Trekking - hvilke sko skal man vælge?


Man vil gerne sige, at det bestemt er behageligt, men det hjælper ikke meget, når man vælger det rigtige par sko. Faktisk er der mange tips, der hjælper dig med at fuldføre en layette til at udforske de charmerende bjergstier. I dag vil vi gerne samle dem til en meningsfuld artikel, der væsentligt vil forklare problemet med at vælge sko til trekking.

Man vil gerne sige, at det bestemt er behageligt, men det hjælper ikke meget, når man vælger det rigtige par sko. Faktisk er der mange tips, der hjælper dig med at fuldføre en layette til at udforske de charmerende bjergstier og mere. I dag vil vi gerne samle dem til en meningsfuld artikel, der væsentligt vil forklare problemet med at vælge sko til trekking.

Derudover bruger vi onlinebutikker oftere og oftere, så vi vil hovedsageligt fokusere på dem. For at vælge sko godt, skal du være opmærksom på, hvad skoene er lavet af, såvel som sålen eller længden på overdelen. Du kan finde alle disse oplysninger på webstedet og nyde et hurtigt køb. Men inden vi gør det, overvejer vi de tre vigtigste funktioner ved gode trekkingsko.

Sko, der er modstandsdygtige over for vejrforhold og hårde stier

Dette er et meget generelt råd. Slidstærke sko er primært en, der er lavet af et passende materiale, oftest fugtbestandigt, endda vandtæt. Selvom det kan se ud til, at vandreture i vores bjerge er et stykke kage, kan du nogle gange opleve, at vejen bare overskrider os. Det begyndte at regne, så det var nødvendigt at stoppe det og opgive yderligere klatring eller flytte ind i et mere roligt område. I dette tilfælde skal skoene overleve hos os, selv når vi går på sumpet, gennemblødt og ofte glat underlag.

Det er værd at huske, at hvert par sko simpelthen vil blive slidt over tid. Du bør dog passe på dem som anbefalet af producenten. Læder, herunder økologisk læder, bør imprægneres før første brug, sko må ikke tørres på åben ild, fx ild. Lad dem tørre naturligt efter hjemkomsten eller natten over.

Når du vælger en sko til en vanskelig og lettere rute, skal du se på, hvordan skoene er bygget. Hvis vi skal til fremmede toppe, hvor temperaturen kan være meget lavere, er det værd at vælge stærke og isolerede sko. Hvis vi skal til den polske Bieszczady - lad os tage lette, men høje trekkingsko på.

Lav eller høj?

Lad os starte med spørgsmålet - hvorfor er forskellen i overdelens højde så ekstremt vigtig? Årsagen ligger i en meget enkel og praktisk ting. Hvis vi beslutter os for at følge en vanskelig, ujævn rute, vil en høj overdel beskytte vores ankel mod vridning og andre skader. Lavere støvler de vil være velegnede til mindre ujævnt, fladere terræn, hvor der ikke er nogen trussel fra for eksempel glatte sten.

Høje støvler vil også bevise sig selv i efteråret, når vi beslutter os for at bestige toppe efter sommeren. Stabil kolera hjælper os med at stabilisere ikke kun anklen, men også mellemfoden, hælen og ankelleddet i begge ben. Sko valgt på denne måde bestemmer vores sikkerhed på alle bjergstier.

Hvorfor skal fodtøjet være en størrelse større?

De få hobbyfolk, der er stærkt interesserede i trekking, ved om denne kendsgerning. De fleste mennesker, der ønsker at gå på vandreture i bjergene, er ikke klar over, at de skal købe sko en størrelse større. Dette vil give os bekvemmelighed af flere årsager. Først og fremmest er det værd at huske, at foden hæver. Om vinteren kan du tage en ekstra strømpe på i en god trekkingsko for at beskytte dig mod kulden. Problemet er dog muligvis ikke kun denne tid på året - afhængigt af vandreruten og den højde, vi klatrer på, bliver vi måske bare kolde, og et ekstra par sokker vil være en gave fra Gud.

Gode ​​sko tager tid at finde dem, men i onlinebutikken kan du købe trekkingsko til en teenage- eller teenagedreng på én gang barn. De fås i mange forskellige farver og er fremstillet i forskellige resistente materialer. Sko til en voksen, i forskellige sportsvarianter. Komforten og sikkerheden for hele familien bør jo komme først.