Vi vælger de første baby sko


At vælge de første sko til et barn kan blive en reel udfordring for forældrene. Mange ortopæder anbefaler, at fødderne på et lille barn, der er klar til at tage deres første skridt, skal være klædt i passende sko. Forældre er ofte i tvivl og spekulerer på, hvilket fodtøj de skal vælge, så barnet kan lære at gå ordentligt. Vi rådgiver hvilke første sko til et barn, der vil være de bedste.

De første trin i lejligheden

At tage dine første skridt på dit hjemmegulv er en meget god øvelse. Hvis barnets fod er bar på samme tid, har barnet mulighed for at mærke jordens tekstur og vænne sig til skiftende temperaturer. Det er også en god måde at hærde dine såler på. Babyens hud er meget sart på dette sted, og kontakt med gulvet vil gøre det lidt tykkere. At lære at gå derhjemme er også en lektion i mindfulness for forældre. Men i et sikkert miljø bør det være upåklageligt at stå oprejst. Situationen er lidt anderledes, når barnet begynder at gå under gåture.

At gå udendørs - glimrende at lære at gå

At lade dit lille barn komme ud af klapvognen og gå på egen hånd er fantastisk at lære at gå. Et barn, der allerede bevæger sig selvstændigt, kan tages en tur rundt om blokken. Det er vigtigt, at forælderen er tæt på og holder babyens hånd. Sådanne lektioner kræver imidlertid passende sko. Overvejelser vedrørende sikkerhed og hygiejne bør komme først. Selv de tykkeste strømper giver ikke ordentlig isolering mod ukendt terræn. Hvordan skal de første sko til en baby være?

Hvilke funktioner skal babysko have?

Forældre skal være opmærksomme på flere funktioner i fodtøjet, når de vælger det bedste par til deres barn. Sko skal være lette, så barnet lærer at sætte fødderne korrekt. Husk, at de første trin er en stor udfordring for et lille barn, så han skal have det godt, mens han lærer at gå. Det er vigtigt, at skoene har en fleksibel sål, der understøtter at lære at gå. I et velprofileret par er bøjningspunktet 1/3 af bundlængden. Det valgte par skal være blødt og ret bredt på spidsen. Denne plads er afgørende for vidt spredte babyfingre. Vi skal også være opmærksomme på, om skoene er luftige. Ingen småbørn vil nyde at gå med våde og kolde fødder. Lad os se efter sko lavet af naturligt læder eller tekstilmaterialer af høj kvalitet. Hvad mere er værd at overveje, når du vælger babysko?

Korrekt støtte til foden

Indtil for et par år siden var de mest anbefalede høje, stive sko, der skulle stabilisere barnets fod og beskytte anklen, mens de lærte at gå. Det viser sig, at anklens mobilitet og støtten på indersiden af ​​foden er af stor betydning, når man tager de første skridt. Det vigtigste er, at skoene sidder tæt omkring tarsus. Desuden skal det første par have en elastisk hæltæller (eller fane), der sidder tæt mod barnets hæl. Elementet skal være fleksibelt nok til ikke at begrænse barnets bevægelser. Et vigtigt træk er også elasticitet - en ordentlig fleksibel sko understøtter den korrekte positionering af foden. Det er også vigtigt, at babyens støvler ikke er for høje. Modeller under anklen vil fungere godt. Hvis vi vælger vandrestøvler, skal vi kigge efter modeller med en blød og fleksibel overdel. Moderigtige og behagelige børnesko findes i KeeShoes onlinebutik.

De første støvler til et barn skal sidde tæt omkring foden, men må ikke begrænse bevægelsen. Det er vigtigt, at de er bløde, lette og luftige. Et lille barn, der føler sig godt tilpas, vil tage de første skridt hurtigere og mere villigt.