Vanskelig kærlighed, eller hvordan man køber behagelige høje hæle


Kærlighed til højhælede sko er undertiden en kærlighed uden gensidighed. Hvorfor er de høje hæle, vi elsker så ofte
ubehageligt?

Kærlighed til højhælede sko er undertiden en kærlighed uden gensidighed. Hvorfor er de høje hæle, vi elsker, så ubehagelige? Er der perfekte hæle? Hvordan finder du stiletter, som du vil bruge resten af ​​dit liv, eller i det mindste de næste par sæsoner? Hemmeligheden bag ethvert succesfuldt forhold er ... kompromiser.

Størrelsen betyder noget!

I modsætning til udseende er det ikke en simpel sag at vælge den rigtige størrelse på højhælede sko. Høje hæle, især høje hæle, der passer til din fod korrekt, kan være lidt strammere end den standardstørrelse, du har på. Husk dog, at du skal sige nej til slidte hæle, liktorn og krympet tæer, da dine fødder skal forvente gensidig respekt fra dit forhold til dine sko.

Sandsynligvis husker hver enkelt af os eventyret om Askepot, der mistede sin sko ved bolden. Tiderne har ændret sig, så hvis du vil blive festens dronning, har du ikke råd til sko, der bliver ved med at glide. Eventyret om en fraværende pige, der venter sko, lærer os også om et andet vigtigt spørgsmål. Askepot på sin drømmebold havde det sjovt kun indtil midnat, og ejeren af ​​smukke sko burde bestemt danse i dem hele natten lang.

Det sker ofte, at selv velstore hæle bryder lidt ned og bliver for løse. Dette er oftest tilfældet med plastsko, selvom sko lavet af naturlige materialer også er modtagelige for dette, omend i mindre grad. Hvis du ikke har råd til ruskind eller lædersko, og du føler, at skoene bliver for store, kan du bruge silikonesål.

<a href="https://keeshoes.dk/pumper-pa-high-heel-gianmarko-70-1-beige-beige-i14035.html"><img src="https://keeshoes.dk/media/ale/auction_image/image1_14035.s2000.jpeg?_=1602356954.6805284" alt="Pumps On Pin Gianmarko 70/1 beige" title="Gianmarko pumps i læder"></a>

Jo højere jo bedre?

Denne regel gælder kun for din partner, med hvem du kan præsentere dig selv i dine drømme. Princippet om "jo højere jo bedre" fungerer omvendt i tilfælde af hælhøjde. Selvom de ublu høje sko frister med et smukt udseende og understreger ejerens ben, er de hverken behagelige eller sunde for rygsøjlen og fødderne, for hvilke at gå "på stylter" ikke er en naturlig position. En sund hælhøjde er 4-5 cm, mens en hæl op til 7 cm betragtes som den perfekte højde for dagen. Hæl over 10 cm er snarere et aftenvalg for damer, der allerede er dygtige til at bevæge sig på høje hæle.

I høje sko skal vi føle os smukke, rolige og rimeligt behagelige. Hælen i midten af ​​hælen vil helt sikkert være en indikator på skoens stabilitet. Derudover anbefales damer med filigran fødder lidt lavere støvler, for i dette tilfælde tæller proportionerne mellem fodens længde og højden på hælen. Elegante kvinder med større fødder har råd til meget højere tøfler.

Interiøret betyder noget

Når du køber sko og beslutter at binde dem længere, skal du også være opmærksom på et par detaljer. Fødder som naturlige materialer, så det bedste valg vil være fodtøj med en foring af organiske materialer - fx blødt læder. Det er også værd at kontrollere, om der er sømme indeni, der kan gnide eller irritere huden, mens du går.

Kærlighed, især kærligheden til høje hæle, kender ingen grænser. Vi skal dog huske, at smukke, men ustabile og ubehagelige sko kun egner sig til udstillingen. Hemmeligheden bag et vellykket forhold er nærhed, så heldige sko er sko, der har hyppig kontakt med foden. Sørg for ikke at knække dit hjerte eller dig selv ved at bruge halvdelen af ​​din løn på sko, der ligger brak i skabet, eller ensomme sko, der længes efter varmen fra dine sarte fødder.