Tøfler til børnehave


Et lille barn uden for hjemmet skal føle sig så behageligt som muligt. Derfor er det værd at give ham de rigtige sko til vuggestuen, så han kan føle bevægelsesfrihed, mens han leger.

Husk dog, at dette er et vigtigt trin i udviklingen af ​​et barns krop, så den korrekte gang og fodhelse er vores prioritet, når vi leder efter de rigtige hjemmesko.

Børnesko til drenge og piger - hvilken skal man vælge?

Først og fremmest en sund gang - det er vigtigt at passe på det. Så lad os være opmærksomme på, om de hjemmesko, vi godt kan lide, er stabile, passende bløde, lette og luftige, og samtidig holder hælen på det rigtige sted, hvilket forhindrer deformation og småbarns bevægelse. Det andet vigtige spørgsmål er den fleksible sål, der ikke ridser gulvene - det ville være godt, hvis det havde en hvid farve.

Lad os se på næsen og deres form. Hvis skoens tå er for spids, vil barnets tæer blive frataget bevægelsesfrihed. Tæerne skal derfor være afrundede og brede nok. Lad os også tage stilling til den enklest mulige form for fastgørelse af skoene. Velcro vil helt sikkert være den mest passende løsning.

Komfortabelt og luftigt

Børn i denne alder er mest tilbøjelige til at udforske verden barfodet, så børnesko til planteskoler bør være lette og fleksible. De holder ikke deres små fødder tilbage. Det materiale, de er fremstillet af, må ikke plette huden. I sommersæsonen, lad os tage sko med huller på - dette vil sikre korrekt luftcirkulation. Om vinteren bør vi dog ikke vælge isolerede løsninger. Barnet vil lege i opvarmede rum, så det bliver bestemt ikke koldt.

Lad os også kontrollere, hvilken type vrist og fod dimensioner vores barn har. Ikke hvert snit viser sig at være passende - det er værd at måle flere forskellige modeller. Ved smalle fødder vil for store sko føre til, at hælen vipper og kaster fødderne sidelæns, mens den bevæger sig. Til gengæld vil for smalle hjemmesko til et barn i tilfælde af en bred fod forårsage ubehag, slid og smerter.

Det er vigtigt at kende størrelsen. Takket være dette vil vi vælge det rigtige par. For stramme børnesko vil bidrage til at krølle tæerne, mens for store vil fordreje gangen og fastholde negative forskydningsmønstre.

Indvendig foringstype

Indersål - den bedste mulighed er læder, åndbar, godt kontureret. Det er vigtigt, at ryggen er ordentlig fleksibel, men tæt på hælen. Vi køber ikke ortopædiske hjemmesko, hvis der ikke er sådanne anbefalinger fra den ortopædiske læge. I øjeblikket anbefales det kraftigt ikke at tage sådanne sko på til et barn.

Forebyggelse af sunde fødder er først og fremmest fleksible, men stabile sko, der gør, at foden kan føles lige så behagelig, som når den er barfodet, men der er ingen risiko for forstyrrelser og deformationer, fordi benet holdes korrekt.

Overdel. For høj kan begrænse dine bevægelser, når du sætter dig på huk, står op eller løber. Et lille barn lærer bare præcisionen i bevægelse og træner balance. Han falder ofte og tripper. Metoden til forsøg og fejl får nye erfaringer, derfor bør alle disse bestræbelser på ingen måde begrænses af eksterne faktorer.

Undgå dekorative hjemmesko, der kun er dekorative til fotos. De såkaldte snegle, som navnet antyder, er ikke beregnet til at gå, så et barn, der bruger flere timer om dagen i sådanne sko, kan udvikle alvorlige problemer med korrekt gang.

Lad os ikke undervurdere dette, for vuggestuealderen er det tidspunkt, hvor barnet lærer alt fra bunden, og de erhvervede færdigheder konsolideres. Fejlagtige bevægelsesmønstre vil forblive hos ham i årevis. Vi efterlader babysko som en perfekt og stilfuld tilføjelse til andre beklædningsgenstande, men kun brugt i en barnevogn. I vuggestuen, lad os give barnet sunde, stabile og bløde hjemmesko, takket være det, deres fødder vil udvikle sig og forme sig uden bivirkninger.

Pleje og rengøring

Børnesko bør være lavet af et materiale, der let kan vaskes i vaskemaskinen uden frygt for skader. Småbørnet vil bruge mange timer på undervisning, så for at opretholde korrekt skohygiejne er det værd at rengøre dem fra tid til anden og forfriske dem med et mildt rengøringsmiddel.

Moderigtigt og farverigt

For at opmuntre barnet, tog han gladeligt tøfler på til vuggestuen, lad os vælge interessante mønstre og levende farver. Så bliver fodtøjet for barnet noget så visuelt attraktivt som et yndlingslegetøj, ikke et obligatorisk element i tøj. Tøfler i Boho -stil eller måske espadriller? Hvis de opfylder alle kvalitets- og sundhedskrav, lad os lade din fantasi løbe vild og lege med mode. En glad lillebørn, der er villig til at bære nye hjemmesko, vil være den bedste anmelder af det foretagne køb. Og det er pointen!