Støvler med ornamenter - et hit i efteråret 2018


I denne sæson er forskellige typer støvler de mest populære, men ikke hvilken som helst. De handler hovedsageligt om et smukt og iøjnefaldende tilbehør, såsom jetfly, nitter, plaster og endda tykke snørebånd. Mange modeller af sko i efteråret giver os lyst til at tage dem på, ikke kun til løse, afslappede stiliseringer. Også for dem mere krævende og elegante. Hvordan kombineres det? Primært med overtøj. Til trenchcoats og -frakker vil lakerede støvler med en klo være nyttige. For at få denne klo er det værd at købe sko med en kæde tilføjet til siden eller dekorative, flade nitter, der vil understrege den feminine karakter. Dette er gode nyheder for kvinder, der værdsætter uafhængighed, feminin skønhed og lidt vanvid, når de styler deres tøj.

I denne sæson er forskellige typer støvler de mest populære, men ikke hvilken som helst. De handler hovedsageligt om et smukt og iøjnefaldende tilbehør, såsom jetfly, nitter, plaster og endda tykke snørebånd. Mange modeller af sko i efteråret giver os lyst til at tage dem på, ikke kun til løse, afslappede stiliseringer. Også for dem mere krævende og elegante.

Hvordan kombineres det? Primært med overtøj. Til trenchcoats og -frakker vil lakerede støvler med en klo være nyttige. For at få denne klo er det værd at købe sko med en kæde tilføjet til siden eller dekorative, flade nitter, der vil understrege den feminine karakter. Dette er gode nyheder for kvinder, der værdsætter uafhængighed, feminin skønhed og lidt vanvid, når de styler deres tøj.

Hvad er støvlerne i dem, du skal have i efteråret?

Som vi nævnte, har moderigtigt fodtøj ikke kun en interessant snit og farve, men også forskelligt tilbehør. Oftest er der tale om metalornamenter, såsom nitter, konvekse og flade på samme tid med interessante former. Ofte er dette også bittesmå nitter, knap synlige - men de giver hele stylingen noget interessant. Støvler med snøring De ligner ofte børnesko, men med en kort frakke og en hat i en afslappet stil kan det hele gøre et elektrificerende indtryk. Sådanne støvler er meget universelle, selv når de har de ovennævnte dekorationer. Dette er den perfekte måde til årets efterår.

Hvor interessant er udvalget af støvler?

For elegant styling er det værd at vælge sko med en platform. Dette gælder især små kvinder, der ønsker at skille sig ud fra mængden. På denne måde kan du vise dig selv for verden fra en helt anden vinkel og have det godt i to dage i de samme sko, men ... helt forskellige stilarter. Støvler vil også fungere godt med en luftig jakke i en efterårsfarve. Derudover er et tørklæde til blæsende morgener og sådan et outfit perfekt til studier eller arbejde, hvor der ikke er angivet påklædningskode på forhånd. Støvler i denne sæson De vil simpelthen passe til alt - uanset vores modepræferencer, og jeg synes, det er det, der virkelig er godt ved dem.