Stilfulde kontorarbejdssko til ham


Mænd, der arbejder på kontorer, er oftest forpligtet til en passende dresscode. Et jakkesæt eller elegante bukser og skjorter kræver passende fodtøj. Vi har udarbejdet en samling oplysninger til dig om, hvordan du vælger komfortable og fashionable stykker. Vi præsenterer stilfulde kontorarbejdssko til ham!

Hvad skal man overveje, når man køber kontorsko til en mand?

Kontorarbejde kræver ikke specialiseret, beskyttende fodtøj. Så mænd behøver ikke bekymre sig om at købe fodtøj af god kvalitet, der beskytter deres fødder mod mulige trusler på arbejdspladsen. Ikke desto mindre bør valg af kontorsko til mænd også overvejes nøje. Du vil bruge mindst et par timer om dagen på arbejdet, så der er ingen mulighed for, at dine sko kan gnide, presse eller knibe dig. De skal være så behagelige, lette og åndbare som muligt. Takket være dette giver du dine fødder komfort.

Det er også vigtigt, at skoene præsenteres korrekt. Når din virksomhed har en dresscode, eller du betjener kunder, mødes med entreprenører eller fungerer som et billede (f.eks. Salgsrepræsentant), skal du passe på en passende elegant type sko. Du bør bestemt ikke have sandaler eller espadriller på. I stedet kan du vælge lædersko, stilfulde Jodhpur -støvler eller moderigtige loafers. Nogle gange er sneakers også acceptable - disse bryder den elegante stil og opfrisker looket, men du skal selv bestemme, om den skal passe.

De mest fashionable kontorarbejdssko til ham

Kontorarbejdssko til ham bør ikke kun understrege din stil, men også sikre komfort og et professionelt udseende. Lange timer bag dit skrivebord vil gå meget hurtigere, hvis du bruger dem i lette og luftige sko uden at skulle tælle ned til at skifte dem på dine hjemmesko. Så sats på modeller fremstillet med sans for detaljer fra velrenommerede producenter. Ideelt set bør disse være lavet af naturligt læder og have en velprofileret sål. De mange mønstre, stilarter og rige farver gør det let at vælge mænds kontorsko. Her er de tre typer, der passer bedst til denne omstændighed!

  • Mænds brogues - en klassiker, der skal være i enhver mænds garderobe. De vil vise sig ikke kun som fodtøj til arbejdet, men også ved mange andre lejligheder - f.eks. Til en fest, konference, branchemiddag, date eller bryllup. Modeller i dæmpede farver vil se godt ud med dragter eller elegante bukser og skjorter. Men vær ikke bange for, at denne type kontorsko til mænd er kedelig! Selvfølgelig kan du vælge en standard, som f.eks sko, lædersko Pilpol 1609 sort eller brune herretøfler Nikopol 1712, men også lidt skør. I øjeblikket er disse meget populære i en sportsudgave, som f.eks Herresko Badura 3716 brun eller slip -on tøfler - f.eks. sorte elegante lave sko 6-317. Hvis du ikke har en påklædningskode på arbejde, og du kan bære enhver form for fodtøj, f.eks. Jeans, anbefaler vi komfortable varianter i afslappede stilarter, f.eks. Luftig, Badura 3523 lette sportssko.
  • Chelsea støvler - en perfekt efterår -vinter variant. Det fungerer både på vej til arbejde og på kontoret - forudsat at du vælger en letvægtsmodel af god kvalitet. Uden tvivl vil Chelsea støvler være et bull's eye, hvis du kombinerer kontorarbejde med udendørs arbejde (f.eks. Rejser du til kunder eller entreprenører). Modeller, der burde fange din opmærksomhed, er klassiske Jodhpur støvler Riko 863 sortder vil se godt ud med et jakkesæt, bundet og ekstremt moderigtigt Vinter Jodhpur støvler Badura brun. Hvis du foretrækker en højere overdel, fungerer de f.eks. Godt. Sorte Chelsea støvler Badura 4797 sort. Flere sporty varianter, perfekte til jeans eller materialebukser, såsom en model fra mærket McKey ankelstøvler i ruskind til mænd.
  • Mokasiner - denne type sko til kontoret er perfekt til foråret og sommersæsonen, men kan også bruges som udskifteligt fodtøj i virksomheden. Hvis Chelsea støvler er for tunge og varme til dig, så er det værd at vælge en lettere sko. Mokasiner, der perfekt matcher elegant og afslappet tøj, vil fungere. Vi anbefaler det med dragten Sorte mænds loafers Badura 3151på den anden side, når du vælger materialebukser og en skjorte eller trøje, kan du vælge en mindre formel model, f.eks. Riko 684 bundne burgunder loafers.

Som du kan se, er der mange modeller af kontorarbejde til mænd. Når du køber, skal du følge vores tips og sørge for at lære tilbudet fra KeeShoes onlinebutik at kende. Der finder du en variant, der er skræddersyet til dine behov. Vellykket shopping!