American Club Softshell støvler med amerikansk WT64 membran sort grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

American Club WT64 børnesko er unikt fodtøj, der ikke kun giver komfort, men også effektiv beskyttelse mod ugunstige vejrforhold. Designet til aktive børn, der ikke er bange for at lege udendørs, selv under vinterforhold.

American Club WT64-støvlerne er lavet af højkvalitets softshell og er exceptionelt lette og fleksible. Dette garanterer barnet bevægelsesfrihed og komfort, mens det har det på. Takket være den moderne "TRIPLETEX" membran er fodtøjet vand- og vindtæt, og lader samtidig huden ånde. Dette er afgørende for sundheden og hygiejnen for børns fødder, som kan svede for meget, mens de leger.

WT64 softshell støvlerne er udstyret med en praktisk velcrolukningsdetalje, som gør, at selv de yngste brugere vil kunne tage skoene på og af på egen hånd og dermed udvikle deres motorik. Den indsyede bælgtunge er en ekstra beskyttelse, der forhindrer sne i at komme ind i skoen, hvilket markant øger komforten ved at have på på vinterdage.

Børns sikkerhed på vejen er en prioritet, og derfor har producenten udstyret skoene med reflekterende elementer, der øger det lille barns synlighed i mørke eller dårligt vejr, hvilket udgør et vigtigt forebyggende aspekt.

Den unikke kombination af sorte og grå nuancer gør, at skoene passer perfekt til forskellige elementer i børns garderobe, samtidig med at de er stilfulde og funktionelle. Det indre af skoene er foret med behageligt at røre ved fodtøjspels, som giver ekstra varme på kolde dage.

En stiv hælskranke garanterer tilstrækkelig støtte til foden og er vigtig for den korrekte udvikling af børns fødder og opretholdelse af den korrekte kropsholdning, når de går.

American Club, som producent, er opmærksom på kvaliteten af ​​udførelse, hvilket udmønter sig i holdbarhed og komfort ved brug. WT64-støvler er et tankevækkende valg for enhver forælder, der leder efter både praktisk og æstetisk fodtøj til deres barn. Perfekt til drenge, der godt kan lide at bruge tid udendørs, uanset vejrets luner.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Farve: sort Grå

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|