Start sommeren med stil - vælg moderigtige sko med shorts


Hver sommer, når varmen vælter ned fra himlen, undrer modeelskere sig over, hvordan man kombinerer stilfuldt udseende med en følelse af komfort. En interessant idé er at skabe styling med stilfulde shorts i hovedrollen. Shorts vælges ivrigt af både mænd og damer og er et must-have i sommergarderobe. Vi foreslår, hvilke sko der vil være bedst til shorts i den kommende sæson.

Hvilke sko til kvinders sports shorts?

De mest fashionable shorts er dem, der er lavet af joggingbukser og denim. Strikkede shorts ser godt ud som en del af et afslappet, urban outfit. Kombineret med lyse sneakers og en let sweatshirt vil de være essensen af ​​sommeren i byen. Denim -modeller kan være stramme eller løse. Mindre tilpassede shorts er perfekte til varmt vejr. De bæres bedst med flade sandaler eller kilehæl. Stylister fraråder at kombinere stramme, sporty shorts med højhælede sko. At skabe en sådan kombination kræver perfekt modeintuition og kendskab til trends, fordi det er meget let at børste kitsch. Shorts er også et godt valg til rejser. Sports shorts er velegnede til cykling, klatring eller kajakroning. De begrænser ikke bevægelsen og er simpelthen behagelige. Hvilket fodtøj vil være det bedste for dem? Sportsmodeller, såsom fashionable sneakers eller farverige sneakers, vil se godt ud. Sportsandaler og shorts er det mest populære feriesæt. Når du vælger sko til sommerture, skal du også huske på sikkerhed og god beskyttelse af foden.

Det bedste fodtøj til elegante dameshorts

Mange butikker har elegante shorts med høj talje til rådighed. Shorts lavet af flydende stof - polyester, viskose eller modal ser meget flot ud i et sæt med en monteret jakke eller skjorte. Hvilke sko understreger bedst karakteren af ​​en mere formel styling? Du kan med succes kombinere shorts med ballerinaer eller espadrillerfor effekten af ​​ubesværet, urban elegance. Kile sandaler og endda klassiske sandaler vil også være et godt valg shuttles i lys farve. Du kan finde shorts i fremragende kvalitet til shorts i KeeShoes onlinebutik. Husk, at hvilken slags bluser vi har på med shorts også er af stor betydning. Den stilfulde top vil gøre hele outfittet mere formelt.

Mænds stiliseringer med shorts i hovedrollen

Shorts er også permanent kommet ind i kanon for herremode. De er et uadskilleligt element i mange sportstiliseringer. Tilhængere af klassisk elegance sætter ikke pris på udsatte ben og knæ i hverdagens mænds stiliseringer. De behandler dog shorts som den perfekte tilføjelse til deres ferietøj. I sommermånederne er der dog også flere mænd i byen, der har shorts på. Shorts er i stigende grad en tilføjelse til sæt i forbindelse med modeklassikere. Mænd bærer oftest shorts i sæt med t-shirts, poloshirts og skjorter i åndbart hør. De vælger også matchende, bomuldstrøjer eller strikkede sportsjakker. Det sker, at gommen bærer shorts til et sommerbryllup og en udendørs bryllupsfest! Hvert outfit med shorts suppleres med passende fodtøj. For at skabe et afslappet, mandligt tøj kan mænd række ud efter behagelige, ruskindssko. Sneakers går også godt med shorts. Et godt valg vil også være snehvide sneakers, som er forbundet med ferie og marinestil. En rigtig sommerklassiker er shorts og sandaler - sådanne stiliseringer hersker på feriesteder.

Shorts er bestemt forbundet med sommer og ferie løshed. Modeentusiaster ved dog, at når de er parret med de rigtige sko, er shorts en god base for mange flere formelle outfits.