American Club Sporty pigehjerte amerikansk 15345 lyserød hvid

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Sportssko til børn fra det anerkendte American Club-firma er komfortable og usædvanligt charmerende sko til en pige. De vil appellere til et lille barn og opfylde forventningerne hos selv de mest krævende forældre.


American Club sko er designet til at give barnet fuld komfort. Skoen er lavet af højkvalitets syntetisk materiale, takket være hvilket sneakers er lettere end børns lædersko. Det er vigtigt, at indersiden er foret med en læderindsats, takket være hvilken foden ikke glider og sveder. En stiv hælskranke giver stabilitet til foden og holder skoen fast på benet. American Club sko til børn er også en solid termogummisål, som beskytter mod ujævnt underlag, men er fleksibel nok til ikke at hæmme barnets leg og ikke begrænser dets bevægelser. Praktisk velcrolukning giver dig mulighed for hurtigt at tage skoen på og af.


American Club fodtøj er perfekt både til hverdagsbrug og til sportsaktiviteter. De er lette, komfortable og giver tilstrækkelig ventilation, og på samme tid, takket være den originale stil og lyserøde farver, vil de helt sikkert appellere til en pige.

  • Farve: lyserød hvid
  • Låstype: velcro
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Profileret indsats
  • Karakter: mangel
  • køn: Små piger

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Jeg anbefaler stærkt de sko, du har købt hos denne sælger! De er smukke, lette, indersålen er læder og korrekt profileret (profylakse med flade fødder). Meget hurtig forsendelse og god kontakt med sælger. JEG ANBEFALER :)