Vi vælger universalsko til at tage på forretningsrejse


At tage på forretningsrejse kræver, at du pakker det rigtige tøj og tilbehør. På stedet skal vi præsentere os elegant under officielle møder og i vores fritid, som helt sikkert vil blive nøje planlagt af arrangøren. Det betyder, at en godt pakket kuffert skal indeholde formelle sæt og afslappede outfits. Vi foreslår, hvad kvinders og herresko skal vælge til en forretningsrejse for at føle sig godt tilpas og se godt ud.

Klassiske pumper - et must have på en forretningsrejse

Under forretningsmøder er formelt fodtøj obligatorisk - for damer vil det være det shuttles. Vi bør kun vælge en model med en høj hæl, hvis vi har mestret at gå i hæle og vil kunne have sko i flere timer. Vi skal huske, at et vigtigt element i mødet f.eks. Kan være at besøge virksomheden eller produktionshallen. Pumper hjælper os også med at skabe en chic under en forretningsmiddag. Hvis vi har det bedre i lavere sko, vil et par på en 3-4 cm hæl ramme plet! Vi bestiller smukke damesko med hjemlevering fra KeeShoes -butikken. Traditionelle sorte pumps om sommeren kan erstattes med et par nøgen nuancer, der ligner strømpebuksens farve. Denne farvebehandling er en fantastisk måde at give lethed til vores outfits og optisk forlænge figuren.

Oxford læder sko, ballerinaer og Chelsea støvler - vær moderigtigt i en afslappet stil

Hvis vi kan lide den maskuline kjolestil, og vi tager vores elskede jakkesæt med på forretningsrejse, lad os vælge Oxford -lædersko til det. Denne type fodtøj er så universel, at vi også kan bære dem med en kjole eller bomuldsjinos - det vil være perfekt som et element i en afslappet stil. Lad os vælge dem, hvis vi har meget begrænset bagage. Hvilke andre modeller er egnede til fritidsaktiviteter under rejser? De vil være uerstattelige i foråret og sommeren ballerinaer i læder. Lad os satse på pastelfarvede sko af læder, med en flot finish. Hvis vi skal væk i de koldere måneder, vil Chelsea støvler - cognac eller klassisk, sort være et godt valg. Disse sko vil se godt ud med en nederdel og bukser.

Hvilke herresko vil fungere godt under en forretningsrejse?

Mænd skal også tage passende tøj og tilbehør med på forretningsrejsen. Til møder og præsentationer er en sportsjakke og elegante foldebukser tilstrækkelige. Lad os vælge derby for dem - elegante semi -formelle sko. De er lavet af blødt læder i en nuance af varmt brunt og vil se godt ud på benene. Vælg din model på KeeShoes -webstedet. Arrangøren kan kræve en dragt til en formel forretningsmiddag eller til møder, der finder sted om aftenen. Læs invitationen og kravene omhyggeligt, eller spørg direkte om turens stil. Husk, at vi også kan sætte debers på et jakkesæt. Men hvis vi venter på officielle middage, og vi finder et firma, der værdsætter mænds elegance, vil det bedste valg være klassiske oxfords, syet med opmærksomhed på detaljer. Oxfords for klassisk? Lad os som en stilfuld erstatning vælge minimalistiske flyvere, der ser godt ud på daglig basis og under mere formelle lejligheder. Hvilke sko vil være bedst til sightseeing og forretningsrejser? Behageligt fodtøj, der ser godt ud på foden, vil være det bedste. Afhængigt af den branche, hvor vi arbejder, kan klassiske sneakers være et godt valg - dette fodtøj tager virksomheder med storm og nyder en uskadelig anerkendelse blandt unge. Lad os satse på sportssko, der kan kombineres med en skjorte, sportsjakke og slim fit jeans eller chinos. Sportssko er en god base for en moderne og fashionabel mand, de kan også bruges af midaldrende mænd, hvis de vil opdatere deres image.

En forretningsrejse kræver et passende outfit, hvor vi kan klare mange udfordringer. Garderobeskabet skal være gennemtænkt, og dets planlægning er bedst at starte med at vælge det rigtige fodtøj i henhold til etiketten og arrangørens forventninger.