan nå lidt over knæet, og endnu højere, til selve enderne af lårene. Mange kvinder frygter, at de ikke vil være i stand til at style dem godt nok til ikke at se vulgære ud. Heldigvis er denne opgave nemmere, end du måske tror! 

Fænomenet ved disse sko er, at de kan bruges sammen med stort set alt, samtidig med at de får et fænomenalt slutresultat. Vi har forberedt et par gennemprøvede ideer til styling med musketerer. At arbejde!

#1 kjole

Styling af musketerer med kjoler er den nemmeste og sikreste mulighed. Over-the-knee støvler er lavet til dem! Vælg din yndlingslængde, farve og mønster på kjolen, og match derefter musketererne. 

En af vores favoritter er den brune kjole med et dyremotiv, som ser helt fænomenal ud, når den kombineres med disse sko. Begge vil passe til dette outfit beige, sortog brun Musketerer. Hvis du ønsker at fremhæve din talje, skal du bære et farvematchet læderbælte. På en solskinsdag vil brune solbriller være et godt tilbehør. Du kan tage en let trenchcoat på ovenpå.

Over-the-knee støvler er også perfekte til kontorbrug outfitat. Sæt knælang sort blyantskjole med sorte støvler over knæet. Den behagelige stolpe sikrer, at dine fødder ikke vil føle ubehag, selv efter en lang arbejdsdag. En god løsning er at lægge en hvid skjorte under kjolen. Den fremspringende krave vil få dig til at se endnu mere professionel ud.

Du kan også have en skjortekjole på til kontoret og til en gåtur. Den skjortelignende kjole ser guddommelig ud i kombination med musketererne. Vælg klassisk sort eller denim elegance og nyd en vellykket styling uden stor indsats.

Hvis du vælger en stram kjole, men ikke vil se for forførende ud, så tag en tyk sweater over den. På denne måde vil du vise, at du kender mode!

# 2 Nederdelen

Savner du sommeren Tag din yndlings luftige blomstrede nederdel på og læg en løs sweater i. Tag det hele på beige musketererder vil give lethed til hele stylingen. Glem ikke dine solbriller og din yndlingshat! På en koldere dag kan du bære en moderigtig trenchcoat eller cardigan.

Som med blyantskjoler, vil musketerer og en blyantskørt fungere godt til kontoret. Tag en pænt presset skjorte på øverst, og bind håret i en klassisk knold. Hvis du har en lang dag med kontortravlhed foran dig, så beslut dig for fladhælede lårhøje støvler. Designersålen og den delikate pels inde i skoen vil give dig komfort på vej til arbejde. 

Støvlerne ser også flotte ud med en lang nederdel. En plisseret maxi-nederdel, tætsiddende rullekrave og knæhøje støvler ser virkelig guddommelig ud. For lange nederdele, vælg sko på stolpensom vil hjælpe dig med at balancere din figur og ikke miste dine proportioner.

#3 Jeans

Jeans er også en fantastisk og tidløs mulighed. Kombiner en lys model med sorte lårstøvler på en stolpe eller flad sål. At skabe en harmonisk sematch sort top eller rullekrave. Glem ikke et bælte med et originalt spænde.

En skjorte passer også godt til jeans og knæhøje støvler. Vælg din yndlingsfarve og følg den, når du vælger resten af ​​tilbehøret. Smid en jakke eller frakke på i støvlefarven og match tørklædet med et interessant motiv. En moderigtig pelsvest vil også være en god løsning. På en kold dag kan du bære en naturlig eller økologisk læderjakke under den.

# 4 Leggings

Både klassiske og voksede leggings ser strålende ud i kombination med lårhøje støvler. Til toppen skal du vælge en skjorte eller længere sweater, og fuldend looket med en dobbeltradet jakke i en matchende eller kontrastfarve. 

Skal du på date, vil leggings og musketerer være et ydre øje. Vi anbefaler det til mere modige damer over-knæ sokkestøvler med høj hæl med en spids tå. En dagisner, sølvhæl vil helt sikkert tiltrække opmærksomheden fra din anden halvdel! Til dette sæt skal du matche en top og jakke, en cardigan eller en figursyet rullekrave, der understreger dine former.

# 5 Oversized sweater eller skjorte

Løst tøj og tætsiddende fodtøj er en gennemprøvet kombination. Lån en skjorte eller sweater af din partner og spænd et bælte i taljen, takket være det vil du understrege de feminine former og undgå det overvældende slutresultat. Smid pungen på kæden over din skulder. Glem ikke om store guldøreringe og en høj bundt knold.

Vi er overbevist om, at ved at følge vores råd, vil du se og føle dig godt, uanset hvad dine planer er. Tag dine yndlingsmusketerer på, skab et fænomenalt outfit baseret på dem og gå!