Sportssko til afslappet styling - hvordan skal man bære dem?


Alle har deres egne præferencer med hensyn til den stil, de klæder sig i. Hvis du vælger mere løse og behagelige kombinationer hver dag, bør sportssko ikke mangle i din garderobe. Vi rådgiver om, hvordan du kombinerer dem med afslappede stiliseringer og afslører, hvilke modeller der er hit for denne sæson!

Sportssko - elsket af kvinder og mænd

Man kunne sige meget om fordelene ved sportssko - komfortable, stabile, moderigtige, velegnede til mange lejligheder. Så det er næppe overraskende, at de kan findes i enhver garderobe. I dag bæres de ikke kun til gymnastiksalen eller til sport, men også på daglig basis og endda til mere formelle lejligheder. De er et perfekt match til mere elegante stiliseringer og supplerer de afslappede. Herrer er ikke bange for at parre dem med jakkesæt og damer med kjoler. De er inkluderet på ranglisten i hver sæson og uanset alder.

Hvordan kombineres sportssko med daglig stilisering - tips?

  • Vælg komfort - hvis du foretrækker en løs stil på daglig basis, er du bestemt interesseret i komfort. Så vælg sportssko, der garanterer det. Med joggingbukser, joggers eller jeans ser hvert sportsfodt godt ud.
  • Damer til lette, feminine stiliseringer, vi anbefaler både sneakers og massive sneakers, som nu er en absolut trend! Store, farverige og old-school sko vil give et tilfældigt look til selv de mest elegante kombinationer, de matcher perfekt med sommerkjoler, men også med overalls eller damedragter.
  • For mænd, for elegante stilarter, anbefaler vi sneakers, alle sorte sko og for mere dristige - farverige sneakers. I dag er det på mode at bryde stilen på en spændende måde, så selv med sko kan du skabe et moderigtigt, afslappet outfit.
  • Alle former for sportssko vil se godt ud til både kvinder og mænd hver dag, med jeans, t-shirts, sweatshirts eller trøjer. Du kan følge vores trendtips eller bare vælge, hvad du kan lide. Mode til sportssko er blevet et så stort problem, at stort set alle snit, farver og modeller er up-to-date og perfekt supplerer stylingen.
  • Sportssko bruges også mere og mere dristigt i en forretningsdragtkode. Arbejdstagere er ikke længere forpligtet til at have høje hæle, patentlædersko og elegante sko, men har stor frihed tilbage. Damedragt og konversationer - god idé! Elegante krøllebukser, skjorte og seler parret med sneakers - et bull's eye. Selvfølgelig er det stadig bedre at vælge til vigtige forretningsmøder mokasiner eller sko for mænd eller ballerinaer og shuttles for kvinder, men på daglig basis - vi støtter stærkt sportsvarianter!

Sportssko til afslappede stiliseringer - de største trends i 2019/2020

Forslag til kvinder:

Forslag til mænd:

Sammenfattende har sportssko mange ansigter. Valget er så stort, at du nemt kan finde en variant til dig selv. Vi anbefaler, at du gennemser KeeShoes -tilbudet til kvinder og mænd. Følg vores tips, og dine fritidssko vil passe perfekt. Held og lykke!