Vi vælger de perfekte støvler til vinteren


Støvler er universalstøvler, der normalt når ankelområdet. De er forgudet af både kvinder og mænd. Dette burde ikke komme som nogen overraskelse for nogen! Vinterstøvler er ekstremt funktionelt fodtøj, der imponerer med sin mangfoldighed. Udvalget er så stort, at det ofte er et mirakel at vælge én bestemt model. Vi rådgiver, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge de perfekte støvler til vinteren.

Hold dine fødder tørre

Sko er et stykke tøj, der kommer i direkte kontakt med jorden. Selvom det ikke er et særligt problem om sommeren og foråret, kan det være meget besværligt om vinteren! Små huller i sømmene kan lade vandet af smeltende sne komme ind uden større problemer, og du vil rejse resten af ​​vejen med våde fødder.

Det er derfor en prioritet at holde dine fødder tørre. Du vil bestemt ikke blive forkølet! For at forhindre dette i at ske, skal du vælge vandtæt fodtøj af høj kvalitet, der forhindrer vand- og fugtindtrængning. Denne funktion vil også få dine vinterstøvler til at bære langsommere, så de vil tjene dig i mange år. Derudover vil vandtæthed sikre, at fodtøjet er helt klar til næste brug. Uanset de forhold, de stod over for, ville de altid være tørre og klar til at gå. 

Vær også særlig opmærksom på sålens højde. For tæt kontakt med jorden kan påvirke fodtøjets gennemvædning. Jo større afstanden er mellem din fod og jorden, jo mere sikker på vil dine fødder forblive tørre. Pas dog på ikke at overdrive det med hælen. For høje støvler kan gøre det vanskeligt at navigere på glatte overflader, hvilket øger risikoen for fald.

Mærk den behagelige varme

Lige så vigtigt er det, at vinterstøvler beskytter mod kulden. Hvis du kan lide en ekstra dosis varme, så gå efter et par støvler i en lidt løsere størrelse. På den måde kan du nemt tage tykke vintersokker på, og dine fødder fryser ikke selv ved de laveste temperaturer.

Den tykke pelsforing vil helt sikkert gøre det ekstra par uldne sokker unødvendigt. Husk dog, at indersiden af ​​støvler til vinter skal være fyldt med naturmateriale, fx uld. På denne måde vil du forhindre problemet med at svede fødder. Syntetiske materialer kan kræve køb af et ekstra læderindlæg.

Nå din destination sikkert

Om vinteren kæmper vi med glat underlag. Hvis du ikke har det rigtige fodtøj på, kan det få et forkert træk til at gøre et smertefuldt fald. Når du vælger støvler til vinteren, skal du sørge for, at sålerne er solide. På denne måde undgår du at glide og når sikkert frem til din destination.

Husk også at binde dine snørebånd korrekt. Takket være dette kan du individuelt tilpasse støvlerne til foden, og i tilfælde af et fald forhindrer du forstuvning af anklen.

Match vinterstøvler til din stil

Valget af støvler til vinteren er praktisk talt ubegrænset. Du kan frit vælge mellem forskellige modeller og farver. Match vinterstøvler til din unikke stil og komplimentér dine yndlingsstile med dem.

Til hverdagsbrug skal du vælge tidløse modeller i neutrale toner, der tilbyder maksimal alsidighed. Du kan med succes bære sådanne monterede støvler til vinteren både med bukser og en nederdel, hvilket gør hvert outfit mere attraktivt.

Materiel svimmelhed

Når du vælger støvler til vinteren, er det også værd at være særlig opmærksom på det materiale, de er lavet af. Læder og ruskind er meget populære. Den relativt høje pris på disse modeller er, selvom den i starten er nedslående, en investering i mange år. Forudsat at du ved, hvordan du skal passe på materialet, selvfølgelig. 

Mange menneskers hjerter erobres også af meget billigere vinterstøvler lavet af plastik. Desværre slides disse sko meget hurtigere. Det bedste valg til hverdagsbrug er dog naturligt læder, som er kendetegnet ved stor holdbarhed og er det nemmeste at vedligeholde.

Pas på støvler til vinteren

Husk at vinterstøvler ikke er nemme at have på! Den allestedsnærværende sne, mudder og vejsalt gør, at dit fodtøj i denne periode har brug for særlig pleje. Ellers kan det hurtigt begynde at se uskønt ud, hvilket forstyrrer harmonien i din styling. For at forhindre dette er det værd at bruge specielle imprægneringspræparater, før du tager skoene på for første gang.

Rengør dine sko regelmæssigt for at holde dem flotte hele sæsonen. Pas på vejsalt, som skaber grimme pletter på dine sko. Du skal derfor handle hurtigt. Før det tørrer, skal du tørre dine sko af med en fugtig klud. I tilfælde af vinterstøvler lavet af ruskind, vil en speciel børste designet til pleje af ruskindsko være perfekt. Vær tålmodig og gnid forsigtigt saltpletterne. Brug eventuelt en ekstra ruskinds- og nubuckrens.

Hvis du leder efter sko, der vil vise sig i vanskelige vejrforhold, så invester i vinterstøvler. Dette fodtøj kombinerer komfort, funktionalitet og pålidelighed. Vandtætte materialer, en stabil sål og en unik stil vil give dig ro i sindet uanset vejret udenfor.