Tjek hvordan man bærer espadriller. Hvilke styles passer espadriller til?


Espadriller er perfekte sko til sommerstyling, især når du vil føle dig godt tilpas, og vejen ud ikke kræver en officiel stil. Hvilke styles passer espadriller til? Tjek, hvordan du bærer dem, og hvilke typer espadriller, der kan findes på butikshylderne.

Espadriller er ekstremt populære i forårs- og sommersæsonen, både blandt kvinder og mænd. De er lette og behagelige at bruge, og stoffet de er lavet af tillader luft at passere let igennem, takket være, at foden kan ånde frit i dem.

Hvordan ser espadriller ud? En kort historie om Rope Sole Shoes

I starten lidt nysgerrighed. Vidste du, at man begyndte at lave espadriller i Frankrig og Spanien som billigt fodtøj til bønder? Det viste sig dog hurtigt, at enkelhed har et stort potentiale, og det var kun et spørgsmål om tid, før det blev populært blandt bysamfundet. Det største gennembrud kom i midten af ​​det tyvende århundrede, hvor store designere blev interesseret i en simpel model med en sål lavet af snor. Siden da har espadriller været et fast indslag både i efterfølgende kollektioner af populære modehuse og i garderoberne hos et stigende antal brugere.

Den klassiske form for espadriller er lette, stofsko på en flad sål lavet af en snor, afsluttet på en karakteristisk måde, det vil sige stramt flettet som en fletning. Til gengæld er overdelen lavet af to stykker stof, syet sammen med en tyk tråd. Med den voksende popularitet af espadriller begyndte man at producere kilehælede modeller, som er blevet et glimrende alternativ til høje hæle, sandaler og ballerinaer. I øjeblikket udføres produktionen af ​​espadriller i stor skala, og de traditionelle jutesåler er erstattet af gummiversioner med en snor fastgjort i siderne. Selve overdelen har også ændret sig, for udover lærredsmodellerne kan du købe espadriller med en overdel lavet af læder eller andre typer råvarer. Alle ændringer, moderne løsninger og variationer af den traditionelle model er naturligvis forståelige, men vores type og yndlingstype af espadriller er den originale version, rå og mesterlig i sin enkelthed.

I øjeblikket tilbyder butikkerne et meget stort udvalg af espadriller med en række forskellige stilarter, mønstre og farver, så enhver person, der planlægger at købe espadriller, vil nemt finde en model, der passer perfekt til resten af ​​deres garderobe og individuelle stil. Se, hvordan du bærer espadriller for at se stilfuldt ud.

Sådan bærer du espadriller på en flad sål

Denne type sko ser godt ud i typiske afslappede stilarter, perfekt til sommerudflugter til byen. Kombineret med shorts og en top, jeans eller hørbukser vil de skabe en løs og behagelig kombination.

Eller måske vil du vælge en nautisk stil? Når vi hører ordet espadriller, er den nautiske stil absolut en af ​​de første, der kommer til at tænke på. En kombination af stropper, snore, sarte smykker med nautisk motiv, T-shirts med ankerformet print - alt i sarte farver marineblå, hvid og blå er et sæt, hvor espadriller skal være et must!

Sådan bærer du espadriller på kiler

Wedge espadriller er en model, der passer godt til sommerens maxikjoler af let og luftigt materiale. Kombineret med espadriller vil de skabe et behageligt look, der ikke vil begrænse hverdagens aktiviteter, og samtidig vil være stilfuld og smagfuld styling, med et strejf af feminin sensualitet. Outfit perfekt til sommermøder med venner eller en romantisk date med en elsket.

Uanset om du kombinerer espadrillerne på kilen med en maxi- eller midikjole, vil de se lige så stilrene ud. Det er værd at understrege, at den midi-lange kjole og espadriller er et afslappet og behageligt sæt, og samtidig yderst smagfuldt, især hvis dit mål er optisk at forlænge og slanke benene. Denne liste er et absolut 'must have' til sommerens udendørsarrangementer eller afslappede aftenmøder i byen.

Hvordan man bærer bundne espadriller

Bundne espadriller er en anden model, som du kan finde i butikkerne. Sko bundet oftest omkring anklerne er en god erstatning for romerske støvler, populære blandt kvinder. Båret sammen med en nederdel eller kjole skaber de et ekstremt sofistikeret og romantisk look, hvor du helt sikkert vil føle dig ekstremt feminin og blid.

Hvad er bedre ikke at kombinere espadriller med?

Espadriller er lette og sarte sko, så undgå at bruge dem sammen med strømpebukser eller sokker. Denne type sko er forbeholdt sommer, casual styling og bare fødder. Ved espadriller tillades kun en tynd 'tå'-sok, der kun dækker den nederste del af foden, så den ikke stikker ud og er usynlig over skokanten.

Espadriller vil heller ikke fungere til elegante aftenoutfits. Hvis du planlægger en officiel udflugt eller et vigtigt forretningsmøde, råder vi dig til at tage klassiske høje hæle eller sarte pumps på stolpen.