Støvler og sko til piger sølv Ren But 3237 grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Støvler og sko til piger sølv Ren But 3237 rose
Støvler lavet af naturlæder, fastgjort med lynlås, yderligere bundet, stiv hæl. For og indersål er lavet af naturligt læder, anatomisk profileret til barnets fod. Termo-gummisål, skridsikker. Takket være denne struktur er Ren-But 3237 sund, behagelig og holdbar.
Ren fodtøj En sko raffineret med Silver Ions AG + er en unik teknologi. Sølvioner forhindrer vækst af mikroorganismer. En sko designet til vores børn!

Pigesko til de yngste brugere bør ikke kun være behagelige og have en sund effekt på fødderne, men også have et æstetisk udseende, der universelt tilpasser sig forskellige stilarter.

Lignende krav opfyldes af de præsenterede Ren But -børnesko, hvis design og farver synes at passe til forskellige tøjsmag.

Det skal understreges, at høje sko er lavet af naturligt læder, hvilket sikrer optimal ventilation af børns fødder. Fodtøjets design under hensyntagen til tilstedeværelsen af ​​snørebånd og en stiv hæltæller sikrer den gavnlige effekt af at bruge skoene til fodens udvikling - korrekt stabilisering af foden er et centralt spørgsmål i forhold til børnesko samt optimal dæmpning.

Pålideligheden af ​​Ren But -fodtøj gør det muligt at bruge det i lang tid, hvorfor en lignende investering synes at være fordelagtig, især under hensyntagen til brugervenligheden, æstetikken og kvaliteten af ​​de præsenterede børnesko.

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|