Skal der tages mindst to par sko på ferie?


Dagens lange titel bliver lidt af en ferie, selvom det snart er midten af ​​august. Varm luft og den stadig varige ferietid opfordrer dig dog til at skrive ferieindlæg, og vi gør det i dag. Spørgsmålet i titlen er bestemt ikke det nemmeste, især hvis vi f.eks. Skal en weekend. Vi har en lille bagage med, som ikke tillader os at tilføre det unødvendige par sko. Men er du sikker? Har vi nogle gange brug for et ekstra par sko?

Dagens lange titel bliver lidt af en ferie, selvom det snart er midten af ​​august. Varm luft og den stadig varige ferietid opfordrer dig dog til at skrive ferieindlæg, og vi gør det i dag.

Spørgsmålet i titlen er bestemt ikke det nemmeste, især hvis vi f.eks. Skal en weekend. Vi har en lille bagage med, som ikke tillader os at tilføre det unødvendige par sko. Men er du sikker? Har vi nogle gange brug for et ekstra par sko?

Ferie er også omskifteligt vejr

Faktisk - især hvis hedebølgen i det centrale Polen viser os, at det ikke er allestedsnærværende, og det vil være ti grader mindre i bjergene. Ved sådanne temperaturer vil det være svært, for eksempel i bjergene, at gå ad grønne stier, fordi vi simpelthen vil være kolde. Det vil ikke være tilfældet, hvis vi også forsigtigt pakker sandaler fra hinanden anstændige sportsskoselvom vi ikke vil ind på bjergstierne. Temperaturen og selve vejret i bjergene kan være vanskelig. Vi kan føle det godt et øjeblik, og så pludselig, bogstaveligt talt ud af ingenting, vil der falde regn på os.

En anden situation, men meget ens, sker for mennesker, der overdrevent tror på den prognose, der udsendes over hele landet. For nylig har vi indtryk af, at jo mere vi ser dem, jo ​​mere tager de fejl. Så det kan vise sig, at der på et tidspunkt vil dukke smukt vejr op i bjergene. Og du antog, at nej, det ville helt sikkert regne, du følger ikke bjergstier. Efter ankomsten til stedet er vejret så smukt, at du ikke ved, om du skal løbe til den første butik og købe sko. Usædvanlig vision? Meget sandt for nogle par og familier!

Sko til hver tur

Vores planer ændrer sig ofte i løbet af ferien - en attraktion kan være lukket eller lukket. Der kan være tilfældige begivenheder, der simpelthen er uforudsigelige. I dette tilfælde kan vi kun redde os selv ved at ændre vores planer. Det er dog ikke alle, der kan lide at gøre det. Vi skriver endnu mere! Det er ikke alle, der er forberedt på det. Manglen på passende fodtøj kan gøre det meget vanskeligere for os. Hvis vi ikke har flip-flops til poolenog denne er fortsat vores eneste mulighed, vi bør hamstre dem. Du kan købe dem og tage dem med dig også til badning i hotellets brusere.

Derudover kan et par sko være en udfordring, når vi pakker, men vi bør altid tage udendørs sko og overdækkede sko, f.eks. Flip-flops og sportssko, med på ferie. Uden dem vil det være svært for os, og det er ikke det, det handler om på ferie at løbe til butikken og bruge besparelser på et par sko, som du har derhjemme. Et andet par sko vil også redde os fra at skulle sidde på et hotelværelse, især når vejret forværres betydeligt. Og hvis du har lidt tid til at købe sko til turen - brug KeeShoes!