Sandaler til et etårigt barn


Feriesæsonen er en yderst behagelig tid for småbørn, der lærer at tage deres første skridt. Når vejret er godt, kan du bruge meget tid udendørs og udforske rummet. Når vi vælger de første sko til et barn, følger vi mange regler og kontrollerer hver detalje, så den lille fod er tilfreds.

At lave sko

Om sommeren skal du tage højde for det faktum, at da vi ofte bruger sandaler, bruger vi sjældent sokker. Barnets sarte hud intensiverer derefter alt, hvad det kommer i direkte kontakt med. Så hvilke sandaler til et etårigt barn skal du vælge, så det let og stabilt kan tilbagelægge de første distancer udendørs uden blærer og slid?

Lad os være opmærksomme på kvaliteten af ​​det materiale, som skoene er lavet af. Naturlæder fungerer bedst. Jo tyndere og blødere jo bedre. Hvis stropperne er stive, tykke og ufleksible, begynder de hurtigt at gøre ondt og irritere barnets ben. Lad os også se på eventuelle metalspænder. Hvis de ikke er dækket på nogen måde, kan direkte kontakt med huden fange det (f.eks. Ved fastgørelse af sko). Vær også forsigtig med ornamenter, pailletter, buer eller andre ekstra elementer, der er fastgjort til skoene. Det er vigtigt, at de er på det rigtige sted på fodtøjet, uden at forstyrre foden.

Placering af foden

Sommersko til et etårigt barn skal være så åndbart som muligt, men samtidig stabilt. Hvis vi ud over sandaler køber sportssko, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​huller og net, der udfører en ventilationsfunktion. Det er også vigtigt, at bagstykket ved siden af ​​hælen forhindrer deformation af gangen. Tilstrækkelig plads til fingrene vil til gengæld forhindre dem i at blive klemt og begrænse bevægelsesfriheden, mens de balancerer i spillet.

Lad os også se på sålen, om den er blød nok og bøjer 1/3 af længden. Hvis det er groft, tykt og ikke modtageligt for fodarbejde, vil det helt sikkert begrænse komforten for et gående barn. Husk skoens vægt - jo lettere sandalerne til at lære at gå, jo bedre.

Sommer sko til et større barn

Hvilke sandaler til en to-årig skal en forælder vælge? Selvom at lære at gå er grundlaget, og når vi vælger de første sko til et barn, er vi opmærksomme på mange detaljer, for lidt større børn køber vi også solidt og sundt fodtøj. En børns fod formes i løbet af de første syv år af hans liv, og dette er strategisk den vigtigste tid til at forhindre forskellige fejl og problemer.

Når vi køber sandaler til en toårig, lad os tage hensyn til formen på hans fødder. Højden på vristen og bredden på foden er afgørende. Det kan vise sig, at en smal og filigran fod i en sandal, der er for bred, vil have for meget plads på siderne, og hvad angår længde, vil skoene vise sig at være en størrelse for lille. Derfor er nedskæringen afgørende. Hvert mærke har forskellige dimensioner af indsatsen. Lad os huske dette.

Ortopædisk fodtøj

Undgå overdrevent opbyggede, afstivede (især ortopædiske!) Sko, medmindre lægen har anbefalet dem. Det er nok til børnesandaler at have en tilstrækkelig stiv (men ikke for hård) ryg og en profileret indersål. Lad os også se på de forreste stropper for at se, om de holder fingrene ordentligt. Korrekt udvalgte sandaler til en toårig forhindrer foden i at glide fremad eller bøje sidelæns.

Husk, at stabilisering af gangen først og fremmest er grundlaget for sikker bevægelse og reduceret risiko for skader (f.eks. Ankelforstuvning). Børn får kun bevægelsespræcision og lærer deres balanceevner, så hvis fodtøjet på nogen måde skader disse evner, kan barnet falde til jorden meget oftere. Det samme sker i tilfælde af en forkert valgt skostørrelse. For stramme - de begrænser bevægelser og er en kilde til ubehag. For store forvrænger derimod gangarten, øger blandingen og uforsigtigt taget skridt.

Sund udvikling af småbørns fødder

Velvalgte sandaler til et etårigt barn er et ekstremt vigtigt led på vejen til at opbygge en sund figur og holdning hos vores barn. Legeringerne er nøglen her. Alle gangdeformiteter har indflydelse på forskellige lidelser og dysfunktioner, hvis eksistens vi vil lære senere, når vi står over for dem. Ved at opretholde en dårlig kropsholdning påvirker vi rygsøjlen og knæene. Det er ikke kun et spørgsmål om æstetiske fødder. Ved at passe på vores gang, tager vi os af hele kroppen, og det er en langsigtet investering.

Nye eller brugte sko til børn - hvad skal man vælge?

Dette bør understreges eftertrykkeligt. Vi køber kun nyt fodtøj med en ubrugt, tidligere ikke deformeret indersål. Skoene, selvom de er let bøjede, vil bidrage til konsolideringen af ​​forkerte bevægelsesmønstre fra begyndelsen. Barnet vil hurtigt vænne sig til denne position af fødderne og vil give efter for det. Kun nye sandaler til et etårigt barn vil være den bedste løsning. I denne alder starter barnet lige eventyret med selvstændig gåtur. Lad os ikke tillade, at disse første øjeblikke får negative konsekvenser. Lad os passe på de små fødder. Sunde fødder betyder en sund krop.