Støvler til hård vinter - hvilken skal man vælge?


Vinteren har været overraskende chauffører i årevis. Selvom de kolde måneder kommer, og det er på høje tid at tage vinterdæk på - chaufførerne er overraskede. Lad det ikke overraske dig, når det kommer til mode. Få støvler til hård vinter på forhånd. Disse skal være varme, vandtætte og yderst behagelige. Vi foreslår, hvilke der vil være bedst for kvinder og hvilke for mænd!

Hvad skal man se efter, når man køber støvler til hård vinter?

Leder du efter de rigtige støvler til hård vinter? Er du bange for, at dine sko vil vise sig at være utilstrækkelig beskyttelse på frostdage, og du ønsker at finde et produkt af rigtig god kvalitet? Så er der flere aspekter, der bør være afgørende ved køb. Her er de!

Først og fremmest - fokus på termisk komfort. Det gælder både kvinders og herres vinterstøvler. Vi anbefaler dem, der er isoleret med fåreskind eller anden fyldning, men nøglen er virkelig at beskytte dine fødder mod at blive kolde. Husk at lemmer fryser hurtigst!

For det andet - vælg materialer, der er uigennemtrængelige for vand. Når man går i sne, vandpytter eller i regn, bør der ikke komme vand ind i skoen. Nogle gange er specielle imprægneringsmidler løsningen, men betingelsen er, at de er lavet af passende stoffer, f.eks. Naturligt læder.

Tredje - stabilitet. Dette gælder især for hårde vinterstøvler til damer. Giv op med høje hæle og ustabile hæle. De fungerer ikke fuldstændigt på sne eller is, og vil bringe dig i stor fare. Et øjeblik med uopmærksomhed, og du kan forstuve din ankel, brække dit ben eller endda smadre dit hoved.

Fjerde - den rigtige sål. Selvom du ikke er opmærksom på sålen i forårs- eller sommersko, er den meget vigtig her. Sålen skal have en særlig form - fordybninger og fremspring, takket være hvilken du ikke glider på en isnende overflade.

Femte - æstetik. Hård vinter betyder ikke, at du skal have grimme sko, som du ikke kan lide. Tilbuddet er så omfattende, at du let kan finde en variant, der passer perfekt til dine stilistiske forventninger.

De bedste vinterstøvler til kvinder

  • Snestøvler - for mange kvinder er det sko nummer et til hård vinter. Måske fordi de er ekstremt varme og behagelige. Her skal du dog være opmærksom på typen af ​​sål - dette skal være stabilt og skridsikkert. Sørg også for, at dine sko ikke bliver våde. Vi anbefaler f.eks. sorte støvler Caprice 26221 membran. Deres indre er foret med blød pels, og tykke såler med en platform på flere centimeter giver fremragende isolation fra jorden.
  • Trekking - efter vores mening er det denne type fodtøj, der oftest skal vælges, når man skal købe fodtøj til hård vinter. De blev designet og lavet til at være varme, behagelige og stabile under alle vejrforhold. I dem kan du flytte rundt i byen, men også gå til bjergene. Et eksempel på moderigtige og samtidig funktionelle sko er pålidelige sko Timberland 6 In Premium Boot W hvis Grisport trekkingsko.
  • Støvler - de har oftest en elegant form, som sætter æstetik i første række, foran det praktiske. Ikke desto mindre kan du blandt forslagene også finde modeller, der vil være gode sko til hård vinter. Sørg dog for, at de har en god sål, er varme og vandtætte. Du kan godt lide f.eks. sorte kortlakerede isolerede støvler eller damestøvler med sorte nitter Y208.

De bedste vinterstøvler til mænd

  • Trekking - dette er det absolutte nummer 1 blandt mænd for hårde vintersko. De er perfekte til bymæssige stiliseringer, men også når du venter på en vandretur i bjergene eller en spadseretur på en isnende overflade. De er moderigtige, varme, behagelige og vandtætte. For eksempel anbefaler vi årets trend - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY eller regerede i årevis Timberland 6 I Premium Boot M.
  • Støvler - denne type fodtøj er ikke kun ekstremt moderigtigt og passer godt til alt, men opfylder også perfekt de forventninger, vi har til vinterstøvler. De beskytter godt mod kulde, er vandtætte og modstandsdygtige over for skader. Leder du efter sådan en? Måske vil du kunne lide dem Big Star sorte støvler.
  • Chelsea støvler - måske er de ikke klassiske støvler til hård vinter, men blandt mange forslag kan du finde dem, der vil fungere. Vi anbefaler modeller med en tyk sål og lavet af materialer, der ikke bliver våde efter imprægnering. For eksempel, McKey ankelstøvler i ruskind til mænd 284 sort, har tykkere skumgummibunde, som giver god isolering fra jorden.

Som du kan se, kan sko til hårde vinterforhold se et andet udseende. Det er op til dig, om du vælger en sporty eller elegant finish. Det vigtigste er, at du skal være komfortabel, og dit ben ikke må fryse. Se det bredere tilbud på KeeShoes og find en løsning, der er skræddersyet til dine behov!